Nişanlımın geçmişimi öğrenme ihtimali var mı?

Üniversite yıllarında ailem bana fazla para göndermiyordu, ben de geçim sıkıntısı çektiğim için ek iş olarak erkeklerle birlikte oluyordum. Para karşılığı ilişkiye girdiğim, pahalı hediye, iyi arabayla gezme, pahalı gece kulüplerinde eğlenme ve iyi yerlerde tatil karşılığı okuldaki zengin çocuklarla birlikte olduğum, not karşılığı asistanlarla ve genç hocalarla yattığım oldu. Bunları ailem ve en yakın arkadaşlarım dahil kimse bilmiyor.

Her neyse, geçmiş geçmiştir, geçmişi unutalım. Artık evlenme çağına geldim, evlenecek birini buldum ve şu an nişanlıyım. Yaz sonunda evleneceğiz. Evlenince geçmişimi ve gençliğimi bir kenara atıp sıfırdan başlamayı, kendini çocuklarına adamış bir anne olmayı istiyorum.

Adamı kaçırmamak için geçmişimi hiç belli etmedim, sosyal medya hesaplarımı sıfırdan açtım, numaramı değiştirdim, bakire olduğumu, hatta hiç sevgilimin olmadığını defalarca söyledim. Şu an inanmış görünüyor. Evlenmeden önce de zarımı diktireceğim, bu ülkedeki çarpık ve iğrenç namus anlayışı beni buna mecbur etti çünkü.

Bütün bunlara rağmen içimde adamın geçmişte yaptıklarımı öğrenme ihtimaline karşı bir tedirginlik var. Sizce bütün bu çabalarıma rağmen geçmişimi öğrenebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Soru başlığı bu şekilde değildi. Sırf sorum cevap almasın diye değiştirmişsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece geçmişimi saklıyorum, nişanlımı aldatıp da aldattığını saklıyor değilim. Nişanlandığım günden beri başka hiçbir erkekle konuşmadım.

Burada bana ahlak ve namus dersi veren kızların çoğu sevgilisi varken onlarca erkekle konuşan, sevgilisini aldattığını sevgilisinden saklayan tipler. Ben onların hepsinden daha ahlaklı ve namusluyum. En azından şimdiye kadar hiçbir sevgilimi aldatmadım.
Nişanlımın geçmişimi öğrenme ihtimali var mı?