Çok zor bir durum. İyice uyuşuk bir kadın oldu.
Eşim çok bakımsız. Kilo aldı. Gözüm dışarıya kayıyor. Ne yapabilirim?
Çok zor bir durum. İyice uyuşuk bir kadın oldu.
Esini sadece kendi malin, esya, seks malzemesi olarak görüyorsun, esini seven insan iyi ve kötü gününde, güzel ve cirkin zamanlarindada es olur..
Hepimiz insaniz, zamanla o güzellik, saglik hersey geride kaliyor, sana esinle olan dostluk, güven, hayat arkadasligi ilerde kaliyor, sen simdi ektigini ilerde bicersin..
Esin sen kilo alsa, isyerinde senden yakisikli bir adama verse hosuna gidermi, ya da bircok erkeklerde zamanla, ara ara olusan iktidarsizlik olsa, esin yapabilen erkek bulsa, boynuzlatsa normal karsilarmisin..
Esini sevmiyorsan, aldatma ayril, seviyorsanda bir bütün, insan, es oilarak bak.
Benden sana abi tavsiyesi, 5 dakikalik zevk icin, HAYAT ARKADASINI satma
"aynısını sana yapsa" tarzı düşüncelerden kurtulmak lazım. Bu fikir dinozorlaştı artık. çözüm odaklı da değil. tamamen karşındakini kışkırtma amaçlı.
Nasil cözüm amacli cevap bekliyordun, yani git aldat, esin hak ediyormu deyince rahatlayacaktin!
O zaman sana daha baska "DINAZORLASMIS" bir yorum atayim, esindeki özellikler sende olsa, degismen icin esinin ne yapmasi gerekiyor?
Ağa, daha muhakeme kuvvetin yok empati kurmaya çalışıyorsun. Dinozor deyince de ateş püskürüyorsun.
Eşim hasta olsa. Hastalığına bağlı olarak kilo alsa, Kendine bakamasa böyle bir şey katiyyen aklımın ucundan bile geçmez. Ama durum farklı. Eşim sağlam. Zaten hasta olsa onun kişisel temizliğini bile yapar icabında gözüm dışarıya kaymasın diye şap hapı bile atarım. Aradaki farkı idrak edebiliyor musun? Yoksa sende mi yukardaki 18 yaşındaki çocuklar gibi sığ düşünüyorsun.
Bunlari anlatirken kendin inaniyormusun? Aldattin diyelim, esin temizlenip, kendine ondan sonra bakacakmi?
Kadin kendine bakmiyorsa, birakmissa, demekki bir sorunu var, yani HASTA!
Birakalim hasta degil, sapa saglam, esini aldatmak icin sebep ariyorsun, ama insanin güvendigi bir insan tarafindan aldailmasi güzel birsey degil.. Eger esinle sorunun varsa otur karsina al konus, ciddi ciddi konus, eger anlamiyorsa, degismiyorsa, isine gelmiyorsa ayril, temiz birini bul..
Ağa, aynen bildin. Ben aldatmak istiyorum da kendimi meşru bir zemin arıyorum. Aynen. Aynen
Sen beni çözmüşsün. Bravo. Senden bur şey kaçmıyormuş...
Konuşmak şart. en 3 defa aynı şeyi ikaz etmelisin. anlamıyorsa ayrılırsınız. aman çoccukta yapmayın pişman olursunuz. temeli sağlam ilişkide çocuk yapmak en mantıklısı. allah kolaylık versin. her kesin bir sorunu var vallahı.
boşan daha iyi o zaman. her türlü aldatmış olursun. bari ayrıl ondan sonra gözün başkasında olsun. böyle yaparsan şerefsiz diye anılırsın. demedi deme. kadınlar genellikle evlendiklerinde bocalarlar ne yapacaklarını şaşırırlar. bir bunalım olarak düşün. bazı hobiler edinsin, dışarı çıksın gezinsin. ya da ona açık açık anlat. tabi başka bir kadın olduğunu değil. yapamiyorum de. ya bakımlı ol kendine bak ya da benden daha fazla bir şey isteme gibisinden konuş. tabi ben kaba bir halde anlatıyorum ama nazik bir şekilde konuş. o zaman korkacaktir kaybetme duygusunu hissedecektir.
Aldatsam bile aldırış etmeyecekmiş gibime geliyor benim.
ya küçüğüm seninle uğraşamayacağım. Aldatmaya hevesli olsam kimsenin ruhu bile duymazdi. gelup burda da dertleşmezdim.
Temizlik önemli ya eşim bana böyle birşeyi bile ima etseydi çok üzülür hatta kırılırdım bence birazda kendi düşünmeli seni seviyorsa eğer kendine önem vermeli herşeyden önce kendine olan saygısından.. Bu konulara çok takıntılıyım hatta kokuya zaafım var hergün duş alır parfüm sıkmadan duramamam bence güzellikle anlatmaya çalış mümkün olduğunca..
boyle degildi. 4 kusur seneden beri beraberiz. son 5-6 ayda boyle oldu. galiba psikolojik bir sey. ama mutsuz da degiliz ki. mesela; ben ona yakisinca falan benden kacmiyor. Kacsa benden sogudu diye dusunecegim. Ama oyle dusunmeye de mahal birakmiyor. ilk baslarda soylerken baya zorlandim zaten. hatta direkt soylemedim. ufak ufak imalarda bulundum. ama baktim ayni gamsizlik devam ediyor. soyledim artik. su an eve bile gidesim yok. o derece yani.
Bazi kizlar evlenince depresyon yasarmis. boyle bir bilginiz var mi? Durduk yere ne depresyonu simdi bu?
Bilmiyorum ya ama öyle birşey olduğunu düşünmüyorum güzellikle söylemeye çalış bence..
Neden o zaman böyle ya. Deli olacağım. Bir de evlendiktan sonra erkekler değişir derler. Ben yine aynı ben'im. Hiç böyle değildi. Neden böyle oldu. Final haftasında bile mis gibi kokardı. Milletin karısı, kocasını kaptırmamak için bıçak altına bile yatar, benimki iyice duyarsızlaştı. Kilolardan bile vazgeçtim, Temizlikten de. Huyu beni sinir etmeye başladı...
Haklısın ya ben olsam aynısını düşünürdüm Allah kolaylık versin ne diyebilirim..
Umarım istediğin gibi birini bulursun..😊
Ne gibi bende bunu anlamadım..
İğreenç tabiki hayır olurduu.
Cevap
9Cevap
Bu soru nekadar eski bilmiyorum ama yinede yorum yapmak istedim. bence esinin degisimi altinda farkli sebepler yatiyor. Evlenmeden önce böyle degildi diyorsun son bir kac aydir böyleyse demekki birseyler olmus psikolojik de olabilir. Aslinda kültürümüzde kadinlarimiz bakimlidir, bakma sen türk kadini bakimli degil diyenlere. Biz hamamlarin icinde büyüdük, heryerde agdaci kas alma falan filan yazilari var. Yani bunun bilincinde olan bir toplumuz. Sadece bazilarinda 'evlenince nasilsa benim rahat olabilirim' düsüncesi olabilir, ki bu senin haniminda var mi yok mu onu biz bilemeyiz. Ne olursa olsun benim sana tavsiyen, asla ve asla aldatmaya bas vurma. Bu sadece kendi kaliteni düsürür ve inanki hayatta kimsenin ahi kimsede kalmaz. Sirf esinin görünüsünden etkilenmedigin icin bunu yapman dogru olmaz.
Aldatmış olursun.. çok zor bir durum. Eşinle ciddi ciddi konuşmalısın. Konuyu masaya yatırmalısın. Kendine bakması konusunda ciddi olduğunu anlaması lazım. Kaç kadın var kocası istiyor diye ve aldatilmamak için estetik oluyor zayıflıyor. Nefs neler ister. Eşinle konuş. Eğer hiç bir değişiklik ve çaba yoksa onu boşanacağını söyle bak nasıl değişiyor. Allah kolaylık versin.
Evet benimde bir sinirime gidiyor. Kaç kadın var kocasını elinde tutmak için çabalarken benimkinin gamsızlığı beni bitiriyor.
kardeş şeyini buldun şeyini arama diye bir laf var ya aynı o hesap olmuş seninkisi.. bak biz evlenemiyoruz, Allah sana nasip etmiş evlenmişsin hala şükretmiyor ve kaşınıyosun.. tabiki kilo alacak ve değişecek, çocuk yapıyor kadın bedeni.. gülü seven dikenine katlanır
Herkes de kadın savunucusu kesildi başıma. Riyakarlık mı yapıyorsunuz ciddi misiniz anlamadım.
Bu vakit istediğin bakımı sen kendin kendi elinle yap ilgilen onunla bunu dene yatağa uzat kıl tüy al banyoya götür konuş onunla onun seviyesine gel onun hislerini algılama ya çalış ondan sonra düzelmez se tekrar konuşuruz
bakimsizsin kadindan Hayır gelmez. ne aşk olur mu seks... boşan delikanlı gibi kimle fanfinifinfon yapiyorsan yap sonra
Bence eşini ve kendini üzme, harama bulaşma, haram huzursuzluk getirir, eşine yoğunlaş, olmuyor desende yapma bence
Tut kolundan kuaföre götür. Şöyle komple bakım yaptırsın, kendisi üşeniyorsa orda onun yerine yaparlar artık. Başka çare gelmiyor aklıma
Olursun. Açıkça söyle. Çalışmıyorsa işe girsin veya kursa falan gitsin düzelir.
Zor be... Bir insan zayif olabilir sisman olabilir ama temiz olacak arkadas!
Kardeş işine gelmiyorsa boşanırsın, ihanet niye?
Bekara boşanmak kolay, kardeşim.
Ya bırak bu işleri. Madem artık eşin senin ilgini çekmiyor boşanırsın. İhanete başvurma
Ya kardeşim bırak ya. Ağzın kokusuna rağmen kaç kere beraber oldum. Sende kalkmış ne diyorsun.
Yahu tamam boşa o zman
Kaç kilo aldı
Günde kaç kez dişlerini fircaliyor
Kil tüy olayına dikkat ediyor mu
Ne zamandır evlisiniz
15 ay falan oldu.
Fırçalamaz ki. Pijamaları bile değiştirmez. Tüy olayına da hiç dikkat etmiyor. Sabah işe nasıl gidersem akşam dönünce de öyle görüyorum.
Depresyona girmiş gibi ona destek olun aldatmak çözüm degil
2 gunde 1 dis fircalamak? Ters mi yazdiniz? Gunde 2 kere mi olacakti?
Her gün dışımı fircalacak degilim her halde. Gunde 2 kereyi markalar urunleri cok satilsin diye ortaya attiklari bir slogandir ayrica.
Cok haklisiniz.
çalışmıyorsa işe girsin. mecburi bakım yapıcak
karım ile aynı bölümden mezun olduk. Çalışmak da istemiyor.
evlenince depresyona girmiş. çünkü hayatındaki tek ideali evlenmekmiş. ve boşluğa düşmüş. çalışması için daha çok itekle
4 küsür seneden beri beraberiz. hiç öyle tek amacı evlilikmiş gibi bir imaj uyandırmadı bende. hiç öyle değildi. son 5-6 ayda böyle oldu. Allah allah.
Parasında veriyormuşun neden öyle yapıyor ki acaba
boşanip öyle yap bence
Boşver dışarı karıya git
Bunu ona soyle
Bosan sende
Yuh yapma
olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar