Gelenekselleşmiş birşey, çok güzelsin demek..
Yapmacık, yapay duruyor.
İltifat seviyeniz ne durumda?
Yapmacık, yapay duruyor.
İltifat seviyeniz ne durumda?
_IrResistible sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Böyle kısır iltifat eden erkeklere inanan kadınlar hala var mı? :D Sekste kadına öyle iltifatlar ederim ki performansını kat be kat artırırım. İltifat eğer istekli ve tutkulu bir şekilde kadının ruhunu okşayacak şeylerse ve biraz da küfür barındırıyorsa tadından yenmez kadın için. :* <3
Seks sırasında söylenen hiç bişey inandırıcı değil
Bu söylediğin şey de pek inandırıcı değil malesef. Seks sırasında bir şeyin inandırıcı olup olmadığına bakmazsın ki, sana geçip geçmediğine bakarsın. bir erkeğin o sözleri gerçekten söyleyip söylemediğini nasıl anlayabilirsin ki? Ben şahsen, tutkulu ve istekli bir Akrep burcu erkeği olduğum için hepsini gayet içtenlikle söylüyorum. :D Küfür etmesini de çok severim bu arada, öyle yani. Bence tamamen kadın-erkek yakınlaşmasına, ten uyumuna göre değişir çok şey... ;)
Haydi sor sor sor :)
Ben çoğu tanıdım kızlara veya kadınlara çok güzelsin diyorum ama seks yaparken ayrı bir his veya duygu veriyor o anı çoğu zaman daha da güzelleştiriyor ve daha fazla seks yapılır yani bana göre
erkekler yalancıdır genel olarak 30+adamlar aynı şeyleri söyler onlar için ihtiyaç aktivitesi olmuş şahsen ben yalan söylemeyi tercih etmiyorum kaç kadeh içersek o kadar...
Senin gibi ateşlisi geçse elime neler söylerim ama nerde hep ilahiyat mezunu kızları kaçak göçek götürmeye çalışıyoruz :) ya da 35 + kadınlar kendisi yapıyor ne yapacaksa...
nefesim, beni çıldırtıyor her bir zerren... içinde olmak istiyorum... kadınım
Yatakta kibar olmaya gerek yok
kufur ve argo benim tarzim. maalesef o tarz seyler soyleyemiyorum. ki sen de biliyorsun üslubumu 😂😂
Pratikte test etmedim bişey diyemem :)
O anda bosalirken soylenir olaf sidikli cingeneye bile denir bosalirken... kadiba soylenmis bisey degil o
Bazen ettiğim iltifatlara kendim bile inanamıyorum emin ol üst düzeye çıktım artık ve birlikte olduğum kadına çok güzelsin demem onun yerine denilebilecek çok güzel şeyler var
çok çirkinsin balıkesirin çılgın eşeklerine benziyorsun ; saçlarında daşşa ak kıllarıma benziyor diyorum
Hiç öyle demem ben
Hangi özelliği hoşuma gittiyse onu söylüyorum
Mesela en son seks yaptığım kıza memelerin harika demiştim
iltifat etsek inandirici olmuyor etmesek okuz diyorlar... hadi sen soyle ne yapalim? hollywood stari gibi muthis rol keserek iltifat?
ben beyenmedıgım bır bayanla yatmam. yatanlar cevap versın..
seksten sonra eğer mutlu ettiyse ve mutlu olduysa yapmacık değil gerçek oluyor o iltifatlar
O anda akıl yerinde olmadığı için ağızdan çıkan şeylere çok itibar etmemekte yarar var.
zewke gelince gözü bişi görmedii için çirkin bile olsa çenesi gewşiio ne dediini kendide bilmio ondandır hep
İltifat ederim ilişki esnasında ama sojrasnda demem
O anlik aldigin zevkin dile getilirmis hali. Sonucda seks tek kisilik degildir.
söylenecek okadar güzel sözler varki anlatamam... :)
Seni küçük faişe diyorum ben
Küçükler mi ilgi alanına giriyor 🤔
Minyon tipler diyelim.
Çocuksu..
Gibi
En az seni seviyorum kadar gereksiz bir cümle..
Bana öylesi denk geliyor..
Bilsin lütfen.
Farketmez ki 😂
Ne ateşli karısın be derim been 😋😂
Ateşli mi seks yaptığın her kadın :)
Hayatta pembe yalanlar her zaman işe yarar 😃
profil fotona ilk kez baktımda gülmekten yerlere yattım 😂 çok iyiymiş😃
Profilimfen çıkmıyorsun sanmıştım oysa ki 😏
gönlünden geçen o olabilir ama gerçek farklı 😉
Gönlümden geçseydi, gerçekte olurdu zaten 😎
Uuu iddaalısın. lakin profilinden çıkmamam için o kadar dikkatimi çeken bişi koyman lazım😎
Bana gıcık olman da yeterli 😏 bir hedefim yok
Gıcık olmamı gerektirecek bir durumunda yokki olayım 😅
https://i.hizliresim.com/6X1My3.png bu var 😂😂
😂😂😂 bu gıcık olma haklı olduğunu belirtme manasında😃 da vakıyorum sende takip ediyorsun 😏
Hadi ama daha çok daha fazla cvp kapasiten olduğunu biliyorum 😂
adetten değilde adat olmak uzere sonucta hatun zevk verıyor
ben guzel olmayana guzelsin demem
Ben çok çirkinsin diyorum
Köprüyü geçene kadar :D
Çok sıradan bu. ;-) Yetmez.
seks sırasında tüm kadınlar güzeldir
evett yalan dolan mk :D
Cok iyi falan derim ben başka aklıma gelmezki
yoo sanmam yalan diemem :D
Ağız alışkanlığı :)))
Ben kadina pek demem guzel oldugunu.