Eşimle 3 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında bir kızımız var ama eşim çok ilgisiz bana karşı gece yatakta ne zaman yaklassam sürpriz vs ugrassam pek karşılık vermez işinde yoruluyor bazen o zman üstüne dusmuyorum ama yorulmadigi günlerde de bazen öyle başka kadın falan yok biliyorum bakımsız değilim 161 boyum 51 kiloyum şişman da degilim 26 yaşındayım o 34 ve ilgi görmek arzulanmak istiyorum off çok moralim bozuk bu adamı nasıl duzeltebilirim :( ?
Cevabın nedir?
+1 yılBaska kadin vardir muhtemelen.
İsin ozu eve kapanip kalirsaniz sizden sikilmasi kolay. Kendi uzerimde dusunuyorum, kedi gibiyim ben sanirim. Bir arkadasim anlatmisti:
Camdan bakarken kedi gormus, kedi fareye vurarak oynuyormus, sonra fare hareketsiz kalmis. Kedi uzaklasip fareyi izlemeye baslamis. Fare ayaklanir ayaklanmaz uzerine atlamis yine.
Yani, evde yasam cok da yasam degil. Dusunsene eskiden magaralar varmis. Cok eskiden. Magaranin varliginin amaci magarayi temizlemek, magarayi duzenlemek degilmis. Gece yatmak icin kullanirlarmis. İnsan dogasi yasam alanlarini organize etmeye dogru evrildi. Evlere cok ac yuklendi. Ama hayat disarida ve hayat cazip. Esiniz de sizi disarida sevmistir. O zaman tekrar disariya cikin, kendinize mesgale bulun. Hani hicbir sey bilmiyorsaniz kurslara gidin. Merak uyandirin. Annem kac yasina geldi, hala babam ona " delisin sen, kizinca ne yapacagin belli olmaz. " diyor.10 Yorumla
+1 yılben inanmıyorum bir erkek hayatında başka bir kadın yoksa böyle davranmaz. bu tarz seyleri kadınlar sergiler aksine
51 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılJartiyer ve seksi camasirlar flan kullan. Ona birden oral yap. Testislerini filan yala. Hatta testisleri ile anüsü arasındaki alana dil at ki kudursun. Göğüslerin büyük ise penisi arasına alarak sürt. Değişik şeyler yap yani. Anal seks de deneyebilirsin. Değişmezse benim de ihtiyaclarim var senin aletine kalmadim de es degisimi ya da tek erkek almayı teklif et. Onu da kabul etmezse al eline 25 cm bir takma yaprak bir kendine sok bir de kocana.
16 Yorumla
Soran+1 yılTestislerle anus arası olan kısmı yalamak çok mu zevk verir ona
Cevap sahibi+1 yılO bölge de sinir uçları vardır. Bu da uyaracaktır onu. Hatta bosalmak üzereyken bu bölgeye bastırmak boşalmayı da engelleyecektir bir süre
Soran+1 yılİlk kez duydum
Cevap sahibi+1 yılYala da gör bu gece kocani. Gerçi alışık degilse anında bosaladabilir
Soran+1 yılHiç yapmadım boyle
Cevap sahibi+1 yılOzelden yazabilsen bir sey daha gosterirdim ya da soylerdim sana
+1 yılBisi diim mi, bu durum gecici, hamilelik doneminde kısıtlanan cinsl aktiviteler ve dogum sonrasi en sıkıntılı olan 3-4 sene sonrasinda ufaklik ta biraz uyku duzenine girdiginde duzelecektir inan. Zaten 2-3 sene icinde orta yas krizi de basgosterecek enistede, biraz sabirli ol bak goreceksin. Sen sadece bakimina ozen goster ve sabret derim :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
38Cevap
+1 yılSorun adamın işinde. Bu işte çalıştığı sürece senin O'nu değiştirmen im kan sız...
24 Yorumla
Soran+1 yılYorgun olmadığında da genelde böyle ama
- +1 yıl
Fiziksel yorgunluk değil demek istediğim. Kafası işle meşguldür. Borç harç, kredi gibi şeyler de var mı?
Soran+1 yılEv kredisi sadece
- +1 yıl
Umarım durum değişir bir gün. Biraz da evlilik böyle bir şeydir. İki kişinin isteği aynı olmayabilir. Süpriz yumurta gibi... Sende bir sorun yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın işi bitmiş sen daha ne peşindesin. Babamız yaşındakilerle evlenmeyin diye boşuna demiyoz. Şimdi otur da ellerini çalıştır.
25 Yorumla
Soran+1 yılNe baba yasindasi ya 8 yaş çok değil ki
Cevap sahibi+1 yılGörüyoruz çok olmadığını. Ağlıypn burda bişey yapamıyoz diye :D
Soran+1 yılOna bakarsan 45 yaşında olup deli gibi yapan adamlarda var benim kocam niye boyle
Cevap sahibi+1 yılÇoluk çocuğa kalkmıyordur :D
Soran+1 yılNasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çalışan adamın akşam işten geldiinde başka bişiye ilgisi kalmıyo. bide ewlilikte çok bunaltma adamı isterse yapar zati böyle üstüne giderek iice soğutma kendinden
10 YorumlaAnlaşılan aranızda soğuma var eşine karşı soğucak bişey yaptın mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlarin bu ilgi meraki adami soğutuyor.
Adam calisiyor tek işi sen degilsin sen evde yatip enerji kaybetmiyorsun senin gibi olmasini bekleme16 Yorumla
Soran+1 yılYatmiyorum ki ya off of
Cevap sahibi+1 yılNapiyorsun
Soran+1 yılAkşama kadar evde bebek pesinden koşturup evi topluyorum biliyorum bu zor değil diyeceksin ama öyle değil bir yeri toplasam 5 dk sonra arkamda dagitiyor bebek onun yemeği osu busu akşama yemek yapmak utu bulaşık ve bunlara rağmen eşime güzel goruneyim diye giyiniyorum falan karşılığı akşam kumandayi alıp tvye baksın o
Cevap sahibi+1 yılGiyimden kastin nedir seksi olarak ne giyiyorsun makyaj yapar misin evde
Soran+1 yılMini elbiseler etekler gecelikler... Makyaj sevmez sadece ruj sever sadece ruj surerim o yuzden
Cevap sahibi+1 yılFantezi yapmayi dene
+1 yılArada sanada guzellik yapmasi lazm haklsn. Eniste de genc masallah kafasi dolu heralde meslegi ne bilmiyom ama is stresi insani cok bunaltiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evin farklı yerlerini denemek çözüm olur ummadğı zamanlarda harekete geç burdan fazla detay veremiyorum
20 Yorumlacinsel istek artırıcı meyvelerden yedir. örnek: muz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat evlilik başlıyo işte bu durumlarda emin ol herşey sizin için iş güç koşturmaca cocugunuz için geçer daha yaşınızda var yuvası yıkılanlar bile var güzel konuş olur bende 12 saat pazar günü bile gidiyom canım çıkıyo bozma moralini üzme kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adamin arzulari bitmis baksan gül gibi karisi istiyu o istemiyu o zaman o isi yatakta yapmayacan mutfakta ve salonda sulacan artik yapacak bisey yokk :)
10 Yorumla
+1 yılOnun istediği akşamlarda da sen verme surundur o zmn bu düzeltmez onu belki ama yavaş yavaş yola gelebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende korkmaya basladim şimdi. Ilk zamanlar güzel iyi hosta ya sonra ne olacak insan bilemiyor
10 YorumlaBöyle adamlar yüzünden kadınlar soğuyor erkeklerden azda olsa ilgi göstereydi iydi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO dışarı da çıtırları yiyordur. Sende kedi gibi evde bekle onu işte.
20 Yorumlayatakta eşin ilgizis ise acık olarak konuş ihtiyacın olduğunu baktın hiç bir şey olmuyor eşinden ileride dost hayatı yaşanır ister istemez
10 Yorumla
+1 yılbence bu adam artık ilişkiden bıkmış çocukta olmuş biraz genişleme olmuştur sende
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeğiyle evlenirsen olacağı bu
13 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya :(
+1 yılHaftada 1 cok az maalesef baskasi olabilir psikologdan bir yardim almayi dene
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonra da karım beni aldatıyor mu acaba sevk etmesene onu yanlış yollara, sadece karnını doyarmak değil ki geçim
10 Yorumladüzeltemen yazık valla yaş farkından oluyor performans düşüyor
10 YorumlaPeki denedin mi fantazi ya da başka gecelik felan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki çözüm değil ama enerji veren yiyecekler yedir ya da hafif ilaç kat yemeğine
10 YorumlaHiç mi ilişki yasamiyorsunuz
15 Yorumla
Soran+1 yılHafta da 1 falan ama ben 3 4 gün olsun isterdim
Soran+1 yılZaten memnun olmadigimi soruda belirttim?
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Başka kadın olmadığına emin misiniz?
10 YorumlaEvlilik terapistine gidin
10 Yorumla
+1 yılkorkuyorum bnde evlenmekden s:
21 Yorumla- +1 yıl
boyle olmazsin sen :)
zorla tecavuz et yapmasa komsunun yalacak de
10 Yorumla
+1 yılay ayni benim okiz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇözüm ne :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam da yapRaga doyurulacak yaştasin halbuki...
10 Yorumlakendine fuckkbody bul düzelmez yaslanmıs mk :D
10 Yorumla
+1 yılsanırım kaçak et kesiceksin
10 Yorumla
+1 yılbir kaç Öner'im var..
10 YorumlaHaftada kaç kez yapıyorsunuz
10 Yorumlabence bu hzıla yakında aldatırsın :D
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. haklısın senle vajınanla ilgilenmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gidişle takarsin boynuzu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurda sana ilgi gösterecek cok erkek avr üzülme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılkonustunmu acıkcaaaa
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum özür dilerim seni ihmal ediyorum diyor 1 2 hafta değişiyor sonra yine aynı :(
- +1 yıl
demek unutuyor sende hep hatırlattı takı unutmayana kadar
Soran+1 yılYa 2 yıldır böyle ve cidden yoruldum artık ben de uyarmaktan hem bebekle uğraşıp hem kocamın bu şeyleri cidden yoruyor
- +1 yıl
aldatıyomu yoksaaa
Soran+1 yılBaşka kadın yok biliyorum
- +1 yıl
onu is sırasında anlarsın
ohooo yazık lan :(
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldat gitsin 😉
10 Yorumla
+1 yılEşinde sorun demekki
10 Yorumla
+1 yılBaşkası olabilir