Eşinin penis ölçüsü ve çocuğunun olup olmadığı önemli bir soru evet doğuştan bile böyle bir rahatsızlığa sahip olunabiliyor tamamen yapısal bir bozukluk evet bu ameliyatı yapan çok iyi doktorlar var istersen bu konuyu İnstagram'dan TahaTakmaz hocama sorabilirsin kendisi seni çok iyi bir şekilde yönlendirir ve bu konuyla ilgili geniş bilgiler verir..
211 Yorumla
Soran+1 yılHemen bakiyorum tesekkurler. cocugum yok dogustan sanirim
Soran+1 yılVuhuuu cok yakisikliymis hocaniz 🤗😎
Soran+1 yılAllah gonlune gore versin iyi ve egitimli insanlar cok olmali ki hayatimiza dokunan insanlar artsin daha cok insanin hayatina isik olsunlar
Soran+1 yıl@Kadirs31 unutmam insallah
- +1 yıl
Teşekkürler, amin bu sorun çok evvelden beri var rahim darlığı genişliği vs.. birçok doktor çok basit bir operasyonla sorunu çözüyorlar umarım senin problemine de destek ve yardımcı olurlar yine alanında uzman hekimlerimden biri konuyu başka bir hekime danışmak istersen
www.facebook.com/kivancsahinacibademkayseridr/
mutlaka bu hocama da sor seni büyük bir sabırla aydınlatır tekrar geçmiş olsun :)
Soran+1 yılCok tesekkurler cok sag olun
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılinternette okuduğum kadarıyla ameliyatsız lazer yöntemi ile daraltılıyor.
ama bence kegel egzersizleri yap. düzenli yaparsan kaslarını güçlendirir ve kontrol edebilirsin.
doğum yapmadı isen vajina daraltma operasyonuna kalkışma bence. normal doğumda da daraltma operasyonu yapıyorlar bildiğim kadarıyla.
en güzeli egzersiz bence.19 Yorumla
Soran+1 yılBir doktora gideyim de once genislik mi sorun baaka bir sorun mu var bir baksin olmadi duydum o egzersizi hergun yaparimm
- +1 yıl
kesinlikle yapmalısın. çok faydasnı göreceksin
Soran+1 yılYatin baalayayim sag olun
- +1 yıl
uzun zamandır mı evlisin yeni mi evlisin? çocuk var mı yok mu?
Soran+1 yılYeni evliyim. cocuk yok
- +1 yıl
zamanla kendini kontrol etmeyi ve zevk almayı öğrenirsin. ilk kez ilişkiye giriyorsan bu tarz acemilikler olur. dediğim gibi, egzersiz iyi fikir.
Soran+1 yılYa hissetmemek avemilikten olur mu ki.. ve haba kacmasi. yapisal gibi geldi bana ama bekleyeyim mi biraz daha doktor icin
- +1 yıl
git doktora tabii. ne kaybedersin?
- +1 yıl
Altın çileği suda kaynatıp, her banyo yapışınızda vajinanızı yıkamak için kullanın. Vajinanızı daha sıkı bir hale getirmekle kalmıyor, aynı zamanda esnekliğini de artırıyor. + Kegel + malum havalar sıcak 10 saniye buz koy
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Hissetmemenin sebebi vajnanin genisligi degil bence, hatta gens degil, partnerin sana yetmiyor , seni yeterince tahrik edemiyorr
00 Yorumla
Eşinin penisi standarta göre küçük ince olabilir mi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBu dediğin durumun tek çaresi Kegel egzersizleridir.
Boş yere bıçak altına yatma20 Yorumla Daha önce de duymuştum bu dediğin sorunu.. Git doktora bir an önce bence
21 Yorumla- +1 yıl
@garipüye
Opr jinekoloğum yardimci olabilirim sormak istediğin şeyler için.
00 YorumlaIlk eşinin penisi kalınmış haliyle vajina o penise göre genişlemiş bu eşinin penisi kısa ve ince olmalı ondan dolayı hissetmiyorsun belliki
00 YorumlaO genelde dogy pozisyonunda çok olur değişik pozisyonlar yapın
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamam ya.. Ya ameliyata kadar başka şekild e mutlu olsanız oral mesela.. ya da sevişme sürelerini uzatmak
01 Yorumla
Soran+1 yılO tabi ki de yine de bu bir aorun ve cozulmeli baatan cozeyim
+1 yılBence eşine açıkla sonuçta eşin bilmesi en iyisi daraltmadan bilgim Yok ama doktora gitmen en iyisi hem daralttıkdan sonra eşinde zevk alacaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğumdan sonra daraltma işlemi yaptırabilirsin. Lazerle yapılıyor.
00 Yorumla En iyisini jinekologlar bilir ama bir kaç bişey söyleyen var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılpelvis kasların tembel kalmış. canım onşlları çalıştır.
00 Yorumla
+1 yılBu tur operasyonlar ici daraltmiyor estetigi duzeltiyor bilginiz olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. walla doktorlar bilirler. zor durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburda bir kadın vardı 2 3 yıl önce tanışmıştık o yaptırmış doğum sonrası memnundu ama kocası yine de erken boşalıyordu
00 Yorumla
+1 yılkocanınki küçük olmasın?
22 Yorumla
Soran+1 yılOna yapilacak bisiy yok ama ben kucultturebilirim.. ama benimki genis gibi geliyor bana zayifim mesela normalde cop gibi ama kalcam genis kocaman bisiy. genis legwn kemigi olduhunda genis olurmus. ben 34 beden kalcam 38. bence bende anormallik
- +1 yıl
öyle bir şey yok. bunlar hurafe. 38 beden olmanla ne alakası var bunun... her kadında aşağı yukarı aynı yapıda ve boyutta olur. doğum yapmadıysan genişleme olmaz. hava kaçmasının sebebi yanlış pozisyondan olabilir. henüz vajina kasların ilişkiye alışmadıysa kontrol sağlayamıyor olabilirsin. bir sürü sebep olabilir ama geniş olma gibi bir şey saçma. orada vücudun en güçlü kasları var.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gazete kağıdı filan tıkayın :D
10 YorumlaBen genişletme kısmıyla ilgiliyim 😄👍🏽
00 Yorumla
+1 yılbilgim yok fakat daralyıyorlar diye duymuştum
10 Yorumlatam. tersi. benim karininkide cok dar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok fazla ıslanıyorsan hissetmezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa okiduklarim celisoyor. islanirsan haba kacmaz yaziyor ama havada kaciyor iceri bence genis benim vajinam ya yoksa niye hava kacsim
- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBen genelde genişletiyorum. :):
00 Yorumla
+1 yıldaraltmak mi istiyorsun
00 Yorumlabiraz kilo almaya bak bence daralır kendi kendine
00 YorumlaEşinin ki belki küçük olamaz mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. yardımcı olayım
11 Yorumla- +1 yıl
fikrin ney
+1 yıleşininki ince olmasın
00 Yorumla
+1 yılEşinin penisi küçüktür
00 Yorumlakolonya ile masaj yap
00 Yorumla
+1 yılHissetmiyorum derken
07 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk basta hissediyorum hatta giriste zorlaniyorum ama bir sure sonra gizli oldugim icin rahatca yazayim islandiktan sonra icimde mi degil mi hissetmiyorum. bir de hava kacma olayi olumca genis diye dusundum. esim genis degil diyor ama bence ben kirilmayauim diye
- +1 yıl
Hımm sağlık herşey den önemlidir ilk ıslaklık var sonrası yok mu yani his
Soran+1 yılHis yok malesef
- +1 yıl
Hımm ıslanana kadar var sma demi
Soran+1 yılIslanan kadar hissediyorum girerken icimdeyken hissetmiyorim ama var mi yok mu
- +1 yıl
Mast yapıyor musın öyle denedinmi hiç
- +1 yıl
Hani belki eşinle ilgili
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. doğal kalsın
00 Yorumla
+1 yılKremler var
00 Yorumla
+1 yılçok mu geniş
00 Yorumla
+1 yılcocuk mu oldu
00 Yorumla