hamile kalmak istiyorum ama nasıl bilmiyorum. yumurtlama döneminde de dikkat ediyorum bı sıkıntım yok doktora gittim ne için olmuyo? penis kaç santim girmeli acaba?Hamile kalmak için kaç santim penis girmeli
Hamile kalmak isteyen herkesin aklında oluşan bir takım sorular oluyor. Hamile kalmak için kaç cm girmeli, kaç santimde hamile kalınır, hamile kalmak için penis boyu ne kadar olmalıdır, küçük penis hamilelik için yeterli midir bu sorulardan bazıları. Ben de bu gün sana ben bu soruların cevabını vereceğim hem de hamile kalmak ile ilgili birkaç şeyden bahsedeceğim.
Hamile kalmak için penis ne kadar girmeli?
Hamile kalmak için kaç cm girmeliHamile kalmak için kaç cm girmeli özellikle boy kaygısı yaşayan çiftlerin sıklıkla akıllarına gelen bir sorun. Özellikle gebelik isteyip de gebe kalamayanların ilk aklına gelen şey penis boyunu suçlamak oluyor. Ancak bu doğru bir yaklaşım değil. Penis boyu ne kadar uzun olursa olsun en fazla rahim ağzına kadar ilerleyebilir. Daha ileri gitmesi mümkün değildir. Bundan ilerisini ise hem spermin tazyikli yapısı ile hem de kadın üreme sisteminin penisi yönlendirici salgları ile ilerler. Penis ortalamanın altı bir boyda olsa bile sperm kalitesi yeterli olduktan sonra penisin kaç santim girdiği hamilelik için önemli değildir. Yani hamile kalmak için kaç cm girmeli sorusuna kesin bir cevap vermemi mümkün değil. Çünkü penis boyu gebeliğin oluşumunda çok da etkili değildir.
Hamile kalmak için penis boyu kaç olmalıdır?
hamilelik için penis boyuHamile kalmak için kaç cm girmelidir sorusundan sonra ikinci etapta merak edilen soru hamilelik için penis boyunun ne kadar olması gerektiğidir. Bu sorumuzun cevabı da üsttekinden farklı değil. Hamilelikte önemli olan penis boyu değildir. Hamile kalmak için penis boyu kaç olmalı sorusuna da kesin bir cevap veremeyiz çünkü hamilelik genellikle penis boyundan bağımsız gerçekleşir.
Kaç santimde hamile kalır?
Kaç santimde hamile kalırVajina derin bir organdır ve genellikle penisten çok daha uzundur. Penis ne kadar ilerlerse ilerlesin rahim ağzından öteye gidemez. Bu yüzden uzun bir penisin gebelikte çok bariz bir avantajı yoktur. Erkeklerin bu yüzden kaç santimde hamile kalır gibi bir kaygı gütmesine gerek yoktur.
Evet, sana kaç santimde hamile kalır, hamile kalmak için penis boyu kaç olmalıdır, hamile kalmak için kaç cm gerekli tarzı birkaç bilgi verdim. Umarım aklında kalan soru işaretlerin gitmesine yardımcı olmuşumdur.
1|1
1|0
Görüş hala geçerli mi?
Güzelim91 | Cinsel Yaşam konusunda 214 görüş paylaştı.
Yoda
+1 yıl
yumurtlama zamanlarinda iliski yasaman önemli tabi misyoner pozisyonunda iliskiye girmeniz vede belinin altina bir yastik koyman, daha kolay hamile kalmani saglayabilir vede iliski sonrasi hemen kalkma, o sekil yarim Saat yatakta kal
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
Gizli Üye
+1 yıl
spermlerde hareket kabiliyeti vardır, erkek vajina dudaklarına boşalsa bile spermler yolu bulup yumurtalıklarına ulaşabilir. ama en garantisi penis köküne kadar girerek içinde boşalırsa hamilelik ihtimali çok olur. bir de ilişki klasik posizyonda olursa ihtimal çoğalır. eşinin boşalmasından sonra belinin altına bir yastık koy ve vajinanı yukarı kaldırarak tut ki spermler dibine doğru aksın...
başı bile girse boşalması yeterli. Spermler saatte 45 km hızla hareket ederler. içine boşalınca bu hız saniyede 3 mm ye düşer. Döl yatağına ulaşması 5-45 dk dır. Eğer dönemini yakalarsanız ve sperm kalitesinde sorun yoksa hamile kalırsın.
jcometopapa | Cinsel Yaşam konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Kızlık zarı diye tabir edilen vajina girişine 5-6 cm uzaklıktaki yerden içeri penis girdiğinde ve içeri doğru şiddetli boşalma sağlandığında rahme kadar ulaşırsa spremler kadın hamile kalma şansı yüksek. Yani 8-10 cm penise sahip bir erkek kadını hamile bırakabilir.
Hamile Kalmak için Bir çok Faktör var ; Erkek Tarafından Bakarsak En az 8 Cm penis Boyuna sahip olmalıdır kadın vucudu bu durumlarda biliyorsunki spermleri engellemek için savaş açıp dalgalanma ile spermleri yavaşlatıp öldürüyor benim tavsiyem eşinin keseleri yani sperm yumurtaları iyice dolsun yani 1.5 hafta hiç seks yapmayın sonra misyoner pozisyonunda içine boşalmalı mümkünse kalça altına yastık al niye dersen vajina ve rahim yolu bir torba misali olsun içine boşaldıktan sonra hemen çıkmasın içinden 2.3 dakika ya da ereksiyn gidene kadar içinde kalsın ve spermler içindeyken en az 10 dk içinde kalsın hatta spermler vajinadan içeri doğru yukarı gideceğini düşün belini yukarı kaldır yani vajinan tavana baksın 10 dk böyle dur spermlerde yetersizlik yoksa sorun olmadan hamile kalabilirsin herkesin anatomisi farklıdır ve eşin fındık badem çok yesin sperm kalitesi artacaktır
2|1
0|0
mehcab | Cinsel Yaşam konusunda 6b görüş paylaştı.
Master
2 ay
Vajinanın içinde her ne kadar olursa olsun hamilelik olur %85.. Ancak %100 hamilelik için kadın sıret üstü yatmış yani misyoner pozisyonda en derine boşalır ise erkek ve kadın 29 dakika öyle yatarsa kaçınılmaz sondur.
kalacak olduktan sonra penis girmeden bile kalıyorsun. Onla çok alakalı değil. tabi partnerininki çok küçükse bilemem orasını. ama ortalama bir boyda bile yarısı kadar girse de yeter
0|0
0|0
Erhancanlar | Cinsel Yaşam konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
2 ay
Eğer ki yumurtlama döneminizde değil iseniz kolda ne kadarı girer ise girsin asla hamile kalamazsınızYumurtlama yok ise olmaz.
0|0
0|0
_Cesurum_ | Cinsel Yaşam konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Yoda
+1 yıl
Uzmanlar en az 7 cm diyor. Zaten sperm penisten fışkırarak cikiyor tazyikli olarak. Yani kadinin icinde bayagi ileri firliyor sperm
Yine nereden baksan, 28 - 32 cm aralığında olmalı. Olmaz yoksa gebelik 🤣🤣🤣
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
10 cm bile girse ki en kötü ortalama 14-15 vardır girecek uzunluk; kalabilirsin. olabildiğince hamile kalınacak pozisyonlarda sağlam tazyikle göndermeli malum hücreleri içeren sıvıyı
Penisin gireceği miktarın pek önemi yok. Uygun döl ile yumurtanın kavuşması gerek.
0|0
0|0
Baleman | Cinsel Yaşam konusunda 352 görüş paylaştı.
Xper 7
2 ay
Psikoloji çok önemli. İstemeyenler haile kalır çünkü gebelik olacak mı stresi yoktur onlarda.
0|0
0|0
Gizli Üye
+1 yıl
Kaç Santimi önemli değil erkek sonuna kadar sana soksun ve içerisinde boşalsın hamile kalırsın canım, ancak bu yaşta hamile kalmayı neden istersin anlayamadım, henüz çok erken. çocuk ile oynarsın işte.
En İyi Kız Görüşleri