Kendimi sana ait hissetmiyorum diye ayrılık sebebi mi olur?

Arkadaşlar altı yıl geçmisimiz olan eski sevgiliden 3. kez tekmeyi yemiş bulunuyorum. Evliliğin kıyısından döndük dört yıl önce. 5 ay önce yine konuşmaya başladık ben onu çok seviyorum çünkü. Yaklaşık bir haftadır sevgiliyiz. O 30 ben 22 yaşındayım. Yarım saat önce ciddi ciddi konuşalım dedi. Ayrılmak istiyorum daha uzamadan sana umut vermeden dedi. Sana kendimi ait hissetmiyorum sana aşkım bile diyemiyorum sevemiyorum olmuyor denedim dedi.. Birkaç kişiye önceden dediği şu lafları duymuştum.. Benim evlenilecek kız olduğumu benden iyisini bulamayacağıni anlatmış ama aşık değilmiş sevgi yokmuş deniyormus olmuyormuş. Aramızda mesafelerde var. Benden sütyenli ve sütyensiz fotoğraf istemişti atmıştım istemeye istemeye. Onu vicdan yapmış. Ben seni üzüyorum. İlla cinsellik geçecek aramızda dedi ( bu zamana kadar sadece öpüştük) cinsellik geçtikten sonra ben diğer kızlarda olduğu gibi ortada bırakamam sana kıyamıyorum ama evlensem aşık değilim sana ilgi gösteremicem bu işin sonu kötü bitmeden ayrılalım dedi. :( Hiçbir yerden engellemedik birbirimizi
Kendimi sana ait hissetmiyorum diye ayrılık sebebi mi olur?