Gizli Üye(36-45)+1 yılben 7 senedir evliyim. 3 veya dört senedir eşimle ayrı yataklardayız bazı problemler oldu ama dile dişe dokunur şeyler değil. her evde olan sorunlardan. çocuğumuz yok. 3 4 senedir karı koca olamıyoruz yani birlikte olmuyoruz. bir gün evde şort atlet oturuyorum. baldızım var eşimden bir yaş büyük bekar o da biraz da rahattır. bir kaza oldu yanlışa uydum birlikte olduk. çok vicdan azabı çektim sonra bir baktım gene birlikte oluyoruz. en sonunda takmamaya başladım hala yatıyoruz sık sık. eşimin suçu bu benim değil
11 Yorumla
Soran+1 yılYatakları neden ayirdiniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl askerr
14 Yorumla
Soran+1 yılUstegmen
Cevap sahibi+1 yıldogu da mı
Soran+1 yılDiyarbakir
Cevap sahibi+1 yılmerkez de
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsine soylemeni onermem. Bu gibi durumlarda nasıl tepki verecegini bilemezsin ama hic bisey olmamış gibi evliligine devam edip onu daha da salak yerine koyamazsin. Bosansan iyi edersin bana göre. Abisiyle de irtibatini kes gerçekten bu bir pismanliksa eger. Kendini bu baskidan kurtar intihar vs boyle biseye kalkışma.
30 Yorumla
Ortada bir ihanet var üstelik birlikte olmuşsunuz. Nasıl yüzüne bakabilirsinki aldatabilirsin eşini? Yalan bir yere kadar sürer hem öbür dünyada neyapacaksin
22 Yorumla
Soran+1 yılVicdan azabı bitiriyor zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılİhaneti söylemeden boşanmalısın. Psikolojisi bozulacaktır. Ya da sana zarar verebilir. Malum Türkiye'de yaşıyoruz. Sonuçta gönlün kayabiliyorsa, ya da isteklerine mani olamıyorsan, senin için yeterli bir evlilik değildir. Ayrıca abisi ile onun böyle bir polemiğe girmesi, senden sonra da onun psikolojisini bozacaktır. Aldatma biraz zayıflıkla olabiliyor ama bunu abisi ile yapmana karşın pek fazla tavsiye kalmıyor. Aldatmayacağın birini tercih ederek yeni bir yaşantı kurabilirsin. Sonuçta eşinle beraberken hep aklına gelecek bu durum. Ya da sen kendini düzeltsen de abisi, aldığı bu tadı sürdürmek isteyecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbisi , sizi sıkıştırmaya başlarsa , ilişki yaşamaya devam edersiniz. Ortada bir evlilik kalmamış benim gördüğüm kadarıyla. Eşiniz geldiğin de söyleseniz bu durumu , kabullenebileceğini de sanmıyorum. Aldatma olur evet , başkasıyla olabilirdi yabancı biri. Siz bunun yerine ailesinden biriyle birlikte olmuşsunuz (abisinde de suç var yok değil ) . Eşinizden boşanıp , farklı bir şehire taşınıp , yaşamınıza devam etmeniz sizin iyiliğinize olur. Aynı şehirde kalmak demek , abisinin sizle iletişime geçmezsi demektir.
10 Yorumla
+1 yılo yokken ailesi ile kalman saçma senin evin yok mu neyse olan oldu eşini daha iyi tanıyorsun sen karar ver ama söylersen abi ile aralarında kotu şeyler geçebilir düşman olurlar silahlar felan çekilebilir vs vs. hiç bir şey demeden ayrılmak istiyorum de sevmiyorum vs de ayrıl bir şekilde
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eşin ne kadar süreler evden uzak kalıyor?
Eve geldiğinde ne kadar süre senle kalıyor?
Evdeyken ilişkiniz nasıl? Sana sevgi ve ilgisini yeterince gösteriyor mu?112 Yorumla
Soran+1 yılBir iki hafta anca evde durur sonra hep görevi çıkar 2 3 aylığına gider
Soran+1 yılOrta yani ne süper ne berbat
Soran+1 yılYa çok yalnız kalıyorum eşim yokken manevi olarak o yüzden boşluğuma geldi yani
- +1 yıl
Bundan pişmanlık ve vicdan azabı duyuyorsan evliliğin hakkında eşini karşına al konuş. Birlikte daha uzun süreler geçirmeniz gerektiği konusunda onu ikna etmeye çalış. Bir şekilde ayrılık zamanlarının seni nasıl olumsuz etkileyip üzdüğünü anlat ona.
Bir de en olmadık aile içinden birisiyle bunu yapmış olman da riskli bir durum evliliğin açısından.. Ya sen istemesen de o tekrar bunu yaşamak ve devam ettirmek isterse? Olay kontrolden çıkıp boşanmak zorunda kalırsan ailenin yüzüne bakamayacak kadar sıkıntılı bir süreç yaşayabilirsin.
Soran+1 yılHayatim mahvoldu biliyorum intihar etmek en mantiklisi
Soran+1 yılÖyle değil ışte benim de her seyim berbat oldu ama neyse
Soran+1 yılSağolun iyi akşamlar...
Öncelikle bu hikayeye inanmıyorum ama tabi ki bir an için gerçekte olduğunu düşünürsek kesinlikle söyleme yıkarsın o aileyi sonuçları daha ağır olur. Ama yüzüne baka baka da yaşayamazsın artık o ailede. Bir bahane ile ayrılman gerek istersen başka birini sevdiğini söyle ama sakın bundan kimseye bahsetme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHadi sen soylemedin diyelim ya abisi soylerse ya da bu olayi kullanarak senle devam etmek isterse ne yapmayi dusunuyirsun
14 Yorumla
Soran+1 yılEşim görevden dönmeden intihar etmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Sacmalama intihar ne demek her insan hata yapabilir abisi bu sirrri sana rahatsizlik vermeden icinde tutabilecekmi abisi evli ise sirri tutma sansi var seni rahatsiz etme sansi az bekar ise sirri kullanip senle devam etme sansi cok
Soran+1 yılBenim hatam basit bir hata değil çok büyük çok...
- +1 yıl
Olabilir fakat hatayi insanlar yapar ve sende insansin eminimki burdabu tip hata yapan okadar cok kisi vardir bilenessin esinin abisiyle konusup sirri saklayip saklamiyacagini ogrenmeslisiniz bence onceliginiz bu olmali
+1 yılEğer eşinin Abisi de evliyse tehdit edemez seni kendine zarar vermeyi düşünme Allahın verdiği canı sadece Allah alır sen değil unutmaya bak düşünme bile abisine de yani kayninada büyük bir hata olduğunu söyle tekrarlama
10 Yorumlaabii sağduyusuz olunur anlarımda sen naptınn böyle hayatını mafetmişsin şimdi adam senı tehdit edersen ne bok yıyeceksın merak edıyorum bu kadar mı hırsınıza yenık düştünüzz beeee yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcayip kötü bişey yapmışsın intihar felan demişsin sakin yapma bu günahla obur tarafa gitme cünku eşini aldatanlara lanet okunmuştur evde oturup tövbe et ve eşine söyleyip ayril yapcak bişe yok sen soylemezsen belki o adam söylucek
20 Yorumlaaskerde cekip vurur ikimizide onun için olan oldu artık tadını çıkar seninde canın istemiş ben kız olsam bende başkasıyla olurum ne zamna gelecek kocada beni becerip gidecek benimde htyaclarım karşılamam laızm :D
10 Yorumla
+1 yılSana tek bir soru soracağım dogruyu soyleyeceksen eger soracağım ister burdan ister mesajla dogruyu soyle
14 Yorumla
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Sorunun doğruluk oranı ne?
Soran+1 yılDoğru ışte olan bu
- +1 yıl
Mesajla yazar misin bir lütfen aramızda kalacak
eşin önce abisine güvenmeliydi seni baştan çıkarmış şerefsiz ne yapmak istersen onu yap senin kararın
12 Yorumla
Soran+1 yılOff off intihar bile etmek istiyorum hayatimi mahvettim ama ışte...
Kimseye söyleme yaşanmamış gibi. Tövbe et unut. İbadet de kabahat da gizli önemli olan tövbe edip tekrarlanmaması.
10 Yorumla
+1 yılSadece boşanmak ile kalmaz bu eşinle abisi arasında da büyük mevzular çıkar. bence hiç söyleme olan olmuş artık sessiz kal ve içine at bunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yalan söyleyeyim valla ben de yengeme karşı bişiler hissediyorum canım çekiyor çok güzel kalçaları var vücudu süper şişman tam benlik elimden gelse 7 24 severim canım yengeciğimi
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO eksiyi verenin gtünü skeyim
Cevap sahibi+1 yılArtıyı vereninde ellerinden öpüyorum seni canımın içi bitanem
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorum niye eksi veriyorsunuz kime ne ya
Boşan adamdan. bir sadık olamadın, bari adamın gururunu ezme söyle ve git. Karaktersiz
20 Yorumla
+1 yılboşan tabiki bir aile dramı yaratırsın anlatırsan onu diyim
20 Yorumla
+1 yılBirşey söylemeden boşan, eğer söylersen bir aileyi yıkarsın.
16 Yorumla
Soran+1 yılBir sebep bulmam lazım durduk yere bosanmazki
- +1 yıl
Eşine "işinden memnun değilim, birkaç ayda bir görüyoruz birbirimizi ben yapamıyorum" böyle diyerek boşanabilirsin.
Soran+1 yılEvi tasimayai teklif eder boşanmak istemez
- +1 yıl
Ailenle aynı şehirdeysen "Ailemi bırakıp gelemem" şeklinde söyle.
Soran+1 yılAilem aydinda biz ankaradayiz eşim diyarbakirda
- +1 yıl
Orda can güvenliğini bahane edebilirsin
Bu durumda eşin ile aranda ki nikahın düşmüş oluyor. Ayrılman en doğrusu olacak.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye söylemeden ama nasılsa bir defa yaptık devam edelim diye de düşünmeyin
10 Yorumla kınamayacağım ama nasıl bir miden var anlamakta güçlük çekiyorum.
10 Yorumla
+1 yılNasıl kınamadan geçeyim ki konulu p*rno film gibi sanki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemişsin boku bir yolunu bulursun ölecek değilsin bir şekilde hayatına devam edeceksin de hangisi daha iyi sevişiyordu yasak daha zevkli değil mi😊😜
21 Yorumla
+1 yılbela okuyacakların önünü simdiden kesmissin ama Allah belanızı versin demeden geçemeyeceğim.. adama mevzuyu şöyle seninde abisinin de ne iğrenç insanlar olduğunuzu bilsin.. sonra sıktır olup git
20 Yorumla
+1 yılbuna diyecek bişey bulamadım allah ıslah etsin ikinizide
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılYoksa sen Ankara'da mı oturuyosun? bir abi bugün gelini sktim ama napacam bilmiyorum diye anlatıyordu?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini aldatan insanlara bir gram saygım yok. Git boşan. Ömür boyu nasıl bakacaksın yüzüne?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılihanet illaki bir gün açığa çıkar kusura bakma. Söyle ve boşan çünkü kabul edeceğini sanmıyorum.
30 Yorumlaiyi bok yedin git başının caresine bak emen adamı boşa
10 Yorumlaferdi tayfurun filmini çok izledin galiba dikkat et sonun o kadın gibi olmasin
29 Yorumla- +1 yıl
yaktı beni 😅😅😅 bunun da o orosbudan farkı yok
- +1 yıl
@drjekyll bunları ne yapmalı ☺
- +1 yıl
adamı bitirdiler be ☺
- +1 yıl
benxce zevk bıle almıs ☺
+1 yılburdan vajinadaki zarın ne önemi var diyenlere sesleniyorum önemi yoksa yapsın vajina onun değilmi istediğine verir
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBıkmadınız troll sorulardan. Madem intihar edeceksin etmeden bikaç kez daha yap da intihar ettiğine değsin.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Barkn699 madem intihar edeceksin gider edersin burda konu acmis millete cevap veriyor dostum
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle bir not yazar gider ne yapacaksa yapar ama olay dogru isede nasil yattiysa oyle temizlesin simdi
+1 yılYuzune nasil bakcan simdi onu dusun utanc verici rezillik diz boyu igrenccc bosan yazik adama
20 Yorumla
+1 yılkimseye söyleme. eger sorun yapıyorsan başka gerekçeyle boşan. ya da unut gitsin.
10 Yorumla
+1 yılşimdilerde durum nasıl peki hala devamını istiyor mu?
20 Yorumla
+1 yılbence bilmemesi daha iyi aksi taktirde o bir asker zaten piskolojisi bozuk senide abisinide öldürür
10 Yorumlanası birden olaanilir abi böyle bişey nası birden olanilir
10 YorumlaEşine söylemen resmen felaket olur iyi düşün taşın direk boşan
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılihaneti söyle ve boşanmak istiyorsa boşan ama yok söylemeden boşan abi kardeşin arasına şeytan sokma gerçi o abi de biçin tekiymiş
10 Yorumlaşeytana uymak tuhaf şu anda vicdan azabı kötüymüş işte
11 Yorumla
+1 yılboşan tabiki adamın günahına girme ayrıca abisinin de allah bin belasını versin
10 YorumlaSöyle boşan gururlu ol bari
31 Yorumla- +1 yıl
bunda gurur olsa bura yazmaz bacı ☺
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye söyleme abisi istiyor mu yine peki
21 Yorumla- +1 yıl
o nasil soru
+1 yılKac yaşındasın esinlen kac yılık evlisin
110 Yorumla
Soran+1 yıl26-2 yillik
- +1 yıl
Çocuk falan var mı
Soran+1 yılYok.
- +1 yıl
Üzüldüm açıkçası gerçekten abisi kaç yaşında nasıl birlikte oldunuz?
Soran+1 yıl32 falan
- +1 yıl
Adamda baya olgun yaşta yani cokmu etkilendinki kendini teslim ettin
Soran+1 yılBu saatten sonra önemi yok eşim görevden dönmeden intihar edicem ben
- +1 yıl
Kendine yazık edersin gerçekten seninlen dertlesmek isterim eger sizede uygunsa bana ozelden yazın bekliyorum?
Soran+1 yılDertleşerek seyim yok iyi akşamlar size.
- +1 yıl
Peki siz bilirsiniz iyi geceler
+1 yılAbisi tekrar ister seni rahatsız ederse
12 Yorumla
Soran+1 yılİntihar edicem
- +1 yıl
İnşaallah öyle birşey olmaz Allah yardımcın olsun
Çocuğun yoksa bir bahane bul ve boşan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsun ya değişiklik iyidir
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazmıycam ısrar etme.
+1 yılcanın hıc ıstemıcekmı sonra?
11 Yorumla- +1 yıl
sence? bence ıster lıbıdosu yukselınce enıstede askerde 😉😉😉😉☺
+1 yılBerbst bir durum. Illakii aciga ciksr.
10 Yorumla
+1 yılne troller var dünyada bre
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl fantazıdır abısıdemi bekar
26 Yorumla
Soran+1 yılEvli biri o da
Cevap sahibi+1 yılnasıl başbaşa kaldınızda oldu bu iş
Soran+1 yılAslında onunla evde tek kalmiyorduk biz asla o gün kimse kalmadı evde ikimiz kaldık birden o bu derken oldu ışte
Cevap sahibi+1 yılne zamn oldu bu devemı geldımı tek sefermi
Soran+1 yıl2 hafta oldu tek sefer tekrarı asla olmaz zaten vicdan azabından intihar etmeyi bile düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılolan olmuş vicdanın raht vermez ama soylersen dah buyuk olaylar olur gıbı
+1 yılyap yap tövbe et ne güzel
10 Yorumla
+1 yılUmarım hamile kalırsın..
10 Yorumla
+1 yılsonrasi gelecekmi sence
10 Yorumlagit başkasıyla yap dah a iyiydi çok Asagiliksin
11 YorumlaBoşan.
O abiyi de sk mk lazım10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin abisi ne diyor bu işe peki?
116 Yorumla
Soran+1 yılTek kelime konuşmadım o günden sonra onunla
Cevap sahibi+1 yılO gün? Seksten sonra konuşmadınız mı?
Soran+1 yılKonusmadim
Cevap sahibi+1 yılO mu seni baştan çıkardı?
Soran+1 yılGibi gibi
Cevap sahibi+1 yılbir özelden yazsana bana, intihar mintahar saçmalama
Soran+1 yılHayatim mahvoldu bitti her şey cidden
Cevap sahibi+1 yılCidden bir yaz özelden, çünkü çok saçma konuşuyorsun
Soran+1 yılSaçma macma olan bu neyse iyi akşamlar size
Cevap sahibi+1 yılTrolsen komik değil ama değilsen saçmalayıp daha da kötü hale sokma her şeyi
Soran+1 yılBen öldükten sonra daha kötü olmayacak bir şey herkes hayatına devam edecek bunu ogrenmeden
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmayacak emin olabilirsin
Soran+1 yılUmrumda değil eşim görevden dönmeden intihar edicem ben
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına bir özelden yaz ya
Soran+1 yılYa özel ya da burası ne farkeder benim hayatım bitmiş google 'dan ölüm şekilleri araştırıp ilaçlar bakıyorum sizin derdiniz özel neyse iyi geceler size.
Cevap sahibi+1 yılSana ulaşmak ayrı burdan boş boş konuşmak ayrı. Neyse, Allah affetsin, sen devam et ne yapmak istiyorsan
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler şöyle böyle diyen kızlar okuyun bunu
20 Yorumla
+1 yılgece oldu yine ergenler fantezilerini anlatıyor
10 Yorumla
+1 yılsole canım guzel anı olark kalsın
20 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem