Sorum detayda pardon detay soruda. Türk erkekleri neden büyütücü kullanıyor?
Zenciler büyütücü kullanmıyor.
Türk erkekleri büyütücü kullanıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu olay Türk erkeği değil de beyaz erkekler olarak söylersek daha doğru olur. Olay tamamen pazarlama başarısı. Ortalama penis boyu istatistikleri veya penis boyu rekorları ortada. Ama tek fark ekonomik olarak bu ilaç veya aletlere beyaz erkeklerin ulaşması daha kolay. Dolayısı ile beyazlara bu yardımcıları satmak için bu şekilde bir tanıtım izleniyor.
Tamamen ülkelere ve iklimlere bağlı olan bir şey. Zencilerin penislerinin uzun olması Afrika kıtasında iklim ve coğrafik şartlara göre değişmiştir. Ama Türkiye'de ortalama Penis ölçüsü 14 cm olmasının sebebiyse iklim ve yükselti meselesinden kaynaklanıyor. İklim ve beslenme bunu etkileyen faktörler arasında.
Doğada siyahi kadınların rahimleri daha derine yerleştiği için, siyahi erkeklerin de dişilerine uyum sağlamak amacıyla penisleri daha derine ulaşabilecek şekilde evrilmiş yıllar içerisinde...
Cevap
27Cevap
la hangi meme gögüs birki penis bir olsun nasıl rahat bırakırsan öyle şekil alır hep dar mayo giyip yukarı sıvazlarsan yukarı meyiliolur aşağıya sıvazasan aşağıya meyilli olur araplar salıyor sıkı tutacak birşeyolmadıından daha uzun misal :)
Allah onlara cömert davranmış :) Bizim aklı havalarda kızlarımızın da hayallerini uzun kalın damarlı penisler süslüyor ama iş gerçekten ilişkiye gelince canımız yanarsa korkusu sarıveriyor birden :)
ZENCİLERİN FİZİKİ ÜSTÜNLÜGÜ KANITLANMMADI ZENCİLERİN BEYAZLARA ÜSTÜNLÜGÜ YOKTUR VE PENİS BÜYÜTÜCÜ DİYE BİŞEY YOKTUR HEM NE MERAK EDİYORSUN
Yok valla kullanmıyom ben onlar gibi ćirkin olacağıma küçük olsun daha iyi 😀😁😂
zenciler yakışıklı.
Böög midem bulanıyor hepsinden çok iticiler kadını da erkeği de
Kim dedi kullanıyor diye, hem öyle bir saçmalık yok kafandan sil bunu, hatta alsan büyümez tatlım
Aynen zenci kadinlara bayiliyorum bizi ancak onlarin vajinalari doyurur hepsini alabilirler en azindan
kullanmiyorum ve penisimi seviyorum 😃 canım penisim
Benim küçük kullanmıyorum kullanmamda beni pipim için sevecek kişi hiç sevmesin daha iyi
Zencilerin ki doğal olarak büyükte ondan.
zencilerinki doğuştan büyük ondan gerekmiyor
Ihtiyacim yok
20 cm yetiyor ;)
Önemli olan boyu değil islevi
Yemin ederim hayatımda gördüğüm en aptalca soru.
Yeterince büyük zaten önemli olan mutlu edebilmek
kim kullanıyor ben kullanmadım
Büyütücüye gerek kalmıyor :))
cok meraklıysan zenci penisi al icine mk :D
zenci gibi olmak için kullanıyor
Kullanmiyorum 50 cm penisim var
zencilerle iyi hikayeler
troll detected
Sehir efsanesidir, daha kesfedilmedi.
saçma bir soru
Ne kadar saçma soru
büyütmek için
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar