İster istemez kilo alıp verince vs 1-2 ton cildin renginden daha koyu olabiliyor zaman zaman. Ben tamamen teminle aynı renkte olsun istiyorum tek renk istiyorum bütün vücudumu. Nasıl yapıyorsunuz kızlar? Ya lazer varmış beyazlatmak için yapan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım merhaba,
Bir kaç aspirin hapını krem kıvamına gelecek şekilde ıslatıp ez ve krem gibi kararan bölgeye uygula... kuruduktan sonra 20 dk bekle ve durula...
Bu işlemi haftada bir kaç kez yaparsan istediğin gibi ten renginle aynı hale gelir...
Arzı edersen aradaki farkı görmek için aynı ışık şartlarında denemeden önce ve iki üç hafta kullandıktan sonraki halinin fotosunu çekip karşılaştır...
Bana sonra teşekkür edersin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle hırdavatcıya gidiyorsun bir torba kireç alıyorsun
sonra bonya ya geçiyorsun bir leğen içine girebildiğin şekilde büyük olsun kireci içine döküyorsun su dlduruyorsun güzelce karıştır sonra çıplak bir şekilde içine giriyorsun yarım saat bir ay boyunca her akşam bunu yapıyorsun bir ay sonunda dolunay gibi olur canım geçmiş olsun
başka hastalığın bir rahatsızlığın var mı kızım ona da yardımcı olalım :)00 Yorumla
cildiyeye gidebilirsin onun dışında orda burda duyduklarını yaparsan kendine zarar verirsin
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. leğene bundan koy geceden sabaha kadar içinde otur
img03.blogcu.com/.../camasirsuyu_1243896555.jpg10 Yorumlakostik asit kullanabilirsin...
şaka yapıyorum yok öyle bişey00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok takma kafayı, gördüklerimin çoğu ten renginden daha koyuydu...
02 Yorumla
Soran+1 yılBanane ya gördüklerinden
- +1 yıl
Moralin bozulmasın diye söyledim ne halin varsa gör...
+1 yılKarbonat ve limon karışımı iyi geliyor diye biliyorum içine sürme ama
20 YorumlaHer işin bitti tek sıkıntın bu mu? Hiç sıkıntı etme seni seven böylede sever
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane sıkıntılarımdan. Ben bir erkek için mi yapıcam bunu kendime güzel görünmek çok daha fazla umrumda. Her boku siz erkekler için yaptığımızı düşünmeniz beni benden alıyor ya
+1 yılTacir oğu beyaz beynirimi bu sonradan olmaz fıstığım öyle bişe yok 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcici kremler varmis onlari sor guzellik merkezinde duymustum
10 Yorumla
+1 yılJoydropS'un vajina beyazlatıcı kremi var tavsiye ederim
00 Yorumlabeyazlatici var.. p*rno yıldızları da kullanıyo hatta araştır
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır suyuna basıp iyice çitile bembeyaz olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılyapıyla alakalı oluyor bazı kişilerde canım
00 Yorumla
+1 yılBeyazlatıcı kremler kullanabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇamaşıra yatır açılır.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇamaşır suyu demek istedin değil mi salako :)
+1 yılsüt gibi beyaz olsun ışıl ışıl parlasın
03 Yorumla- +1 yıl
Vajina Beyazlatma Kürü
• 1 kahve fincanı elma suyu ( yüzde yüz doğal olmalıdır )
• Yarım tatlı kaşığı limon suyu ( yüzde yüz doğal olmalıdır )
• Dolu bir yemek kaşığı vazelin (kremi yoğun kullanmak isterseniz vazelin oranını artırabilirsiniz)
Hazırlanışı Ve Uygulanışı: Kür için tüm malzemeler uygun bir kabın içine alınarak karıştırılır. Homojen şekilde karıştırılan malzemeler el yardımı ile vajinal bölgeye sürülür.(Vajina nemli ya da ıslak olmamalıdır) Karışımım fayda etmesi için bölgede tamamen kuruması beklenir.
Kür bölgede tamamen kuruduktan sonra nemli bir bez ya da kese yardımı ile kuruyan kür tabakası temizlenmelidir. Kürden arındırılan bölge iyice yıkandıktan sonra bebek pudrası ile pudralanarak işlem tamamlanır. Bu kür ciltte kararma olan her alan için uygundur. - +1 yıl
Ama şunuda yazmakta fayda var elma ve limon suyu yerine limon yağı ve elma yağıda kulanabilirsiniz.. ( vazelin hariç oranları yarı yarıya düşürmek kaydı ile ) .. Hanımlar bu cinsel bölge beyatlatma temizleme kürü denenmiştir ve yüzde yüz olumlu sonuç vermektedir. Bu kür ; terden , dar kilotlar ( tangalar ) yüzünden , yaşlılıktan , aşırı cinsel eylemden vede türlü sebeblerden dolayı cinsel organının yaprakları, deliği ve çevresi ( bacak arası) pişmiş , ölü deriler tarafından sarılmış adeta kuşatılmış simsiyah kömür karası bir hal almış vajinayı çok kısa sürede beyazlatmış , temizlenmiş ve yıllar önceki haline geri gelmiştir. Vajina beyazlatma temizleme arındırma kürünün ; beyazlatması , temizlemesi vede organı sağlıklı bir hale getirmesi birebir kullanlar deneyenler tarafından onaylanmıştır. Ayrıca koltuk altı ve vücudunuzda siyahlaşan her yer için bu karışımı uygulayabilirsiniz.
- +1 yıl
birde star white diye krem varmış:D Ufkum açıldı:)
+1 yılP. rno yıldızımıyım ki öyle şeylere heves edem
00 YorumlaArko krem sür beyazlatır
00 YorumlaBeyaz olması şart değil
00 YorumlaCifle beyazlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAy tatlım ya bu zeka bu yaşa çok fazla
+1 yılkıl koklerı klınsa zor
00 Yorumla
+1 yılkafayı yemiş bunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi cınım uza
hayirlisi olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
+1 yılyalayım parlatırım hahha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ki nasıl ki, kararmış mı?
00 Yorumlaipana kesin çözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuz ruhuna bas
10 Yorumla
+1 yılLimom suyu dok
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi
- +1 yıl
Ciddiyim la
+1 yılçok takılma bunlara
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane ya