2 hafta sonra düğünüm var, ve tabikib ilk gece korkusu.. Cidden içimde büyük bir korku var. Yaşayan kadınlar varsa, söyleyebilirmi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlara sordun ama kızlardan ses çıkmamış pek ben yaşadığım kadarıyla yazayım bir şeyler, biz ilk gece yapmadık düğün telaşı yorgunluk vs derken sonraki gece daha rahat olur diye düşündük... 1 saatten fazla sevişme sürdü, kız çok gergin ve kendini kastığı iiçin gevşesin rahatlasın diye masaj yaparak sevişmeyi sürdürdüm 1 saat belki 1,5 saat sürdü tepeden tırnağa elimin dudaklarımın değmediği yeri kalmamıştır ama yinede bacaklarını açmak istediğim zaman açmamak için kendini kasmıştı kız, masaj yaparak yaparak rahatladı sanırım birazda erkeğine güvendikçe kız daha rahatlıyor o esnada, ben hiç aceleci davranmadım ve ne onu kendi karşımda utandıracak şekilde soymadım ve bende onun karşısında direkt soyunmadım, hatta penisimi felan göstermedim ilk seferinde ona eyfel kulesi gibi dikilmiş kazığı karşısında görüp tırsmasın diye kızcağız neyse çok uzattım içine girerken de acele etmedim tamamını sokmadım hemen az az sokup geri çekerek alıştıra alıştıra masaj yapa yapa oralarına, kız gerçekten kendini çok sıkıyordu çünkü ve girmiyordu içine bu yüzden neyse sonra hafif sertçe bir hamle yapınca girdi köküne kadar hemen çıkartmadan az beklettim öyle alışsın diye ama biraz kıvranır gibi oldu o an inlemeye başlayınca çıkarttım, kızlığı da köküne kadar ilk soktuğumda bozuldu, penisimi boydan boya kana boyadı biraz daha da dışarı aktı, o kadar, çok fazla kanamadı yani, ilişkiye devam etmedim zaten. içinden çıkartınca acıması da geçtiğini söylemişti biraz sonra, ilk başta bıçak kesiği gibi bir acı hissettiğini söylemişti ama 1-2 saniye sonra geçmiş, sanırım kanama başlayınca acısı geçmiştir... neyse daha detay istersen yazarım ya da soracağın bişey varsa anlatırım... bu anlattıklarımı 2 ay önce yaşamıştık. daha dün gibi.. inşallah senin için güzel geçer herşey kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yıloda senin kadar anlayışlı olursa, sorun olmuycak. İkimizinde ilk bu olacak..
Cevap sahibi+1 yılo da senin kadar heyecanlı olacaktır, ve o da en az senin kadar kendi korkuları olacaktır ya acıtırcam ya da başarısız olursam zevk veremezsem erken boşalırsam ya da daha bir sürü şey, ben kıza dokunmaya bile çekinmiştim eşim ayağım titremişti resmen kıza dokunurken onun kıyafetlerini çıkartırken bile, nereye sokacağımı bile ilk başta bulana kadar bayağa bir uğraşmıştım :D karşılıklı anlayış şart.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen partnerinin tecrübesi ile alakalı, ön sevişmeyi uzun tutun, aldığın zevke konsantre ol, başka bişey düşünme. Zevk alırken acı falan . hissetmezsin...
00 Yorumla
anlik bir aci olur, ilk defa yasanacak cünkü iliski
ama güzel bir ön hazirlik olduktan sonra, fazla aci hissetmezsin zaten
uzun bir önsevisme seninde zevke gelmeni saglar vede dogal islaklik olusur
gerekirse kayganlastirici kullanilabilir
en önemlisi tabi rahat olman, gerci güzel bir önsevisme sonrasinda hem rahat Hemde istekli olursun00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhiç korkma ya inanma o çok acıyo diyenlere birazcık acıyo ama aynı zamanda da çok zevk alıyosun hemen geçiyo zaten acısı yani tatlı bir acı devam etsin istiyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılanlık bir acıymış galiba
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
Acısından ziyade ilk gecede yaşananların bütün bir ömür boyunca etkisi olabilme ihtimali vardır.
Eşinle konuş korktuğunu söyle böyle konuşmadan direk seks başlarsanız ikiniz içinde travma olur.00 Yorumla
+1 yılKasma kendini, halk efsanesi gibi bir şey. Eşin löp diye dalacak değil sonuçta. Anın tadını çıkar. - yaşamadım ama yaşayanlar anlattı -
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. şu ana kadar kimse ölmedi bildiğim kadarıyla. korkulcak bişy yok bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılKorkulacak bir durum yok rahat ol, etrafındakilere de kulak asma. :)
00 Yorumla
+1 yılBakma sen söylenenlere
14 Yorumla
Soran+1 yılsonunda bir kadın.. Eğer birlikte olduysanız, ilk ilişki nasıl bir acı. Benzetmede yapabilirsin. Ne biliyim, elinin bıçakla kesilmesi gibimi.
- +1 yıl
Hayır tabi ki elin bıçakla kesilmesine dayanabilir mi insanlar:) keskin bir acı hissetmezsin zaten, ama yinede benzetecek olursak iğnenin batması gibi diyelim. Hafif ama:))
Soran+1 yılcidden içimi rahatlattın. Bu kadar mıydı, bu içinmi bu kadar korktum.. Ve galiba kasmıycamda, teşekkürler:))
- +1 yıl
Tabiki öyle. Kasarsan rahat edemezsin daha büyük sorun olur. Rahat ol yani
Ya herkes yapmış yani bir şekilde korkma
00 Yorumla
+1 yılo karşındaki kişiye bağlı
00 Yorumla
+1 yılAkışına birak birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılHerkeste aynı olmaz o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkek seksi kadın ruhunu bilmez ise acir
00 Yorumla
+1 yılKorkma bence :)
00 YorumlaKasarsan evet
00 Yorumla
+1 yılkorkma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri