Kocam bana yetmiyor resmen hep daha fazlasını istiyorum. Bir kere yapıp dönüyor ve bu beni çok üzüyor. Sonunda aldatıcam onu istiyor. Haftada 1 kez yapıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbildiğin diyet yapmak gibi. tabiki aç kalırsın haftada 1 kez 1 sefer çok az bir kere. evli olsam ben boşanırım ne dayanıcam. haftada 3-4 gün günde 2-3 kez olmalı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah belasını versin senin o kocanın. Haftada 1 ayda 3 nedir yaa? Madem yapmayacakmış neden evlenmiş. Allah böyle eşlerden korusun. Asla aldatmayı kabul etmiyorum ama böyle eşleri görünce de hak vermiyor değilim yani
113 Yorumla
Soran+1 yılBiz severek evlendik ben de asla istemem kocamı aldatmayı tabii ki, kim ister ki yuvasında sadakatsizlik? Ama ben 24 yaşında biriyim ve onunla evlenmeden önce de cinselliği yaşamış bir kadınım. Bu kadar genç ve arzuluyken benim içimdeki bu hisleri öldürmeye ne hakki var ki? Kim ne derse desin ben bunu asla azgınlık olarak görmüyorum haklılığımdan da son derece eminim. Her anlamda berbat bir yatak odamiz var. Hangi gün yapacağimiz her zaman belli , saati belli bunlar bile iğrenç. Adama söylüyorum bana yetmiyor diyorum normal değil bu diyorum bana bu kadarı yetiyor diyor. Sen sadece kendini düşüneceksen niye evlendin ki? Bende elbette arzularımın tadına varıcam yaşım bu şekilde çürütmem asla !
- +1 yıl
Sen sonuna kadar haklısın arkadaşım. Aynı yaştayız. Ben bekarım. Aşırı derecede istekli bir erkeğim. En büyük korkum eşimin isteksiz olması ilerde. Benim için direk boşanma sebebi olur bu. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama sana tavsiyem haklı iken haksız duruma düşme. Senin boşanmak için meşru bir sebebin var. Mahkeme seni haklı görür ve nafaka da bağlayarak boşar. Aldatmak yerine bu seçeneği düşün. Aldattın ortaya çıkarsa çok mağdur olursun. Çocuk falan da yoktur zannımca...
Soran+1 yılHayir yok
- +1 yıl
O zaman daha ne arkadaşım. Boşan gitsin. Nafakanı da alırsın evlenene kadar. Aldatıp da vicdan azabı çekme.
- +1 yıl
O öküzle bir ömür geçer mi hiç? Öküz bile ondan daha erkektir...
Soran+1 yılHaklısın geceden beri düşünüyorum
- +1 yıl
Kesinlikle düşün. Çünkü bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. İnan senin gibi istekli bir bayanla evlenmek için can atan nice istekli erkekler var
Soran+1 yılBu da öyle diyodu ama her seyi laftaymış
- +1 yıl
İnsan sözünün eri olacak. Ben şahsen tamam mı çok mast yaptım. O yüzden ilk başlarda erken boşalma sorunu yaşayabilirim. Ama asla işi bitince sırtını dönüp yatan bir eş olmam. Eşimi rahatlatana kadar asla uyumam. Gerekirse saatlerce oral yaparım ona. Evlilik fedakarlık gerektirir. Eşler dinen de birbirlerinin cinsel ihtiyaçlarını gidermek zorunda. Yoksa çok büyük günah kazanırlar. Her gün ilişki istesem kabul edecek bir eş arıyorum. Bulamazsam da evlenmem
Soran+1 yılEn güzeli budur zaten
- +1 yıl
Sohbet için teşekkürler. Alacağın kararların seni daha mutlu bir yaşama götürmesi temennisiyle. İyi günler diliyorum...
Soran+1 yılBen teşekkür ediyorum. Sizin için de en iyisini diliyorum
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAyrıntılar gerekli.
058 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Haftada 1 yapma sebebinden başlamalı mesela. Daha sık istememe sebebi nedir? Sonra neden senin doyumun için emek sarf etmiyor?
Soran+1 yılKendisine o kadar yetiyormuş
- +1 yıl
Ona yetse de sana yetmediğini anlamıyor mu? Söylemelisin bence. Eşim der mesela 3 olduğu halde sen duş alırken ben kendi kendime devam ediyorum 4-5 diye.
Soran+1 yılSöyledim biliyor hepsini hemde kaç defa
- +1 yıl
Bildiği halde çabalamıyorsa bir sorun var ama ne? Seninki de can sonuçta.
Soran+1 yılElbette can. Erken boşalma sorunu yok herhangi bir sorun da yok severek isteyerek evlendik ama yatak odasinda bir ölü
- +1 yıl
İlginç. Bu adamda fantezi de yoktur. Oyuncak al diyeceğim, o da tat vermez, yapay sonuçta. Bu yaşta bu durumu yaşaman üzücü.
Soran+1 yılÜzücü tabii ki ya daha 24 yasindayim ben ve işimde gücümde hep bunun moral bozukluğunu yaşıyorum devamli sinirlerim tepemde
- +1 yıl
Adam başka birini de idare ediyor olabilir mi? Aklına geliyor insanın. Seyrek olduğu halde erken boşalma yoksa soru işareti.
Soran+1 yılSanmıyorum hiçbir belirti yok o kadar da sezdirmiyorsa zaten ben nasıl bulayim
- +1 yıl
Başka çare bulamıyorsan doyumu dışarıda araman gayet doğal. Sana denk gelmek istemezdim :D
Soran+1 yılNeden benim ne suçum var 3 yildir sadakatle elimden gelen her seyi yaptim yatak odasinda ve normalde
- +1 yıl
Kötülemek amacıyla söylemedim. Yanıyorsun şu an. Tüm fantezilerini gerçekleştirecek birine ihtiyacın var. İliklerini kurutursun :D
Soran+1 yılEvet ama haklıyım 3 yıl oldu ve ben onun öncesinde her seyi yasamis tadini almis biriyim
- +1 yıl
Ben de sana hak veriyorum. Sen dışarıda doyuma ulaşınca bakalım o haftada bir canı çektiğinde ben istemiyorum dersen ne yapacak? Nasılmış reddedilmek anlar mı acaba?
Soran+1 yılÖyle bir anlayacak ki... Bu ihaneti o istedi gram üzülmicem
- +1 yıl
Son derece kararlı görünüyorsun. Umarım her şey hayal ettiğin gibi olur. Hak etti diyorsan ona da üzülecek halim yok.
Soran+1 yılKesinlikle hak ediyor
- +1 yıl
Ona ders vermek değil amacın sonuçta. Kendi hislerine önem vermene saygı duyuyorum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım ben en iyi sen anliyorsun
- +1 yıl
Rica ederim. Bir bakıma eski kendimi gördüm sende.
Soran+1 yılEvli miydin sende mi bu sorunlari yaşadin?
- +1 yıl
Bende tek fark eşimin isteksizliğinin doğum sonrası olmasıydı. Gerisi senin yaşadıkların aşağı yukarı.
Soran+1 yılHadi ya :/
- +1 yıl
Evdeki gençliğinin kıymetini biliyorsa, dışarıda bilecekler var.
Soran+1 yılAynen öyle valla
- +1 yıl
Sen sen ol karda yürü izini belli etme. Daha fazla da ben başımın çaresine bakarım tarzı tüyolar verme eşine.
Soran+1 yılUmrumda değil onun hiçbir seyine ihtiyacım yok kurulu düzenim bozulsun istemiyorum ama boşarsa da boşar zerre takmam
- +1 yıl
Zaten en önemli görevini yerine getirmiyorsa sana ondan fayda yok da ters damarına gelir sana zarar vermeye kalkar, Allah korusun.
Soran+1 yılNormalde köpek gibi düşkün bana sanmiyorum ayağima cam batsa sinirleniyor niye dikkat etmiyorsun diye
- +1 yıl
Bu işler belli olmaz, açık verme en güzeli. Sen kendini mutlu hissettikten sonra nasıl olduğunu bilmesine gerek yok. Bu ihtiyaç insana neler yaptırıyor bilirim.
Soran+1 yılÇok haklısın ya aynayla konuşuyorum gibi bayıldım
- +1 yıl
Zihinsel olarak rahatlamana sevindim.
Soran+1 yılHahaha ama zihinsel 😂
- +1 yıl
Üzgünüm, fazlası elimden gelmiyor :D
Soran+1 yılOlsun iyi geldin teşekkür ederim 😘
- +1 yıl
Her zaman, rica ederim.
- +1 yıl
Konu hala güncel galiba :D
Soran+1 yılHahaha bilmem öyle mi :D
- +1 yıl
Güzel sohbetiniz olmuş bazı gençlerle.
Soran+1 yılSiz gidince
- +1 yıl
Çok incesin. Ben genelde buralardayım.
Soran+1 yılBiliyorum. Bu sizinle ilk sohbetim değil :
- +1 yıl
Ciddi mi? Utandım nedense.
Soran+1 yılCiddi :) Cevaplarınız genelde aynı, oldukça makul ve mantıklı... Sınırlı... Gizli sorduğum sorularda sizi bekliyorum hep, siz de geliyorsunuz mutlaka
- +1 yıl
Ohh, iyi bari yanar döner cevaplarıma denk gelmemişin :D
Soran+1 yılBelki gelmişimdir de örtmüşümdür...
- +1 yıl
Bozmadığın için teşekkür ederim.
Soran+1 yılŞaka yapmıştım ahahhahs inanmıyorum size hayal kırıklığına uğradım aaa 😂😂
- +1 yıl
Çok fenasın demeyeyim yine de. Hayal kırıklığı için de üzgünüm :D Sonuçta ben de insanım. Ruh halim dalgalanabiliyor.
Soran+1 yılNormal elbette :)
- +1 yıl
Yeni bir soru sorsan mı acaba? Cevabımı merak ettim :D
Soran+1 yılahaha tamam akşama sorucam :D
- +1 yıl
İşaret de koyarsın bir köşesine, senin olduğunu bileyim ama dimi.
Soran+1 yılOlur sorunun sonuna kirmizi karanfil koyarim
- +1 yıl
Anlaştık. Lale de olur bu arada, karanfil için kendini zorlama (f)
- +1 yıl
En çok benim görüşümü beğendiğin için teşekkür ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada en az 2-3 olmali ya. Bir baya azmis.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok az resmen ayda 3 defa oluyor bir hafta zaten regl
Cevap sahibi+1 yılBunu ona söylemelisin. Dogru 3 kere bir ayda anca
Soran+1 yılBin kere söyledim ve aldiğim cevap bana bu kadar yetiyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
81Cevap
+1 yılBu tür durumlar için sanal seks öneririm rahatlatıcı ve etkili olur kaliteli boşalma yaşayarak isteğini azaltabilir sin
Tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim
Etkilerine bakabilirsin buradan
www.kizlarsoruyor.com/.../a98761-sanal-seksin-tercih-edilmesine-sebep-olan-durumlar011 Yorumla
Soran+1 yıltamam da canim ben nasil bosalayim bu sekilde?
- +1 yıl
Sen gel ben yardımcı olurum bosalmana
Soran+1 yılSanmiyorum mast. istemiyorum
- +1 yıl
Nerede yaşıyor Sun
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Bende İst yardımcı olabilir iz birbirimize
Tecrübeli biri olarak - +1 yıl
Gizlilik içerisinde kaliteli rahatlama yasaman için yardımcı olabilirim kendini sıkmana gerek yok rahat ol akışına bırak
Soran+1 yılBunu biriyle yaşicam ama buradan biri olsun istemem
- +1 yıl
Sen bilirsin teklif var ısrar yok ama tanımadığın evli biri senin için daha iyi olur bağlantı çabuk kopar ve askinti olmaz adında çıkmaz
Soran+1 yılAyni fikirdeyim
- +1 yıl
O yüzden yaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki sorunun kendine olabileceğini dusundun mu? ya adama yeterince cekici gelmiyorsan? ben de aynı durumu yaşıyorum.. ayda en fazla 3-4 kez.. sebebi ise eşimin yatakta ölü gibi olması.. erken boşalma gibi bir sorunum yok herhangi bir kuralim da.. oral yapmayı severim yapıyorum da ama maalesef karımda tık yok.. evli adam mast yapar mı yapıyorum işte.. bende bundan sonra bakacağım yoluma
00 Yorumla
+1 yılSana benim gibi biri lazım. Her türlü fantazi. Saatlerce sevişme, öpüşme. Oyuncak kullanımı da yaparım sana. Rahatlarsın aslında. Konuşalım mi daha detaylı
03 Yorumla
Soran+1 yılBuradan kimseyle olmam sağ ol
- +1 yıl
Birlikte olmasak da sohbet edebiliriz sadece. Belki kocanı atesleyecek bir yöntem buluruz
Soran+1 yılBen binlerce yöntem denedim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte tam böyle bir eşim olsun istiyorum, tek sefer de doymasın, hiç bitmesin istesin. Korkuyorum bende sizin kocanız gibi bir cinsellik isteyen bayanları evlenirim diye, kocan çok şanslı ama kiymet bilmiyor ne denir ki :(
010 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle olur emin ol sana da isteksizi denk gelir
Cevap sahibi+1 yılCidden korkuyorum, yazını okuyunca düşündüm hak veriyorum sana çok zor durum (en azından benim açımdan)
Soran+1 yılMaalesef öyle
Cevap sahibi+1 yılKocanla konuşmayı denemedin mi bu durumu?
Soran+1 yılBinlerce kez ama bana bu kadarı yetiyor diyor
Cevap sahibi+1 yılYok artık bana bu kadarı yetiyor ne demek, seninle sadece kendisi tatmin etmek için mi evlenmiş bu nasıl bir düşünce Allah sabır versin
Soran+1 yılBencil işte
Cevap sahibi+1 yılAllah sabır versin tekrardan, umarım senin gibisini bulurum
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarim daha iyilerini bulursun
Cevap sahibi+1 yılİnş, şanş artık
+1 yılperformansı okadar demekki 1 seferden sonra istek ve arzu bitiyor herkesin yapısı farklı tabi bence konuşarak çözmenizde fayda var ama sizede yapılan bir haksızlık var buda bir gerçek !!
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildir evliyiz binlerce kez konuştum zaten ve elimden gelen her seyi yaptim yatak odasinda akliniza ne gelirse
- +1 yıl
siz üzerinize düşeni yapmışsınız öyle görünüyor gerisi için seçim size kalmış cinsel doyum önemli tabiki.
+1 yılÇok az. Haftada en an 4 yapmanız lazım. seksiniz kaç dakıka sürüyor ön sevişme hariç*
12 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmeyi uzatan benim zaten ilişki de 10 dk ancak ve sadece 1 kez
- +1 yıl
Az bir zamanmış gerçekten.
Telefonda özel nodan biriyle konuşarak dene Mast yap daha haz duyarsın eşinle beraber olurken de o aklına gelir daha büyük bir boşalma yaşarsın doymuş olursun
00 YorumlaBu yaşta böyleyse ileride ayda yılda bir yapar cidden şaka gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen :(
+1 yılO ney ya karıncalar bile haftada 3 kez yapıyor. Abla sen herifi bir al çek kenara noldu ulan makinanın hidrolik bakımı mı yok niye çalışmıyor diye sor bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılBinlerce kez yaptim bunu zaten
- +1 yıl
Akım yatağını bir kontrol edin o zaman. Adamın psikolojik sorunu vardır ya da belki de başka düşündüğü şeyler kimi insan cidden cinselliğe düşkün olmaz 2 haftada bir yapardım ben de zevkleri renklere ayırmayın
Böyle kadınlara hayretim resmen numuneliksiniz varya sizden az var senin gibi kadına öyle koca işte
07 Yorumla
Soran+1 yılİyi bisey mi söyledin kötü bisey mi belli değil
Soran+1 yılhahaha 😘
Soran+1 yılBurdan sor ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben de günde enaz 3 defa mast yapıyorum yetmiyor kendimi yatağa bastırıyorum boşalna kadar defalarca saatlerce anca öyle dura biliyorum yoksa kudururum lütfen eğer İstersen bana bir şans ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver den öyle sanıyosundur. Türk kızı 50 km/s geçince titrer siz türk kızlarıda buna orgazm demeye çalışırsınız ama asıl nedeni vitesin 1 de oluşudur. Yani öyle değildir ii düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftada bir kez yaparsa e haklısın doğal olarak bu erkekler neden böyle rahat ya seni düşünmüyor zor bir durum ama günaha girme derim kocan yüzünden
20 Yorumlaaldatan yer insan kaybeder o zaman boşan git başkasını bul
00 Yorumla
+1 yılHaftada 3 kez yapın o zaman ya da günde 2 kere. Aldatırsan o senin işin. Kocanla konuş canım
00 Yorumlaçok kötüymüş bu ne ya kaç yaşında bu adam ben fişek gibiyim hergün mutlaka isterim bazen 2 3 regl iken bile ona sakso veya masturbasyon yaptırırm
13 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak bunu istiyorum işte :( ben 24 o 30 yasinda
Soran+1 yılAnlatma ya :(
Belki o seni aldatiyo olabilir onun icin zaten insan yapmak istemez
00 YorumlaHmm cok az. Bence konus bunu onunla. Gorevlerinden biri esini tatmin etmek doyurmak
07 Yorumla
Soran+1 yılBinlerce kez konustum zaten
Soran+1 yılHiçbir sorunu yok. Bence yeter diyor. Dün en sonunda madem sen sadece kendini düşünüyosun ben bakarim basimin çaresine dedim bak dedi
Soran+1 yılAldatmayı
+1 yılçok zor bir durum.. malesef.. eşinize bunu hissettirmeniz gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum bu kadarın az olduğunu bana yetiyor dedi dün gece madem öyle ben bakarik basimin çaresine dedim
- +1 yıl
ne tepki verdi bu sözün üstüne
Soran+1 yılNasıl bakacaksin dedi keyfim nasil isterse dedim tamam keyfin bilir dedi gitti tv izledi
- +1 yıl
muhtemelen böyle bir şey yapmayacağından ya da yapamacağından emin olduğundan rahat davranıyor
Soran+1 yılÖyle bir yaparım ki
- +1 yıl
tabiki istedikten sonra mahakkak olur.. bazen malesef ki içerde bir şeyler olmuyorsa insanlar arayışa girebiliyor..
+1 yılyuh haftada 1 kere seks mi olur ya oda bir sefer yaşlar kaç aceba kaç yıllık evlisiniz en azından iki güne bir yapsa
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 o 30. 3 yildir evliyiz ve severek evlendik yani
- +1 yıl
yani daha yaşıda genç kocayın ama haftada bikere yapmak oda çok abes demiyonmu bana yetmiyor felan diye diğer günler ne yapıyon peki
+1 yılEğit onu istediğini söyle baştan çıkart hergün yapsın geç boşalmasını sagla yeter sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer gece olmalı oo 😍 ve saatlerce sevişmekte şart ama
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama kendisine o kadar yetiyormus
Cevap sahibi+1 yılAldat diyemem, bunu onunla konuş açik acık
Soran+1 yıl3 yildir evliyiz binlerce kez söyledim yeter artik
Cevap sahibi+1 yılVer kurtul lan o zaman anlasın o gerizekalıdaa
Soran+1 yılÖyle yapicam zaten
+1 yılenerjisi yetmiyordur, aldatma, koku ve görüntünle, muhabbetinle etkile, fındık, fıstık, bademle besle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diyelim iyi besle adamı atom içir bal süt ceviz yedir 😂😂😂
10 Yorumlabu yaşda haftada birmi dedin yazık olmuş sana ben hergün yapıyorum bu yaşda
10 Yorumlakocan hakediyor demek ki aldatılmayı
böyle azgın bir kadın ihmal edilir mi00 Yorumla
+1 yılYatırma oynas sen devam et
Kalktimi o zaten durmaz
Bana senin gibi si denk gelmiyor ki00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki de bir seferde doyuyor bende 2-3 ü istiyorum durumlar aynı. Ama en kötü 2 günde 1 yapıyoruz biz
09 Yorumla
Soran+1 yılOf sinir oluyorum ya
Cevap sahibi+1 yılsakin ol ve tahrik gücünü kullan
Soran+1 yılNe zamana kadar ya evliyim mast yapiyorum resmen yeter artik
Cevap sahibi+1 yılkonuştun mu hiç eşinle
Cevap sahibi+1 yılçocuğunuz var mı
Soran+1 yılÇocuk yok. Konuştum tabii ki binlercez kez hemde ve dün en sonunda tamam ben bakarim o zaman basimin çaresine dedim tamam bak dedi
Cevap sahibi+1 yılherhalde ya seni hiç sevmiyor ya da sen trollsün ya da seni o çoktan aldatıyor bile
Soran+1 yılKeyfi bilir o aldatiyorsa bende aldaticam işte tam olacak
Cevap sahibi+1 yılburadan birileriyle konuş bakalım vicdan azabı duyacak mısın ama bence olmuyorsa boşan aldatma işine hiç girme derim
+1 yılHaftada 1 çok bencilce bunu ona belirt. Konuşarak çözmeye çalış
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildir evliyim binlerce kez söyledim bana bu kadar yetiyor diyor
- +1 yıl
O bahane olmaz sorun büyük
Soran+1 yılO bunu anlamiyor iste
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç kaç
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMillet elindekinin kıymetini bilmiyor işte döveceksin böylelerini. Oral anal var mı peki
022 Yorumla
Soran+1 yılHiçbiri yok :(
Cevap sahibi+1 yılİnsan eşiyle karşılıklı oral yapar ne güzel. Benim eşimde ne oral ne anal yapardı boşandım ben de en sonunda başka şeyler de olunca. Şimdi karşılıklı oral yapacak biriyle evlenmek istiyorum.
Soran+1 yılBende bundan önceki iliskimde oral yapardim ve ikimizde deli gibi rahatlardik ama bunda tık yok
Cevap sahibi+1 yılBen kadına oral yapmaya bayılıyorum inan. Hergün yaparım yeter ki temiz olsun ama nerde ben de o şans :(
Soran+1 yılBende hergün istiyorum ve ona da istecek fiziğe sahibim her yerim pürüzsüz tenim beyaz geceliklerim binlerce çeşit ama o tam bir ölü
Cevap sahibi+1 yılTam benle evlenmelikmissin ne guzel mutlu olurduk valla 😞
Soran+1 yılofff of
Cevap sahibi+1 yılBeya ten deme ya icim gidiyor sorunu begeniyorum simdi
Cevap sahibi+1 yılCocuk yapma eger yoksa
Cevap sahibi+1 yılbir de jartiyeri varsa haftada 5 6 gun en azindan 😞
Soran+1 yılYok zaten yapmaya da niyetim yok
Soran+1 yılHer çeşidi var hem de
Cevap sahibi+1 yılOff ya harika biseysin sen sorunu begendim fark ettin sanirim.
Soran+1 yılFark ettim de yazamam k. bakma
Cevap sahibi+1 yılYok yaz demedim aklinda olsun sadece
Cevap sahibi+1 yılKeske senle evlenmeden tanissaydik 😞
Cevap sahibi+1 yılSeni cok merak ettim inan ki 😊
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılSadec bana merhaba yazar misin mesajla inan ki muhabbet etmiycem soz 😊
Cevap sahibi+1 yılOrda misin 😞
Soran+1 yılYazmam
Cevap sahibi+1 yıltamam peki ozur dilerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatırsın zaten, benim sevgilim de aldatıyor beni. Bazı kadınların libidosu yüksek olabilir.
00 Yorumla
+1 yılaçık açık söyle ama bence sen aldatmayı kafayı koymuşsun bahane üretiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildir evliyiz binlerce kez söyledim ve bana bu kadarı yetiyor diyor her seferinde. Neyin kafasındasın da bu kadar rahat hüküm veriyosun? adama sen bilirsin ben bakicam o zaman basimin çaresine diyorum tamam bak diyo napim başka pardon?
Gizli Üye(30-35)+1 yılya haftada 3 kes yapması lazım en az 3 4 sefer ama hafta da 1 yapmak ıstersenız gece boyu 4 5 defa boşalın 1 defa ne yaaa
00 Yorumla
+1 yılYaş 18-24 arası
Kocası haftada bir kere yapıyormuş bir de haftada bir gün olmasına rağmen 1 kere yapıyormuş.
Yedik troll kardeş al xperini git12 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ve 3 yıldır evliyim kaybol
- +1 yıl
24 yaşında ve haftada bir kere yapıyor.
Trolsün sen kaybol.
Sizin ciğerinizi bilirim
Yuh 1 kere mi.. Bu yasta kızı hemde
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılBen 24 kocam 30 bir sorunu yok kendisine o kadarı yetiyormus
aldat bence haftada 1 ne ya hakediyor akdatılmayı
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ayda 3 kez oluyor resmen bu ne ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer troll bir soru değilseniz... Anladığım kadarıyla siz çok istekli o ise sadece yapmak için yapan birisi...
00 YorumlaBenle evlen kadın cinsel hayatında şanslı valla her akşam 😊😊😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayı kafaya sokmuşsun bir kez yakında yaparsın kocanla konuşmayı dene
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildir evliyim binlerce kez söyledim bana bu kadar yetiyor diyor. O sadece kendisini düşünüyor madem bende basimin caresine bakarim
- +1 yıl
Başının çaresine bakacaksan boşanarak dene bunu karaltersizlik yaparak degil
Soran+1 yılBen bana yeteni düşününce karaktersizlik o kendine yeteni yapinca mesele yok. S*ktir ordan beynine s*ktuğum sende ayno b*kun laciverdisin
- +1 yıl
Şimdi bak benim beynime laf eden embesil herif haklı demiyorum göttnnden anlayan varlık herif yapmıyorsa aldatmak yerine boşa hayatına bak diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanin yerinde olsam sana bitane at bulurdum atla ciftlestirirdim
00 YorumlaAyni durumu paylasiyoruz malesef hepsi mi ayni ya
01 Yorumla
Soran+1 yılBenciller bencil !
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yemeden önce besmele çek..
10 YorumlaBesmelesiz yersen doymazsın
10 Yorumlauzucu cok sehvetli bir yas araligindsasin..
00 Yorumla
+1 yılten uyumu yok aranızda
10 Yorumla
+1 yılBence takviye alin doktordan
00 YorumlaBenim eşim de senin kocan gibi. Ben de doymuyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :/
Soran+1 yılOlmaz
zaten aldatmalarin cogu bundan oluyor
00 Yorumlaiyi bir becerip doyurmak lazim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSık sık penisiyle oyna sen de
10 Yorumlagerı kaln haftanın 6 gunu bana gel
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın da 1 kere yapıp dönüyor? çok ilginç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 1 ne la cok az
00 Yorumla
+1 yılUyutma sende adami isı bilmiyosun bence sen
00 Yorumlaadasdasd doyuramıyodur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kocandan başkası oldumu öncesinde sonrasında
04 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılhmm aldatmak istersen buradayım
00 Yorumla
+1 yılHaftada 3 e çıkartın onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıltakip et bak tüyolar benden sana. mesaj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence aldatmaya çok yakınsın
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?