O değerli kaleyi kuşatmak kolay olmasa gerek, sizce en güzel vajina kuşatması nasıl olmalıdır. O kadına öyle şeyler yapmalısın ki kısa sürede kaleyi ele almalısın. Kale sahibi kadınlar siz hangi durumlarda beyaz bayrak kaldırırsınız.
Vajina kuşatması nasıl olmalıdır? Onu en güzel nasıl idare edersiniz?
Anlatma şeklin oldukça önemlidir. Resimde aşırı bir şey olması için açık görünen yerler olmalı benim koyduğum gifte ise bir çok profil resminden bile kapalı :)
şunuda belirteyim şahsına algılama sadece senin sorun için geçerli değil. benim anlatma şeklim gayet normaldi oral yaptıgımı vıcık vıcık oldugunu elini tuttuğumu söyledim cok bir detayda yazmadım zaten profiller ayrıdır ama senin koydugun gif emin ol sorumdan daha aşırı cinsellik içeriyor yani senin gif direk gözle daha cok tahrik ediyoır
Şahsıma algılamadım. fakat bencelerime bakacak olursanız buna benzer çok var. Naıl anlattığınızı soru neydi vs bilmiyorum ama moderatörlerden biri aşırı cinsel içerik diye kaldırmış olabilir. KizlarSoruyor sistem ile iletişime geçip doğru mu değil mi diye paylaşmanız daha iyi olabilir. Bu konuda çok bilgim yok
iletişime gectim kaldırıldı tabiki bir kız vardı elimi tutmaya başladı sanki aramızda bir aşk olur gibi giyimliydi normal. hoşuma gitmişti elimi tutunca hoşlandıgını düşündüm. Sonra kapıyı kapatıp kapıoya dayandı altını indirdi bende ayakta yalamaya başladım hatta tükürüğü iyice cogaltıyodum. o sıradada kapıya ailem yaklaşıyordu tam acılcakken uyandım. cinsellik boyutu bir yana güzel rüyaydı keşke gercek olsaydı dedim sorum buydu rüyada gördüğüm şeyi daha nasıl anlatayım?
elbette cinsellik nedeni aşırı cinsellikmiş neyi aşırı acaba? sitede benim yazdıgımdan fazlasını yapanlar varken adminler koydugun gifi kaldırmış anca o zaman benim detayımıda düzeltselerdi
nasılımlarda berbat cevabı alakasız olarak kaldırıldı sonra kaba olarak kaldırıldı uyuşmuyor böyle olunca ama ona göre bir açıklamaları vardır sanırım olmalıda ( tabi yemezler )
En İyi Cevaplar