Cinsel Yaşam Cinsellikte yetersiz bakiye bitik batarya kocam? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Cinsellikte yetersiz bakiye bitik batarya kocam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Bakire_Hatun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl onunla konuş 1 1 Yorumla nazım06 +1 yıl Bakireler yorum yapmasa. iyi olur dimi:)) Yorumla
Sanalortam Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Arkadaşım sıkıntı var stresten maddi öanevi 0 1 Yorumla Sanalortam +1 yıl Arkadaşım stresten kurtulması şazım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Oda senin şansın yapacak bişey yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende de benzer bir durum var artık başının çaresine bakiyorum Yorumla
PrOfesyOneL-Manyak Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Partner bul sana kendine 0 1 Yorumla PrOfesyOneL-Manyak +1 yıl Pili bitmiş Yorumla
İstmurat Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Bul birini 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bulmak istesem bulurdum ben eşime çare arıyorum başka birini değil Yorumla İstmurat +1 yıl Psikoloğa git Yorumla İstmurat +1 yıl Bide sıkma tekniği var onu denesin Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. takviye kullan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
onunla konuş
Bakireler yorum yapmasa. iyi olur dimi:))
Adam dert etmemis etse cozerdi
Arkadaşım sıkıntı var stresten maddi öanevi
Arkadaşım stresten kurtulması şazım
Oda senin şansın yapacak bişey yok
Bende de benzer bir durum var artık başının çaresine bakiyorum
Partner bul sana kendine
Pili bitmiş
Ne iş yapıyor eşin
Sıkıntı büyük
çözümü var
Bul birini
Bulmak istesem bulurdum ben eşime çare arıyorum başka birini değil