Herkesin kendi göre zevkleri vardır cinsellikte çok farklı fantezilere sahip olan kişiler hasta mıdır? Yoksa bu konu tartışmaya kapalı mıdır? #Mademoiselle88 💞
Cinsellikte farklı fantezilere sahip olmak sapkınlık mıdır yoksa zevklerle renkler tartışılmamalı mıdır?
Sondan başlayım, Bu konu tartışmaya pek ala açıktır. *Fantazi denince aklınıza çok uçuk, çok kaçık, mantıksız bir eylem gelmesin. Çiftin bir film izlerken bile aniden oturma odasında sevilmeye başlaması bile bir fantazi dir ki oldukça doğaldır. Haksız mıyım. Evet haklıyım. *Gelelim kastettiğine, eğitimli bir çift sorunlar yaşadığı Cinsel hayatındaki çözümler için uzmana doktora başvurabilir, ve inanın ilk önerdiği şey o uzmanların fantazidir *Fantazi o kadar geniş bir yekpazedir ki, hayal genişliğinde, onu hayaledenlerin kültür istek ve arzuları kadar renklendirilebilir. Sınırsız yani. *Sonuç olarak fantazi çift arasında gerçekleşir ve istediği uç anlamda sınırları zorlayabilirler.. Gayette anlamlı olduğunu düşünüyorum. Yalnız burada çiftler birbirini iyi tanımalı ve hoşnutsuzluğu da hesaba katmalıdır. Fantazisiz ilişki çok sade, sıkıcı, kısa vadeli, boştur yaa..
@Tatlıbirüye... Günaydın, iyi günler ballı lokma tatlısı. :)) Hep buradasın... Şaşırdım... :) Ben de buradayım ama ben de güzel okurum.. Kurt olamam ama az değilim vesselam... :)
Cinsellik insan hayatının yemekten sonra en büyük ihtiyacı. Ve çok geniş bir dünya ne kadar farklı cinsel yaşam olursa zevk o kadar artar. Klasik pozisyonda sevişmek bir müddet sonra sıkar insanı. Fanteziler devreye girdiğinde insanlar ahlaki anlamda biraz zorlansa da o eşiği aştıklarında pişmanlıkları yok oluyor ve renkli bir yatakodası hayatına kavuşuyorlar. Tabi herkesin limiti bir yere kadar çünkü herkesin ahlaki gelişim düzeyi farklı. Eşlerin veya partnerlerin uyumlu düşünmesi şartıyla fanteziler güzel bir şeydir sapıklık olmaz yani
Çocukken oynanan evcilik, doktorculuk oyunlarından farklı değildir. Oyun oynamak öğrenmenin en etkin yoludur. Günümüzde similatörler bu amaçla geliştirilmişlerdir.
Yetişkinlerin oynadığı bir oyun olarak cinsellik de hayatı tanımanın bir yolu olarak, oynayan kişilerin zihinsel gelişmişlikleri ve hayal güçleri ile sınırlıdır.
Çok farkli fantazilerden kastinin ne olduğuna göre değişir bence durum cinsellikde her kişi farkli şeylerden zevk alabilir değişik fantazileri olabilir bunlar normaldir ama tabi belli sinirlar içinde kalınması ve yaşayan kişilerin ortak olarak bu zevkleri fantazileri paylaşması şartı ile
İçinde yaşadığımız toplumun alışılmış davranış şekilleri de önemli. Mesela birkaç yy. önce bu ülkenin ünlü saz şairleri 14-15 yaşındaki kızlara güzelleme yazardı ancak ben şimdi 15 yaşındaki kıza asılsam sübyancı olurum. Normlara göre algı değişir. Aynı kültür içinde bile tepkiler zıtlaşırken, en güzeli elimizden geldiği kadar saygı duymak.
bence çok tartışılacak bir konu değil bu aslında.. kişilere özel zevkler tamamen.. kimine göre normal gelen şeyler kimine göre sapkınlık gelebiliyor.. ancak önemli nokta iki ya da kaç kişilikse cinsellik onların kendi aralarında ki uyum ve mutluluklarıdır önemli olan
Fantazi olur arada değişiklik olur heyecan olur yani benim için sorun olmaz. Erkek heyecanlanıyosa ben daha çok sevinirim ama herzaman olursa sıkar belkide
OMG o ne? Resim güzel. Renkler, zevkler, fark etmez sapıklık denen şey cinselliği tiksindiricek noktada yaşayanların yaptığı iştir. Standart fanteziler iş görür. Bence zevk işi iki tarafın ortak zevkleri baz alınmalıdır.
fantezisiz seks siyah beyaz ekran gibi, onu fantezilerle renklendirmek gerek. yeni jenerasyon kızlar sert ilişkiden hoşlanıyor genelde. erkek tarafı ise pozisyon üstünlüğünü ele geçirme sevdasında
Bence eşler birbirlerine ters gelmeyen her cinsel fantaziyi gerçekleştirebilirler hertürlüsünü ikiside onay veriyorsa tabi biri istiyor biri istemiyorsa isteyen taraf zorla yaptırmaya çalışıyorsa işte bana göre o sapkınlık
Sekste sürekli aynı şeyleri yapmak bir süre sonra zevk vermez ki, farklı şeylere kapalı olanın düşünceleri sabit demektir, önyargıları var demektir, hayalgücünden yoksundur bence..
@darrrrrrbelımatkap Işte sapıklık tamda burda başlıyor biz her hayal ettiğimizi yasiyamayiz.. Bunun sadece hayali zevklidir ama yapması hayali kadar olmayabilir.. Bazı şeyler sadece hayallerde güzeldir
sahsen dırty pant fetişim var en belırgın bunu sapıklık olark goruyolar ama daha bırsuru bole huylarım var sapıklık degıl bence sonucta ısteyen bayana yapıyosun herkeze yapmıyosun
En İyi Cevaplar