Sürekli istahlaniyorum. İsteğim oluşuyor. Bu ergenlikten beri böyle. Seksomanyak değilim kesinlikle ama arzulu biriyim. Bu tartışılamaz bir gerçek ama kurtulmak istiyorum bu durumdan. Hos karsilanmiyor insanlar arasinda. Burada bile takilirken istekli olduğu belli ediyorum bazen. Artık abazanlar laf sokuyor sorularında.
Cevabın nedir?
Milletin hoş karşılamaması ya da laf sokmalari va gibi şeylere takılma bence belki sen etraf neder diye çekinip rahatsiz oluyorsun ama dunyada senin sahip olmak istediğine sahip olmak için yanan insanlar var kişisel olarak sana bir rahatsızlığı zarari yoksa sorun etme hatta tadini cikart cinsellik insan hayatinda önemli bir yere sahip
Eski kiz arkadaşımda senin gibiydi hatta seni bilmiyorum ama belkide senden cok daha ileriydi oda başlarda çok sorun etmişti kendine sonra sonra sorunlarni aşmanin yolunu bulup hayatini yasamaya başladı sende yapabilirsin00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Yahu istekli olmak neden kötü olsun? Bu senin sağlıklı olduğunu gösterir sapıklık derecesinde olmadığı sürece sorun yok. Insan nefis üzerine yaratılmıştır. Her insan istekli dir aseksueller haric sadece gizlerler. Herkes icinde alev barindiriyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılBazıları kötü karşılıyor sanki
Soran+1 yılOyle zaten ulasamadiklarinda cirkeflesiyorlar erkekler onu birak gecen gülmekten bir hal oldum, bir kiz gizlenip soruma gorus atip fake ve erkek olduğumu iddia etti. Ona hala gülüyorum. Ben sitede yillardir takiliyorum. Nice gorustugum insan oldu. Yani ben sizin gibi değilim ki arzularimi bastirayim, neysem oyum. Arzularimi belli ediyorum. Cinsel konulara gizlenmeden görüş atıyorum. Sizin gibi ezik ezik gizli takılmıyorum ki cinsel konularda. Neymiş efendim hiçbir kiz böyle kendini ifşa etmezmis. 😄 Sacmaliga bak. Ben ediyorum iste var mi otesi 😄 Kadının da hasiyim.
+1 yılE utanılcak bişey değil ki canım herkesin yapısı farklı seni her türlü eleştirenler olucaktır kimse bilmesin yeter tedaviye falan hiç ihtiyacın yok hem evlenince iyi olur bu özelliğin
12 Yorumla
Soran+1 yılUtandigim yok ama bende sorun olduğunu düşündüm bir an
- +1 yıl
Yok yok hiç anormal değil herkesin hormonları başka çalışıyo takma sen
Seni rahatsız eden bir seviyeye ulaştıysa doktordan yardım alabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gidip atesim mi var diyeceğim 😕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
+1 yılArkadaşım merhaba,
Cinsel arzuları yoğun olan bir kadın her erkek için cezbedicidir... Sen bakma kedilerin uzanamadığı ciğere mundar demesine...
Bence kurtulman gereken bir durum değil aksine kendini şanslı hissetmeni gerektiren, tadını çıkarman gereken bir ayrıcalığa sahipsin...
Bununla mutlu olmayı öğrenmelisin...00 Yorumla
+1 yılHormonların ile ilgili, utanma boşver. Eğer rahatsız oluyorsan belli etme dışarıdan sorun olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılYa utanan yok siz utanirsiniz ben utanmam. Bu istekli oluşum benide yoruyor.
- +1 yıl
Yani yapacak bir şey yok. Libidon yüksek
Kendin için sağlıklı bir erkek bulma vaktin gelmiş.
00 YorumlaNefsine hakım ol ya da kendi kendini tatmın olmayı ogrenıp duygularını dışa vurma
00 Yorumla
+1 yılKötü birşey değil ki istekli olman. Sadece biraz içinde tutman gerek sanırım :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. düzenli bir ilişkin olursa normale döner bekarlıkta böyle şeler normaldir
00 Yorumladaha ne kadar kullanabiliceksin ki o libidoyu
kullanabildiğin kadar kullan
he tabi senin kararın bişi diyemem ama ben hiç senin gibi düşünmedim :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim doguştan doyumsuzum her gün mast yapıp 4 defa boş... lıyorum istegim sönmüyor seks i cok ama cok sevıyorum kıdurugum kuduruk kızları s istiyorum
00 Yorumlagayet normal istekli olman akışına bırak herşey yoluna girer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de öyle bir durum var baktırdım hormonlarla ilgili bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe dediler
Cevap sahibi+1 yılHormon tahlili yapıp bakmıştım. Bazı hormon değerlerim yüksekti
+1 yılHerife sakla arzunu , boşa harcama
03 Yorumla
Soran+1 yılHafif yok henüz 😄
Soran+1 yılHerif *
- +1 yıl
olur acele etme, bonuslarını boşa harcama biriktir :p
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları takma canım sev seviş
00 Yorumla
+1 yılLibido kontrol edilemez zaten salıver gitsin 😂
00 Yorumla
+1 yılOlma cnmmm az istedigin kadsr
00 YorumlaKontrol edebilmelisin kendini
00 Yorumla
+1 yılBence sen normalsin istemeyenler hasta
00 Yorumlasıkıntı yok bizde sen gibiyiz
00 Yorumla
+1 yıliliski yasadin mi peki hic
00 YorumlaHer erkek senin gibisini ister , ben de.
00 YorumlaNie kurtulasn sacmaama millet mederse desin bosver
00 YorumlaDeğil.
00 Yorumla
+1 yıllibidonu aldir
00 Yorumlanormal
00 Yorumla
+1 yılBize neden senin gibisi denk gelmez ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılDenk gelsem ne olur? Sana mi vereceğim sanki?
- +1 yıl
Sen denk gel demedim ki, senin gibi istekli biri dedim, neden üstüne alındın. Hem eninde sonunda birine vereceksin, ne bu havalar.
- +1 yıl
Hahahahaha 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun değil.
00 YorumlaSanırım reel tecrüben yok
05 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil
Soran+1 yılCahilsin
Soran+1 yılTartışma yaratma. Seni çekecek halim yok. Google amcaya bak. Bilmislik taslayacagin en son insanım.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Değİl normal
00 Yorumlaseks yap
00 YorumlaYav ne var bunda
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem