Bugüne kadar en ileri gittiğim şey sevgilimin göğüslerime kadar gitmeseydi. Anlayacağınız biriyle sevismedim bile. Ama nedense millet şaşırıyor bir garipsiyor. Anormallik bende mi onlarda mı?
Cevabın nedir?
''Bugüne kadar en ileri gittiğim şey sevgilimin göğüslerime kadar gitmeseydi.'' geçmiş olsun bunu diyip hala bakire olduğunu iddaa etmek, genel evde bakire aramakla eş değerdir.
Sen kocana bakireyim dersen kocanı kandırmış olacaksın. Çünkü bu hakareti yapıp bakire olduğunu iddaa eden kişiye güvenilmez. Bakire felan değilsin sen paşam.
21 yaşında bakire olan kişilere şaşıranlar da aleni süt dilimidir. Burası Hollanda felan değil, hadi hayırlı işler.40 Yorumla
Memeleri emcükletmek de, bekaretini kaybetmen için yeterlidir. Kukuya dokundurtmayıp her yeri belleten karıların kendine bakire demesi, nereden baksan tutarsızlık, nereden baksan ahmakça..
11 Yorumla- 9 ay
😄😄 yorumunu beğendim. Çok kaliteli ve mizah dolu yorumlar bunlar😅
+1 yılYerinde olsam bu konuyu konuşabileceğim kadar özel kişilere "Bakireyim" demem. Mesele sadece zarsa bunu, bu şekilde söylerim, anlar ama bir insanın göğüslerine kadar yaklaşabilmesi zaten yeterince özel yani bu durumda, gerçek anlamda "Bakireyim" demeyi ben ahlaki bulmam.
31 Yorumla- +1 yıl
ilginç bir yaklaşım
Onlarda. önüne gelenle birlikte olmayı marifet sananlar türedi malesef. fakat bu basitlikten başka bişey değil. bunu kadın olduğumuz için söylemiyorum erkekler konusunda da aynı fikirdeyim. onlarda önüne gelenle birlikte olmamalı. namus önemli
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl''Fahişe'' izlenimi bırakıyorsan, bakire olmalarına şaşırmaları gayet doğal. Yoksa bakire olmak zaten olması gereken bir şey, evli olunmadığı sürece tabii. Bu sebeple bu doğallığın garip görünmesinin altındaki tek neden bu. Gerçi göğüslerini teslim etmen de buna uzak ama neyse...
10 Yorumla
+1 yılYani cinsellik için seks olmasa bile bir erkek tenini deneyimlemiş olman, vücudunu tanıman açısından faydalı olabilirdi. Ama cinselliğin yaşı yoktur. Arzulayabildiğin ve sevebildiğin biri ile tecrübe edebilirsin. Yaşın genç daha.
03 Yorumla- +1 yıl
Cinselkiğin yaşı vardır beyefendi!
Mesela siz 20 yaşındaki bir kadınla olamazsınız!
Haddinizi bilin 30 yaşındaki bir amca 19-20 yaşlarında bir kızla birlikte olamaz! Zaten Türkiye pedofililer ve sübyancılarla dolu bununla mücadele ediyoruz bir de sizinle uğraşmayalım. Herkes yaşıtıyla. Ben 30 yaşıma gelsem gırtlağımı kesseler kendimden küçük biriyle olmam. Herkes haddini bilecek! - +1 yıl
@Alexande Sen ne saçmalıyorsun zeka özürlü? Benim yaşım ile yazdığım yazının ne ilgisi var? Ben bu arkadaşa kendimle ilgili bir teklifte mi bulundum? Ya da bunu ima edecek bir şeyler mi yazdım? Okuduğunu anlama problemin var sanırım. Kendimden küçüklerle olduğumu neye göre beyan ediyorsun? Pedofili ile mücadele benimde çok önem verdiğim bir konudur. Haddini bil. Bilip bilmeden ithamda bulunma.
- +1 yıl
Yazdığımı tekrar okudum. Yaşının genç olduğunu belirtmişim. Cinselliğin yaşı yoktur diyerek, cinsellik için geç kalmadığını tekrar belirtmişim. Ger*zekalıdan geçilmiyor ülke.
+1 yılhayır canım hazır hissetmemiş yapmamış olabilirsin. onlar hep hazırsa bu bizim suçumuz değildir. Aşk olmadan o duyguyu herkes de tatmak saçmalık zaten. neyse bu durum konusunda ileri konusmak istemiyorum. herkesin kendi tercihi :D
00 Yorumla
+1 yılyok sen normalsinde bunu anormal olarak gören beyinsiz takimi anormal.
00 Yorumlaabartılı cevren var ozaman ahlaksızlıklarını marifet sananlarla muhattap olma
00 Yorumla
+1 yılAnormallik onlarda. Aslında onlarda haklılar. Ortalık bakire olmayan kız dolu.
00 YorumlaOnlarda sorun boşver. ahlaksızlığı meşrulaştırmak istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma da millet 0rospu olarak mı görüyormuş seni? Ne alaka bakire olmamak? Bence bunu bir sor.
00 Yorumla
+1 yılEee paylaşma gereği neden duydun sence doğru mu yanlış mi ona bak
00 Yorumlaanormallik sana sasiranlarda nolcakmis bozulcakmiymissin. ne. guzel kendini koruyon iste
00 Yorumla
+1 yılbu devirde şaşırırlar tabi 15 yaşında kızda bile şaşırıyorlar yaşla ilgisi yok
00 Yorumla
+1 yılAnormal olan millete bunu soyleyip inandirmaya calisman
00 YorumlaAnormal olan onlar bende sevgilimin senin gibi olmasini istiyorum takma
00 Yorumlao mallar kendi yedikleri naneleri normal göstermeye çalışıyorlar daha 21 yaşındasın ve evli değilsin ne bu rahatlık ya
00 Yorumla
+1 yılYok knka onlar gibi herkesin altina yatmaktansa olmaktansa boyle olmak en guzeli
11 Yorumla- +1 yıl
Cumle acayip olmus anladin sen. d
+1 yılHayır şimdi o yaşlarda çoğu kız sevişmiş seks yapmış oluyor artık durum bu ama sen normalsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Normalde onlarda ama o kadar sapitimislar ki bütün düzen ters köşe olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 27 yaşındayım ve bakireyim ve kimse inanmıyo bakire olduğuma😔😕
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanormallik bu zamandaki insanlarda sen gayet normalsin evlenmeden kimseyle s. ksmemissin
00 Yorumla
+1 yılO kadar iğrenç bir millet olduk işte normal olmasi gereken şey anormal geliyor insanlara
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeli gibi sevip evlenecegin adamla olmak senin için daha dogrudur
sen normalsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldış görünüşün ile alakalıdır çok verici bir tip var herhalde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef anormal bir durummuş gibi algılanıyor artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnormallik sende ki sen kendini bakire goruyorsun bide goguslerime kadr geldi diyr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olsan kaç yazar elletmişsin. Sadece kan gelmemiş. Bir farkın yok yani.
10 YorumlaEvet anormallik var ama onlarda.
10 Yorumla
+1 yılonlarda çünkü normal kalabilmiş olan sensin
10 Yorumla
+1 yılNamussuzluk moda olmus, namusluyu gören şok!
00 Yorumlaiyi yoldasın aynen devam
00 Yorumlamemesini elleten kız benim gözümde bakire değildir
30 YorumlaSende tabiki nasıl zina yapmazsın çok günah çok
00 Yorumla
+1 yılÇevreden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHerkes anormal takılma fazla
00 YorumlaOlur, olmayacak bir şey değil
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşında anormal değil çok
00 Yorumla
+1 yılOnlarda dostum akilli ol boyle kal
10 Yorumla
+1 yılValla helal olsun bende takdir ettm seni
00 Yorumlaya yok oyle bisey hepsi seks profesoru sanki 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOksatip bakire olanlardan bu da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yaşadığına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılikinizde de değil isteyen istediği gibi yaşar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılnormal tabi onlar da namus ahlak kavramı yok
01 Yorumla- +1 yıl
sen ifetini koru
asıl ben onların şaşırmasına şaşırdım
00 Yorumlasenın cevren geniş kızım demekki.
00 Yorumla
+1 yılDoğru yoldasin kardeşim.
00 YorumlaA a a geri kalmışsın sen kızım derler?
00 Yorumla
+1 yılAnormalliğin daniskası hemde
00 YorumlaBoşversene milletin boş konuşmakta üstüne yok
00 Yorumlaanormallik o şaşıranlarda
00 Yorumla
+1 yılGayet normal
Olabilir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence anormal bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe ona kalırsa bende 21 yaşımdayım sevgilim olmadı
10 Yorumla
+1 yılyani çevren sıkıntılı gibi biraz
00 Yorumla
+1 yılVay canina
10 Yorumla
+1 yılSende bakire degilsin
00 Yorumla
+1 yılNormal bir durum.
00 YorumlaKim garipsiyo hala merak ediyorum