Eşim polisti ve 3 sene önce vefat etti 4 yaşında kızımla yaşıyorum su an 26 yaşındayım gencim yani ve hayatima ne zaman birini almak istesem bile bana cinsel yönden yanaşıyor bu belli ve ben böyle olsun istemiyorum tekrar evlenir miyim bilmiyorum ama evlenmeden biriyle cinsellik yasamam onu biliyorum hayat benim ve kizim için zaten zor bir de bu erkekler neden cinsel yönden yaklaşıp uzuyor beni?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle Allah rahmet eylesin. Allah tüm şehitlerimizi rahmet eylesin ruhları şad olsun. Türkiye de böyle abazalar, pisikler dolu sen dikkat et baçım. 26 yaşındasın daha uzun ömürler var önünde ama evlenmeyi düşünüyorsan tanıdığın biri olsun veya çok güvendin biri olsun. Mesela ben şu Kırgın Çiçekler dizisine bakıyordum Eylül üvey babasından taciz ediliyordu vs biliyorum bu dizi ama gerçek hayatta da var malesef böyle insanlar. Allah sana ve kızına sabır, kolaylık ve güç versin, inşallah mutlu olursunuz. 26 yaşındasın muhtemelen güzel birisindir o yüzden çoğu kişi belki seninle cinsel ilişkisine girmek istiyor ama senin dediğin gibi hiç yapa bunu.
12 Yorumla
Soran+1 yılO diziyi biraz biliyorum da benim için bu hayatta en degerli varlık kizim o dizideki gibi olmaz yani ama Allah korusun tabj
- +1 yıl
İnşallah olmaz ama dikkat et hayat bu
Öncelikle başın sağolsun eşine Allah dan rahmet diliyorum. Eşini kaybetmek nasıl bir duygudur tahmin bile edemiyorum zor olduğu kesin. Erkekler dul bayanlara söylediğiniz şekilde yaklaşıyorlar genelde haklısınız. Ama her erkekte öyle değil tabiki. Yaşadığınız hayatı düşünen bir erkek az biraz beyni olsa size öyle yaklaşmaz zaten. Uzak durun onlardan hayırlısı olsun hakkınızda
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun..
+1 yılHayatını kızına ve kendine ada bu devirde babana bile güvenme diyorlar senin bir kızın var onun güvenliği çok önemli kızının yaşadığı eve yabancı bir erkek sokmak istiyosan bu çok zor bir 10 yıl tanıyıp güvenmen lazım bence sen boşver kızını ve kendini mutlu et onun biraz aklı başına geldikten sonra düşünürsün çünkü daha çok küçük
20 Yorumla
+1 yılErkekler, içgüdüsel olarak evet bu şekilde yaklaşırlar. Doğaları gereği.
Yani bunun farkında olan bir kadın olarak kendini korumak, iyiyi ve kötüyü ayırt etmek senin elinde.
Tekrar evlenir miyim, demişsin; zor gibi.
Yine de hayat ne getirir ne götürür bilinmez.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
57Cevap
+1 yılBakın artık bir çok konuda insanlar arası iletişim yolları ve bilgilendirme hızı arttı. Her şeye daha kolay ulaşıyor öğreniyor ve gelişiyoruz. Aşk varsa hiç bir şeyden korkmamalısınız ve cinsellik te insanidir ve srvhi ve aşkı ölümsüzleştirir. Yani sizi seven ve aşık olan birinin sizi cinsel olarakta arzulaması gayet insani. Bence bu ancak evlenmeden olmaz diyeceğinize sevgi ve aşkında bşr sebebi nedeni olduğunu kabul edip size aşk hissedenler ile savaşmayı bırakmalısınız. Kimse size zorla ve hissetmediğiniz ve hissetmediği duygular ile sahip olacak değil. Her şey aşk, sevgi ve güven varsa olur ve korkmanız için hiç bir neden de yok...
10 Yorumlaevlenmeyi dusunmuyorsun ama hayatinda biri olsun istiyorsun... peki hayatindaki o biri, ne kadar sure cinsellik beklememeli... seni arzuluyor olmasi sevmedigi anlamina gelmez ki her zaman, insan sevdigini arzular, arzulamali zaten... ama bunu dogru zamanda dogru yerde yapmali, eger senin sikintin hayatina aldigin adamin seni arzulamasiysa tamamen, o zaman bu sorunu her zaman yasarsin, cunku dul olmanla alakali degil kadin olmanla alakali bu...
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır hayatima birini almak derken ciddi düşünüp belki tekrar evlenmek anlaminda.. Belki olabilir mi diye bir iki kiisiyle denedim ama yok yani amaçları sadece seks ben öyle şey istemem
- +1 yıl
anliyorum, ama ben de diyorum ki senin sekse bakis acin bunu dusunduruyodur belki de sana... yani seninle seks yapmak istemesi seni sevemedigi anlamina gelmez... hele ki bakimli ve cekiciysen... ama bunu sana nasil yansittigi konusu onemli... eger seni rahatsiz edecek sekilde israrci ve aceleci davraniyorsa elbette yanlis ama hic mi seks istememeli...
Soran+1 yılBilmiyorum ama karar verdim hayatima hiçbir anlamda kimseyi almayacağım uzun süre kızım büyüsün önce bir
Soran+1 yılKızım benim kadinligimdan daha önemli yanlış şeyler yapmak yanlış adımlar atmak istemiyorum
- +1 yıl
seni anliyorum, yalniz basina bir cocuga sahip cikmaya calismak onun gelecegini hem maddi hem manevi sekilde planlamaya ve dogru sekilde yonlendirmeye calismak zor... ama hayatinda birinin olmasi buna engel olacak diye bir sey yok bence... yeter ki seni gercekten sorunlu bir iliskinin batagina ceken biri olmasin... anlayisli biri yukunun en azindan psikolojik olarak hafifletmesine yardimci olabilir... ve kizinin olmasi kadinligini yasamana engel degil... bunu dengelemek senin ve hayatina alacagin kisinin elinizde... sen her dul kadinin bilincaltindaki supheyle yaklasiyo olabilirsin olaylara... hayat senin hayatin ve senden baskasi kontrol edemez... o yuzden kim nasil yaklasirsa yaklassin onun degil senin ne istedigin onemli... onlara degil kendine sans ver... kimseyi hayatima almicam diye keskin bir karar alma bence... cunku tek basina bir kiz cocugu buyuturken yasayacagin zorluklarla, sikintilarla basedebilmen icin psikolojinin guclu ve gayet guzel olmasi lazim...
Soran+1 yılSağolun yorumunuz için..
+1 yılIşine gelince namus namus diye etrafta nara atan akıl yoksunları dul kadınlara ya da kızlara yaklaşımı sadece cinsellik için yaklaşması duyguları ile oynaması ne kadsr basit bir durum
Zaten senin durumun belli ALLAH yavrunla sana yar ve yardımcı olsun
Malesef zihinler degismedikce bu böyle kullanan ve kötü görüp düşünen var olacak12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef beyefendi..
- +1 yıl
Kafana takma kimseye taviz verme kullandırma pis düşünce çirkin bakışlı gözler kirli eller senden uzak dursun
ALLAH hayırlı kişiler ile karşılaştirsin inşallah seni hakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye şartları malesef böyle. Ülkemizde en zor şey dul bir bayan olmak. Hemde çocuk varsa zorluk ikiye katlanıyor. 😊😊 sağlıklı her bayan gibi cinsel isteğinin olması gayet normal. Ayrıca düzenli cinsel ilişkiye alıştığın için istek daha da fazladır. Bunu bilen erkekler ise bu zaafından faydalanmak istiyor malesef. Evleniyim desem ortalıkta sapık çok. Küçük kızına birşey yapma durumu bile var 😊😊
Doğru insanı mutlaka bulman lazım. Takıntıları olmayan ve kızına babalık yapacak birisi 😊😊 Bunun için acele etmeyeceksin. Zaten elinde mesleğinde var. Kimseye muhtaç değilsin 😊😊
Ama burda sıkıntı şu. Cinsel isteğin seni yanlış yönlendirebilir😊😊 bundan dolayı cinsel isteğini mutlaka kendin bastırman lazım. 😊😊 Şöyleki çok etkili mast Teknikeri ile haftada 2 veya 3 kez 15-20 dk. Süren yoğun orgazm hazzını yaşayıp, cinsel isteğini bastırman lazım😊😊 bunun içinde çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim😊😊 bu şekilde hata yapmayı engellersin😊😊22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞuna da Şöylemek istiyorum.
Mast ile yoğun orgamz demek en az 15 dk süren
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun şekilde kasılması
Çok düzensiz inlemeler
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım 😊😊😊
Eğer bu etki olmuyor sa her mast sonrası istek azalacağına daha da artar. Hatta sosyal hayatını bile çok fazla etkiler. Hatta her sabah uyandığında ve her akşam eve geldiğinde kilodunun ıslanmış olduğunu görürsün.
Eğer bunlar oluyorsa kullandığın mast tekniği hatalı demektir. Çok etkili mast taktikleri var. Onları kullanmanı tavsiye edeirm
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim😊😊
+1 yılevlenp boşanmış ya da senin gibi eşini kaybetmiş bir kadın için hayat zordur. ama erkekler bunu tam ters taraftan algılar rahatça cinsellik yaşayıp hiçbir şey vaat etmeyecekleri bir fırsat olarak görürler. malesef ki sözde olan değer yargılarımızı ne özde nede faaliyette gerçekleştirmeyen bir toplum olduk.
böyle bir toplumda yaşadığım için bazen kendimden utanıyorum.21 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen erkekler yüzünden bizde utaniyoruz. Sanki eşini kaybetmek veya esinden boşanmak bir günah ya da suçmuş gibi.. :((
+1 yılBoşver kızın varmış bak hayatı zehir etme kendinede kızınada hayatına erkek alırsan neler olacağı belli arada kız çocuğu var boşver zaman öyle olmuşki kimseye güven olmuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kimseye güven olmuyor tek güvendiğim insan esimdi o da yok artık ben bunları düşünürken insanların düşüncesi çok kötü :(
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin kızına ada kendini eşinden maaş kaldımı sana onunla geçin az olsun ama senin olsun tamam gençsin cinsel yönden isteğinin olması normal boşver ama.. Bir erkeğin yanında olup seni sahiplenmeside normal doğal birşey ama zamanın erkeği ve kadını işte düzgün güvenilir birini bulmak cidden zor
Soran+1 yılBen dis hekimiyim maddi anlamda kızımla sıkıntımız yok ama manevi anlamda ne kadar zorlanıyorum kimse bilemez çok zor çok anlatmakla olmuyor..
- +1 yıl
Hangi şehirdesin yaa özelden yaz istersen
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Ülkemizdeki zihniyet bu malesef. Dulmusun? Evet dulum.
"Himmm bu kesin azmistir yürüyeyim ben buna" mantigi. Resmen igrenc bir yaklasim. Kaliteli bir insan cikar karsina umarim20 Yorumlabence otur eşinin emekli maaşı vardır zaten çocuğunun istikbalini düşün çocuğu yetiştir derim aile vasıtasıyla birisini bulursan evlenmedi tavsiye ederim sana
10 Yorumla
+1 yılBaşınız sagolsun. Malesef cok haklisiniz. Bu sekilde hastalikli bir zihniyet var erkeklerin bazilarinda. Dul kadinlarin bagimsiz kaldiklarini ve cinselligi ozgurce yasayacagini dusunuyor zavallilar.
10 Yorumla
+1 yılsen yanlış kişilere denk gelmişsin bacım allah rahmet eylesin polis kardeşimizin mekanı cennet olsun ama sen dikkat et kendine lütfen
20 YorumlaBekar dul far etmez erkeklerin yaklaşımı böyle. Hayatında biri olmasa da olur kızını büyüt.
40 Yorumlatabiri cazizse halk arasinda acik kapi ztn diyip. maalesef. dul. bayanlara bubsekilde yanasan erkek cok var.
10 YorumlaAllah eşine rahmet eylesin. Hiç merak etme. Mekanı cennet olacak. Sana ve çocuğuna uzun ömür ve sabır dilerim. Ne diyebilirim ki buna. Seviyesizlik
20 YorumlaAman yapma öyle birşey. İnsanların bir algısı oluşmuş artık türkiyede dul kadınların hayatı tamamen cinsellikten oluşuyor gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayat zor geçiyor bizim için cinsellik son siramda bile değil..
Allah iffetini koruyan hanimefendilerin yar ve yardımcısi olsun..
10 Yorumlabazılarının aklı orda çünkü ama grneli öyle değildir Allah rahnet etsin eşinize başını zsağolsun
10 Yorumla
+1 yıldüzenli cinsel hayatı olup da biten kadınların cinselliğe evet diyeceklerini düşünüyorlar, bu sınırı çizersen uzak dururlar. tabi bir de anadoluda dulun istekli olacağı gibi genel bir algı var
20 Yorumladul oldugun icin acik hedef olarak goruyorlar seni.
10 Yorumladul olmak zordur bu memlekette sen uzatmadan evlen biriyle
16 Yorumla
Soran+1 yılKızım biraz büyümeden olmaz
Soran+1 yılŞimdi çok küçük gerçekten hem ben de evlenmek istemiyorum bir süre unutamadim hiç eşimi daha acisi hala icimde
Soran+1 yılHayırlısı ya onceligim kızım..
Çünkü bunu erkekler fırsat bilir genelde açık kapı söylemleri vardır her sakallıyı deden her gülümseyeni masum sanma Allah gönlüne göre versin
10 Yorumla
+1 yılKişiyi seç yeniden evlen elbette karşına dürüst bir insan evladı cikar
10 Yorumlahem cinsel yonden yaklasırlar hemde acıma piskolojisi ile yaklasırlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDullara asinalik var yanniyor dullar diyolarda ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar dert sıkıntı içinde ne cinselliği ya off of
+1 yılYaklasmalarina izin verme utanmadan burde bunsoruyu sorup rahmetli eşinin aziz hatıralarını sergiliyorsun. Tüh sana😡
10 Yorumla
+1 yılmalesef erkeklerin çoğu o gözle bakıyor dullara işte açık kapı felan ama sen bence iyi sec arkadaşını öyle insanlardan uzak dur
10 Yorumla
+1 yılöyle olur bakire değilsin diye rahatça senle ilişki yaşayacağını düşünürler
10 Yorumla
+1 yılAynı durumda kardeşini dusunse keşke bakalim yinede yapar mi bunu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDul nasıl olsa sorun olmaz diyorlar demekki, başın sağolsun, bulursun iyi birini inşallah
10 Yorumla isiniz gercekten cok zor, Allah yardimciniz olsun, umarim namuslu biri bulursun
10 YorumlaKolay lokma olarak görüyorlar kendi çaplarında işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik ihtiyaç ama duygusal olanlara denk gelmemişsin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDert dinleyebilirim istersen
Soran+1 yılSağol ama boşver..
+1 yılBende boşandım hayatında biri var mı şu an tanışmak istiyorum seninle
01 Yorumla- +1 yıl
Eşin için çok üzüldüm Allah rahmet eylesin 🥺
+1 yıldul kişiler daha çekici, tecrübe sahibi olduğu için yaklaşım oluşturuyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sebebi cogu dul kadin ve sizinde onkadinlardan oldugunuzu dusunuyolar
10 Yorumla Cok uzuldum masallah boyle temiz kalmaya calisin keske sizi tanisam
10 Yorumlaçok fazla var bu durumlar dulların cinselliğe çok ihtiyaı cvar öngörüsüv ar toplumda
11 YorumlaHayatını yaşa kızınla beraber boşver insanları üzme kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvatan sana canım fedaa sen sehit eşisinn bize emanetsin diyen s3vgili türk vatandaşlarıı sevgisini gösteriyor lar sanırım nott ironi içerir. allah rahmet eylesin sana ailene sabır versin
10 Yorumla
+1 yılBaşın sağ olsun. Malesef ki bu ülkede kadın olmak be dul olmak çok zor
10 Yorumla
+1 yılbızıde acık kapı gıcırdmaz mantıgı oldugu surece bu zıhnıyet degısmez ısın zor ne dıyım
11 Yorumla- +1 yıl
evlnmyı dsnuyonmu pkı
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurumun zor. Allah kolaylık versin. Hayırlısı çıkar umarım karşına
10 Yorumla
+1 yılyasadıgın ıle gorede degısır o durum aslında
11 Yorumla
Soran+1 yılMarasta yasiyoruz
+1 yılVefat derken şehit mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılşerrefsizler hepsının akıları fıkırlerı sekste
10 YorumlaSevgili arayacağına evleniceğin kişiyi ara
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDul olduğun için sen ne düşünüyorsun o önemli
16 Yorumla
Soran+1 yılFikrimi belirttim yakın zamanda evlenmeyi düşünmüyorum ve evlenmeden cinsellik yaşayacak biri de degilim
- +1 yıl
En doğru bence bu fikrinden düzgün düşüncenden dolayı tanışabilirmiyiz?
Soran+1 yılBöyle bir soru üzerine kimseyle ozel den yazismak istemem uzgunum
- +1 yıl
Sizin düşüncenize saygı durayım kötü anlamda demek istememiştim 👍
Soran+1 yılOlsun görüş için sagolun😊
- +1 yıl
Bişey değil hayatta başarılar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHah sizin zor kadını oynayışınız paralı erkek görene kadar canısı hele zenginin biri tadansın bak nasıl veriyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılPara yönünden sıkıntım yok ki dis hekimiyim zaten
+1 yılAllah rahmet eylesin Allah seninle ve çocuğunla
10 Yorumla
+1 yılDogru insana denk gelmemissiniz demek ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. Hayatın temeli. Beslenme ve üreme
10 Yorumladul olunca öyle olur...
10 Yorumla
+1 yılboşver sen onları takma. ayak takımı hepsi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence büyük konuşma...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnş bulursun gönlüne göre birini zaman çok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek milleti iste ne bekliyorsunki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede dullar a böyle yaklaşılır maalesef
10 Yorumla
+1 yılamacları o
20 Yorumla
+1 yılDikkat et
10 YorumlaAynen öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karakter meselesi
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Dulum ve neden birçok erkek cinsel yönden bana yaklaşmak istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat