+1 yılAşık falan değilsin gerçek olan karınla yetinmeyi bilmiyor farklı istekler peşindesin aşk kelimesini iğrenç hale getirmeyin yanlisin farkındasın ama çok matah bir şey gibi anlatıyorsun
Karin sana bunu yapsa namus ahlaktan bahsedersin bahane kendini inandırmış gelip burda kendini tatmin etmeye mi çalışıyorsun ne diyelim aferin devam et süper birisin mi diyelim
Senin gibi zihniyetler oldukça ne güven kalır ne saygı ne se sevgi karında bunu yapsın sana büyük bir ihtimal koymaz sana sakın yapamaz deme çünkü elbet yaptığının karşılığını çok ağır ödeyeceksin süper dediğin o yasam tarzın sana mahşerde en süper şekilde geri dönecek bakalım o zamanda süperdi yaptım diyecek kadar gururlu onurlu olacak misin
Evliliği beceremiyorsunuz bari eğlenmeyi kimsenin namusu duyguları ile oynamayın işinize geldiği gibi adamlık yapmayın ALLAH korkunuz olsun namus bekçisi değilim umrumda hiç değilsin ama soruna cevap olsun pişman olmayacaksın biliyorum keşke bu üstün gururunu cesaretini karina ve karai tarafın kocasına biricik yakın arkadaşına da söyleyerek yapsan ama sozde kalırsın ancak yazık sana21 Yorumla- +1 yıl
+++1111111
+1 yılYaw he he sonra uyandın donda bir ıslaklık iş arkadşlarıyla cinsel ilişki yaşıyormuşta o senin aklındaki fantezilerin olmasın.
bizim veya bizim çevremizde niye hiç böyle şeyler olmuyorda niyeyse bu kızlar soruyordakilerin herkezin ekzantrik entrikalı cinsel hayatları var ilginç doğrusu.21 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım keşke herşey dediğin gibi olsaydı ama malesef gerçek, ayrıca çevrende görmediğini söylüyorsun fakat dünyanın birde görünmeyen yüzü var
Geçmiş olsun yorum yapılacak bir durum yok zaten yaptiginizin Yanlışliginin farkindasin. Yasak oluşu yakalanma korkusu gibi fakterler yüzünden adrenalin fazla tabi. Neden ikimizde bosanmiyirsunuz?
12 Yorumla
Soran+1 yılbu bir çözüm değilki ama çocuklar var
böyle bir durum yasamadim ama bence bundan vazgecmelisin, inan cok yanlis cok üzülürsünüz.. cocuklar var bari onlara yazik etmeyin. Rica ederim vazgecin bu tutkudan
013 Yorumla
Soran+1 yılçok denedik inanın, ben zaten ona aşıktım, arkadaşımı hep kıskanırdım, aslında o da bana aşıkmış, işyerinde görüşürdük sürekli, ben ona itiraf ettim herşeyi, o da bunu bekliyormuş böylelikle başladı ilişkimiz
Soran+1 yılsiz evlimisiniz
Soran+1 yılo arkadaşınızın durumunu merak ettim, ikiside evlimi, size istek gönderdim bakarsanız
Soran+1 yılarkadaşınızın durumu nasıldı, ikiside evlimi
Soran+1 yılmesajın kapalı bana yazabilirmisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılCehennem sizin gibiler icin iyiki var igrencsiniz. Seviyormus mus benim babam da güya seviyordu bosanacakdi gerci babam en azindan arkasinda durdu bosanmayi teklif etti ama ne oldu kadin babami da aldatiyormus ins senin sevgili seni de boynuzluyordur baskalariyla. Madem esini sevmiyordun evlenmicekdin sirf heyecan ugruna hem bu dünyani hem diyer tarafi cukura sür aferin oglum aferin bide normal mi diye sormus cok normal. Ins olurda bosanirsan o bosadin icin kadin seni aldatir
10 YorumlaEşlerinizden boşanın. Gidin evlenin. Zaten aldatmışsınız, evlilik diye bir şey kalmamaış.. Böyle devam ederseniz, birileri mezara, birileri hapse. Tam bir aile faciası..
06 Yorumla
Soran+1 yılbekara karı boşamak kolay derler, işler o kadar karışıkki inanın bu çözüm değil, hem çocuklar ne olacak
Soran+1 yılkaç kez söz verdik birbirimize artık görşmeyeceğiz diye ama yapamadık
- +1 yıl
Yapamadık diyorsun da, bu durum devam ederken, aileleriniz de mutsuz olurlar. Peki ya çocuklar. Anne mutsuz, baba mutsuz, çocuklar ilgiden sevgiden yoksun, ilgileniyoruz demeyin, öyle bir karmaşada sağlıklı bir ilgi imkansız. Anlıyacağın böylesi çocukları daha fazla yaralar. Her çocuk mutlu ve huzurlu bir aile ortamında büyümeli. Sanılıyor ki, maddi ihtiyaçları karşılamak yeterli!
Soran+1 yılherşeyin farkındayım gerçekten, zaten çözüm aramak için buradan yazdım, bu durumu yaşayan olduysa ona da danışmak istiyorum
- +1 yıl
Çözümü sende biliyorsun aslında. Fakat işine gelmediği için anlamak istemiyorsun.. İki kişinin mutluluğu, eşlerinizin ve çocuklarınızın mutsuzluğu üzerine kurulacaksa, bu mutluluk değil bencilliktir. Bedelinin ikinizde en ağır şekilde ödersiniz. İlahi adalet yakanıza er geç yapışacaktır. Pişmanlığın pençesinde ömür boyunca keşkelerle yaşarsınız!
Oha ya ayrılın ya bu nasıl bir şey yani nasıl 2 insani da aldatıp onların hayatlarıyla oynayıp zamanlarını caliyorsunhz
00 Yorumla
+1 yılEşlerinizden boşanıp birbirbirinizle evlenmeyi düşünmediniz mi
03 Yorumla
Soran+1 yılaslında düşündük kaç kere, ama çocuklar var arada, kaçıp gitmeyi bile düşündük ama yapamadık
- +1 yıl
Biriniz eşinizi de alıp başka bir şehre taşının
Soran+1 yılo kadar basit olmuyorki işte, kocası arkadaşım diyorum, karılı kocalı görüşüyoruz aynı zamanda
Gizli Üye(36-45)+1 yılBari onlar da yapsin aynisini birlesip... Ne gunlere kaldik...
34 Yorumla
Soran+1 yılonlar masum ama, olayın farkında bile değiller, bizi bacı kardeş sanıyorlar
Cevap sahibi+1 yılAnlatin o halde durumu. Ileride cocugu olur kadinin sizden durum ortaya cikar illa ki.
Soran+1 yılyanlış anladınız siz, biz cinsel anlamda birlikte olmadık, birleşme olmadı yani, onun dışında herşey oldu ama inançlar gereği ikimizde engel olduk birbirimize
Cevap sahibi+1 yılInanclar mi? Zaten zina illa ki cinsel birlesme degildir ki... Siz inanci tamamen yanlis algilamissiniz kardesim.
O kadar normal ki şu an kendimi dünyanın en anormal insanı olarak görüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorularda eşinin Cinsel isteğinin olmadığını fazla olmadığı yanıtını vermişsin.
Çocukların sana benziyormu?00 Yorumlaheyacan aksiyon ama çok yanlış cehennemden vip üyelik almışsınız şimdiden.
00 Yorumla
+1 yılUmarım duyulur ve ikiniz de sürünürsünüz
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle demeyin ama
- +1 yıl
Beter olun iğrenç pislikler
Soran+1 yılaldatıldın mı yoksa
- +1 yıl
Eşinle empati kurmak için bunu yaşamam mı lazım amip?
Soran+1 yılbu kadar tepki gösteremne gerek yoktu diyorum
- +1 yıl
Sizin gibilerin yeri lağım ilişkinizi orada yaşayın
işini gör knk sevişin 3 günlük dünya
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar basit olsaydı keşke
+1 yılvicdanınız rahat ediyor mu bari
05 Yorumla
Soran+1 yılvicdanımız bizi hiç bırakmıyorki zaten, rahat olsak böyle olmazdı boşanır hayatımıza bakardık
- +1 yıl
boşanmayı göze alamayacağınız kadar önemsediğiniz şeyler varsa böyle bir ilişkiye hiç bulaşmamalıydınız. benim şahsi fikrim bu. herkesin hayatın kendine tabi.
Soran+1 yılherşey o kadar ani gelişti ki bişeylere engel olamıyosunuz,
- +1 yıl
kendini eşinin yerine koy. veya şöyle söyleyeyim senin yaptıklarını eşinin sana yaptığını düşün. ya yardan ya serden vazgeçeceksin. bu şekilde olmaz. insanlık onuruna, haysiyetine yakışmayan bir şey..
Soran+1 yılzaten ben itiraz etmiyorum ki, kabul ediyorum durumumu,
+1 yılİş değişikliği, şehir değişikliği..
07 Yorumla
Soran+1 yılaynı işyerinde çalışıyoruz ve memleketimizdeyiz, eşim kabul etmezki hem
- +1 yıl
Sen bilirsin
Soran+1 yılsen evlimisin, çalışıyomusun bilmiyorum ama içinde olunca farklı oluyor
- +1 yıl
Öğrenilince farklı bir şey olursa yazarsın
Soran+1 yılnasıl yani anlayamadım
- +1 yıl
Birgün öğrenecekler diyorum nesini anlamadın
Soran+1 yılzaten işyerinde görüşüyoruz, benim eşim çalışmıyor onunki de başka bir kurumda, işyerinde görüştüğümüz için dışardan çok fazla görüleceğini ve duyulacağını düşünmüyorum
+1 yılbir şey anladıysam arap olayım
03 Yorumla
Soran+1 yılneyini anlamadın ki
- +1 yıl
hiç bir şey anlamadım
Soran+1 yılAnlardim ama mesajin kapali
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol eşinde seni boynuzluyordur
26 Yorumla
Soran+1 yıleşimin cinsel isteği çok fazla yok
Cevap sahibi+1 yılSana karşı yoktur başkasına nasıl olduğunu bilemezsin
Soran+1 yılneden böyle dedin, sende mi aldatıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır aldatmıyorum ama aldatıyor olabilir bilemezsin
Soran+1 yıliki tane çocuk var onlara bakıyor bir yere çkamıyor
Cevap sahibi+1 yılBu kadar cahil ve safça olma yaa 2 çocuğa bakmak engel mi içinde olan 2 sn de yapar her türlü
+1 yılOrtak paydaya bulusun bence 😉
08 Yorumla
Soran+1 yılortak payda derken neden bahsediyorsun
- +1 yıl
Sunu soruyorum esin aynisini sana yapsa
Soran+1 yılya bu durumdan memnun değilim ki ben, kabul edilebilir bişey değil, suçluyuz kabul ediyoruz zaten
- +1 yıl
Oke senin esin onun esi ile iliskisi olsa ne hissedersin?
Soran+1 yılişi yokuşa sürüyorsun ama, ben kabul ediyorum zaten hatalı olduğumu
- +1 yıl
Ya onlarda yapiyorsa kabullenirmisiniz ikinizde grup durumunu?
Soran+1 yılarkadaşım bizimki cinsel sapkınlık değil, aşk meselesi
- +1 yıl
O zaman arkadasim sadece sevin birbirinizi sevismeyin seks yapmayin ortaya ne kalacak acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bir normal yanı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılnormal yanı olamaz zaten, iki evli kişi eşlerini aldatıyor birbiriyle
oh ne ala mualla
00 YorumlaTroll. avi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılA d i
03 Yorumla
Soran+1 yılsen evlimisin
Cevap sahibi+1 yılEvet. Esim bir rahatszlik gecirdi 7 8 ay seks yapmadık ama asla aldatmadım. Siz pislksnz iğreniyorum szden bari yazipta kendinize beddua ettirmeyin
Soran+1 yılAma bu senin olaydan farkli bisey
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişki oldu mu
00 Yorumla
+1 yılİğrençsiniz
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl28-30
- +1 yıl
İşyernde mi sewişiyonuz
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri