Tabiki cinsellikte dominant olan kadından bahsediyorum. Size göre dominantlık nedir?
#dominanthatun 😍😍
#dominanthatun 😍😍
Yatakta erkeğin hareket kabiliyetini kısıtlar, tüm hakimiyeti ele alır, öncelik her zaman kendisidir, erkeği amaca giden yolda araç olarak görür, haşin ve acımasız bir hale dönüşür, sahibe-köle ilişkisini benimser, ileri düzeyde feminist olduğundan mütevellit erkekleri "şaaapma" duygusu içerebilir...
Dominant kadının da derecesi vardır. Bazıları bunu sekste bir rol olarak görür ve yeri geldiğinde o rolü oynar. Bazılarında da içgüdüseldir.
Ksnin saklı cevheri 😍😍 uluorta anlatma keşfetmesinler seni kıskanırım 😈
iliski sirasinda olayı ve erkeği yöneten kadin basta sınırlar konuşulup anlasilir sonra o sinirlar içinde tum iliskiyi oncesini ve finalini kadin belirlerse dominant bir iliski olur ama bahsettiğin sey sahibi kole iliskisiyse o bambaşka bir konu cok daha detayli
Eline bir kırbaç alıp sadece oradan oraya süzülen kadın değildir.
Cevap
34Cevap
Hoş olmaz. Ben kimsenin kölesi olmam, her şey eşit ve saygı çerçevesi içinde olmalı. Bende tatmin olmalıyım o da olmalı. Tamamen onun isteği doğrultusunda ona köpeklik yapamam :D
Sahibe ile dominant kadın aynı şey mi?
Dominant kelimesinin sözlük anlamını öğren öyleyse.
Sözünü geçiren kişi ile sahibeliğin arasında ne fark var cinsellikte?
Kendinize geliniz :D
Kendimdeyim bayım soru cümlesiydi ;)
İyi işte doğru cevabı verdim, sende bana bir eig atarsın ödeşmiş oluruz :D
Atarlanan birine eig mi :)
Haklılık payım ve öğreticiliğimin sonucu değişmemiş oluyor en nihayetinde, kör ve cahilce yorum yapmaktansa... :D
dominantlık ile submission olayını karıştırmayalım, kölelik fantezisi değildir dominantlık.
@sihirli_parmak Submission diye ingilizce söyleyince daha mı havalı oluyor? Ulan ekran karşısında oturup mastürbasyon yapıyorsunuz, aşağıda özel mesajlara çağırıyorsunuz sonra kalkmış bıdı bıdı bıdı bdı :D Bildiğiniz kendinize yetmez, dominantlık nedir onu öğrenin
Dominantlık ile sahibelik bence de farklı şeyleri ifade ediyor. Atarlanıp kimseyi tersleyerek bir sonuca ulaşamazsın. Engelleyerekte kimsenin cevap hakkını elinde alamazsın.
Baskın bir kadın, illa hizmet ettirecek diye birşey yok. Köle sahibesine hizmet eder, ödüllendirir cezalandırır. Cinsellik dışında da bu böyledir. Ama dominant bir kadın yatakta erkeğine hükmeder, kontrolü ele alır. İkisi çok farklı. Kölesi yapmaz, aksine pasif erkek dominant bir kadını cezbetmez çünkü gücü sever o kadın.
Ama ben senin cevap hakkını elinden alırım ;)
çok tatlı çok cekici çok seksi oluyorlar.. ben seviyorum sert kadınları ister yatakta ister güncel hayatlarında.. ayrı bir cekicilik güzellik katıyor..
Böyle düşünenlerin olması güzel :)
bana itici geliyor vıcık vıcık aşkım böcüğüm modundaki kızlar şu bizim şarkımız olsun bu bizim mekanımız olsun vs.. dudak bükerek konusmalar küstümler felani yazarken bile tiksindim.. isterse dünyanın en güzel kadını olsun hiç farketmez cekemem... ama sert mizaclı sert karakterli kendine ait düşüncesi idesi olan hatunlar acayipp cekici ve acayip seksi geliyor vaz gecemiyorum.. for example nevşin mengü, sıla vb
cebir ve şiddet yoluyla ilişkiyi ya da ilişkide belirli boyutları yönetendir
İpleri eline alan türden oluyor sanırım. Kimse köle ayaklarına girmesin, her erkek sever.
Henüz araştırma aşamasındayım :)
Domninant hatun saçını çekip sertçe öptüğünde saçına asılıp aynı şekilde karşılık verendir. Ben dominant kadına dominantlık yapmaktan daha tahrik edici bir şey yaşamadım.
Kulağa hoş geldi
Yapması da hoş ;)
türk kızlarındaki dominant anlayışı :D
img-vidivodo.mncdn.com/.../...219010609044.mp4.jpg
Karşıdaki kadın bunu doğru uygularsa hiç bir erkek kadınının yatakta dominant olmasını engellemez. Arada ince bir fark var yalnız baskın olmak la kaba olmak farklı şeyler
beni alsın hamur gibi yoğursun , evirip çevirsin , sert olsun, erkeğe her istediğini yaptırsın em deyince emen , yala deyince yalayan buradan daha fazla anlatamam sonuç kötü olur
Senin bir hamle yapmana izin vermez. O yönlendirir. Kimin ne zaman ve nasıl soyunacağından, hangi pozisyonun alınacağına kadar her şeye hakim olmak ister ve olur.
erkeğini istediği gibi yönlendiren kölesi haline getiren ama aynı zamanda onun da zevkini düşünen :) tam istediğim gibi yani..
Dominant kadını ne yatakta ne de hayatımda isterim.
Sorum bu doğrultuda değildi
Valla dominantını bilmemde vahşi istekli olsa yeterli haa birde sabah akşam gözetmesin. :p
O da bir değişiklik olmuş olur. Her zaman yeni şeyler denemek lazım.
Tamamen yöneten, istediğini seçen, istediğiyle yatan, istediğini de kafasına göre kullanan
Böyle sanırım😂😂😂
dominant olmayı seviyorsun galiba :)
Araştırıyorum :)
Beklerim :)
özele :) detayları konuşmak için.
Ortalık mal kaynıyor, herif önce salak saçma konuşuyor sonra da engelliyor. Beyinleri de yok medeni cesaretleri de konuşma adapları da :)
Cevabı verildi ama özelden mesaj istemiyorum
ok bunu yeni gördüm kusura bakma :)
Bütün ipleri kendi eline alan kadın ama bu iyi bişey değil
Erkeğini köle gibi kullanır sevişirken ve ne isterse o olur sekste
istedigini alabilen her kadin dominantir.
Güzel cevap :)
erkeğini yönlendiren ve tercihen kendi dediğini kabul ettiren kadın
Yatakta kontrolü ele alır ve hiç erkeğe bırakmaz
Imm güzelmiş 😍😍
Erkekte benim gibi dominantlığı seviyorsa yatakta meydan muharabesi yaşanıyor sonra ama 😅 o yüzden dominant kadına denk geldim mi farklı taktik uyguluyorum 😎
sen dominantsındır zaten. niye sordun ki bu soruyu?
Sorgulamayı seviyorum. Benim dominant olduğumu da nerden çıkardın
Sorgulamacı bir insan old. biliyoz canım sorularından😂 nereden çıkardığımın cvbına gelirsek tahmin sadece😊
Dominantım ama beni doyurabilen erkeğin kölesi olurum. Tabi öyle bişey olmadı bugüne kadar 😂😂
O kadarını bilemem 😊 ama dominant bir kataktere sahip old. Cümle yapılarından bile belli onu bilirim işte 😃 dominant kadın candır boşver😊
Az kolay sor sunları😏
Zor olan ne :)
Sizsiniz. KADINLAR 😏
sekse yön veren kadın gibi süper hatunlardır...
Erkeği domaltıp kalçasını tokatlar 😀
Dominant kafın iyidir
Istedigini yaptirir, hizmet ettirir, baskin olur
Baskınlık işte içgüdüsel birşey
cow girl yapabılen kadın
Zor bir pozisyon mu 😂😂
hayır baska turlu domınantlıga ızın vermem fiziğimden ötürü de dayanamazlar zaten :D
Dominant bir kadın sana doggy de bile hükmeder ve yönlendirir
edemez. onu saclarından dolayıp kokledıkten sonra bana gucu yetemez
Belki de istediği zaten odur ve seni hırslandırıp daha sert olmanı sağlamıştır. Kegel yaparak zevk sınırlarını zorlamıştır. Konuşmasıyla ses tonuyla inlemesiyle tetiklemiştir seni. İlla güç gösterisi değildir dominantlık. Zira erkeğin fiziksel gücü zsten üstündür kadına göre
o açıdan bakarsan hırslandırır kadın gosterıp vermeyerekte herkes domınant o zaman. amıyane tabırle kullandım o kelıme tarzım degıldır vermek vs yanlıs anlamayın
Aynı şey mi ya :)
benzer şey :) neden yazmıyorsun bana hep sorular uzerınde konusup duruyoruz merak etme saygısız bırı degılımkı ben
Ovvvv anlatmiyim simdi:)
erkegi köle gibi kullanır
harun abi nasıl işler
her dedıgını yaptıran kadındır
Pek sağlıklı değil
üste olmayı seven
güzeldir
Kadın olmadım hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar