Buğday tenliyim ama orası öyle
lazerle renginide açıyorlarmış
lazerle renginide açıyorlarmış
Bu saplantınız neden bilmiyorum ama seni seven biri her yerini vajinanıda senin olduğu için sevecek emin ol
o bölge senin ve Allah seni ve o bölgeni sana özel yaratmış bu güzelliği bu doğallığı bozacak bişi yapma
Kadin olmak boyle bir sey iste surekli daha guzel olma istegi var
evet acıyorlar kalıcı oluyor bırde rengını acmaktansa pembe olması ıcın ugras bebegım
Pembe nasil olcak
jiletten ve ağdadan oluyormuş. en iyisi lazer. arkadaşım lazere gidiyo. kız demiş hem tüyler gider hem de rengi biraz açılır lazer sayesinde
Lazere gittim 8 seansta o siradada jilet vurduyolar nasil etki etcek ki
Cevap
22Cevap
Sakın lazer veya beyazlatma yöntemi yaptırtma olduğu gibi olması en güzeli sen normal bakımını yap oranın sakın lazer renk açma yaptırtma zararı çok bunun
Abartıyorsun bence :) Zaten genel olarak kadınların vajinası ten rengine göre bir iki ton koyu oluyor. Önemli olan temiz ve bakımlı olması. Ben hiçbir erkeğin rengini sorun edeceğini düşünmüyorum.
Cok normal olmasi gereken o zaten canim erojen bolgeler koyu renk olur bizim de oyle
Hayir iste herkesin oyle degil
Herkes ayni olamaz canim olmasin da zaten tek duze farklilik olsun hersinin ayri bir guzelligi var
Harika bir renk senin ki, görsem daha iyi yorumlarım.
A. mdaki killari jillete vurdunmu daha önce?
Evet
Jillete vurduysan eğer beyaz tenli bile olsan vajina bölgesinde kararmaya yol açar bence bırak doğal haliyle kalsın sakın beyazlatma yöntemi falan yapma sağlığa çok zararlı her ne kadar sağlıklı deseler bile...
Zenci olmadigina emin misin
Beyaz bir zenciyim
Öylesi de güzel boşver lazere falan girme
çok yipratmadan mi oldu ki
Hep boleydi
anladim o zaman renk acilmaz sanırım. bende de nedense tam tersi olur anlamis degilim
Olabilir çokmu karaki
Evet
Beyazlatmayı dene o zaman bir
Makineye at belki açılır rengi 😕
ilişkiye giriyosan zamanla kararma yapar
Bakireyim
aman öyle kal
çokmu lazım işlevi önemli rengini kim ne yapsın
Ne güzel işte çikolata niyetine tam Yalama lık
Öyle kalsın herşeyin orjinalı güzeldir 😊
Görmeden birşey diyemem
Yalattir zamanla yine acilir rengi 🔥