Evlendiniz artık bunlar olacak illa ki sizin yanınızda da yapılacak kokusuna dayanabilir misiniz yoksa uzaklaşır mısınız kızar mısınız eşiniz osurdu diye?

Çok çirkin bir soru !
Yine de mantık kurarak inandığım görüşü bildirecek olursam, eşimin bu durumundan rahatsızlık duyacağımı sanmıyorum. Tabi bu hoşuma gideceği anlamına da gelmiyor.
Anal yapıyorsak bu zaten gayet mümkün bir durum.
Her şeyi geçtim, evlilik zaten bir bakıma budur. Be zannediyorsunuz ki? Aynı tuvaleti, banyoyu paylaşacaksın, sabah çok aç kaldıysan onun nefes kokusu ile uyanacaksın, makyajsız haline bakacaksın. Dışarıdaki o güzel götüntüsünden ziyade, pijamalı ve dağının görünüşüne bakacaksın.
Kimse kusura bakmadın. Bir kadınla evlendiğinde yatağa escord gibi bakımlı girip bakımlı çıkmadını bekleyemezsin.
Edep adap bilmeli insan. Gelipte yanında burnuna dönüp kaçırsa kalkar giderim. Ancak normal zamanda, ilişki halinde bunlar normal şeyler.
Soruyu soran ve cevaplayan arkadaşlar farklı bir şey mi bekşiyor acaba? Gerçekçi olun.
yaşamayı asla istemediğim bir durum evli değilim uzun süre aynı evi paylaştıgım kız arkadaşımda olmadıgı için hiç başıma başımıza gelmedi ama evlenince olursa ne yaparım nasıl tepki veririm merak ediyorum hem kendi adıma hem eşim adına.. kolay kolay unutacagımı sanmıyorum.. umarım bir sogukluk olmaz her ikimiz içinde.. beraber oldugum bir kadın benden önce uyumuştu ve bende maleseff o anı yakınen yaşamıştım ilk aklıma gelen ordan hemen uzamak olmuştu az evvel seviştiğim kadının gayet insanı bir durumuna şahit olmak tuhaf gelmişti az önce o sesin çıktıgı yeri sevip öpüp okşarken ordan çıkan sesten tiksinmek garip gelmişti... tarifsiz bir durum anlatılamıyor..
yanımda olmayacak arkadasım bende yapmayacam yapmamaya özen göstericem eşim olan kadında... insanız tamam artık aramızda saklı gizli olmaz ama okadar da değil uyku hali hariç tabi ona yapacak brsey yok.. insan eşi ile duş almak ister ama eşi ile tuvalete girmez ne farkı var bundan.. evde bile tuvalete girdiğimizde muslugu sonuna kadar acıyoruz ses çıkmasın dışarı diye... ben istemem yapmamda..
Evlenmişsem çok seviyor onun bütün pisliklerini çekmeye razı olmuşum demektir sadece güler ya pislik derim ama ondan soğumam. 😂
Hiç duymamış gibi hareket ederim utandığını düşünürsem ha normal dav ranıyor güler geçeriz insanlık hali canlar
Cevap
65Cevap
yanlışlıkla olabilir bir rahatsızlıktan olabilir uykuda olabilir hoşuma gitmez ama iğrendim tiksindim de demem onun haricinde dikkat etmek lazım kaç yıl geçmiş olursa olsun aradan
evlenince değişen erkeklerden olmamak için sevgiliyken de bu konuda rahat davrandım. önce yadırgıyor tabi ama evleneceğin adamı tanı ona göre evlen dedim, evlendi :D katlanıyor yani, ben de ona katlanıyom :D
Biraz ilgisiz olacak ama her sabah bizim yan komşu osuruyor okadar şiddetli ki kıçı yırtılacak sanki arada duvar olmasına rağmen aynen geliyor. Merak ettim netten baktım bazı insanlarda hastalık varmış. İstem dışı yani
.
Asla ve asla bunun olmasına gerek yok.
Lavaboyu kullanabilir.
Ayrıca beslenmesine dikkat edip, yediklerini iyi çiğneyerek bu durumu iyileştirebilir.
.
Kasten yanımda yaparsa kötü. Ama içerde yapar sesi gelir. Ona bişey diyemem. Oda insan yani. Hayatım çıktımı derim. Sal zortlat çıkar hepsini. Başarabilirsin Rocky derim
Ben alıştım artık o kadar çok osuruyor ki hele yemek yiyelim off alışkanlık oldu yapmayınca bişi mı oldu diye soruyorum yani😅
@yakamozz_ yoo bende gegiriyorum o gegiremiyor mesela dengeledik birbirimizi 😅 alışkanlık oldu ikimizde igrenciz bence
İğrenç bu ciftsiniz ya 😀😀
@Anaconda61 iğrençlik değil aslında herşeyiyle kabullenmek oluyor bence bu
Hoş ama bence ya herseyinizi bu şekilde bilmek güzel ben osursam benim evkencegim kişi ne der acaba hem yas kacki senin yeni evkimisiniz
@Anaconda61 biz nisanliyiz 😅 ben 19 oda 25 yaşında 😅😅
aha aynı biz :D hahaha
@masumcocuk34 bence bu çok güzel birşey 😅 yani alıştık birbirimize arada canı sıkılınca ben tuvalletteyken kapıyı açıp izliyor dengesiz salak 😅😅😅
bunlar zaten olağan şeyler evliliklerde :D
@masumcocuk34 çok sevdiğim için artık hiç bir şekilde rahatsız olmuyorum aksine gulesim geliyor bişi istediğim de osurup al şimdi oldu mu istediğin diyor 1 2 saat yüzüne bakmasam da mutfakta gülüyorum yani 😅😅
Ahahahaha 😅
13 sene evlilik yaptım bir kere bile olmadı böyle birşey. Osurmaya meraklı isen bu pislikten hoşlanacak bir adam bul.
ama gece yaninda uyurken illaki yapiyodur
insanlik hali hic bisi demem hatta belli bile etmemeye calisirim ama. olammasindan danayim cok dikkat edrrim. genelde ben o konulara hickirma geyirme osuruk gibi insanalari rahatsiz edecek herseye dikkat ederim dikkat edilmesinide isterim
Bu bence saygı ile alakalı bir durum hiç bir şekilde yapmadım ve yapmam da ve benim düşüncem eşine saygısı olan yapmaz
dikat etmek lazım sevdiğim insanın yanımda böyle bişey yapmasını istemem saygısızlık olur şuda bir gerçek osurması gerekiyorsa tutmamalı wc gitmeli sağlık için önemli sonra sibob arza yaparsa hep hava kaçırır
Öğk. Her zaman en yakınınla bile bir personal distance ın olmalı diye düşünüyorum
kadının osurması geğirmesi kadar iğrenç birşey yok adriana lima olsa kıcına tekmeyi basarım hayırdır la azcık kadın olsun
evlensen bile aradaki saygıyı korumak gerekir. olmamasi gereken bişey
hayatıma daha ilk günden sicmaya karar versin demek...
sorun olmaz. çok kokarsa tabi ki odayı terk der balkonda hava alır onuda balkona çıkartırım :SFDGFH
Esimde olsa biraz terbiye be karsesim. O ne oyle ZaaaAARRTT diye.
Yuuhh beee
duymayacağım şekilde dışarıda felan yapsın nadir bir şey demem ama yine de duymıyım ya
Uyuyanın, uyanıga bir osuruk borcu varmış 🤣🤣gelip geçici sorunlar
Hadi istemeyerek oldu ise bişey demem ama isteyerek yaparsa kızarım 😏
Olabilir insanlık hali benim de rahatsızlığın var sürekli denilecek kadar gaz çıkarırım ama eşim bu duruma alıştı o da yapsa ben en fazla odadan disari cikiyorum koku geçince geri odaya giriyorum
Ne saçma bir soru 😂 İnsanlık hali der geçerim ne olacak
olabılır bırsey yapmam pencerelerı açarım ya da ben balkona cıkarım
Götü olan osuruga laf etmesin, karşılıklı atışırız 😂
Kızmam da utanmaz olduğunu düşünürüm ilk günden ne osurması :D
Eşim o benim Ohhhhkk ne güzel förrrt förrrt osuruğuyla ısıtsın yatağımızı.. yeşil yeşil dumanlar atsın sabaha kadar
Bakın Ünlü bir Atasözü vardır :)
G. t dediğin Ötmeli Ötmeyen G. tü dürtmeli, siz karar verin :)
Osursun niye rahatsız olim hatta kömiğine gitsin utanmasın diyede burnumu yaklaştırıp koklarım bide ohhh miss derim hahahahah 😂😂😂
önce suratına bakar sonra yastığı kafasına basardım :)
sacma span sorular jssjjsja insan birakin bir zhamet osursunlar
Soru berbat
bir kez bu başıma geldi çok çok kızdım ve iğrendim ondan bir daha asla yapmaması içinn uyardım
Hayal kırıklığı sinir falan olurum. Yani bir üç beş sene geçsin bari
Normal ola bılır sma yatakta yanı uyku halınde ıstemeden ola bılır ıdtıtereı yapılırsa bu saygısızlıktır
Resmen soğurum ondan ilk günden isin içine edilir mi allah aşkına yaaa , hele bir kaç yıl geçsin karşılıklı osurrruz O zaman senfoni şeklinde valla dotune parmağı sokarım o esnada :)
Yok be ne guzel dogal oldu yanmda derim cami acardevm ederm 😀😀
patlatsın istediğin kadar osur iyice havalandırmak ile hal olur
Iyi insan icinde kötülük kalmazmis derim
Gülerim hatta yarışırız belki😁😊
İnsanlk hali diyeck bişy yok
yapma be melisaaa😑😑😑
napıyım gırtlaklıyım mı
tiksinmezmisin adamdan
sanmıyorum
Ya tamam eşin falan ama insanın midesi bulanır be
sakın yapmasın o saygısızlıgı
Çok sorun yok benim icinde kızlar bir değişik
sora sora bunu mu sordunuz yahu :)
Hemen arkasına bir şişe dikerim yarış yaparız
Hhahahahahahahahahhaahsjdj :D :D :D :D
Pişt ordan kedidir kedi derim 😊
Ilk gün şoku olurdu herhalde 😄
Kimseye dayanmak zorunda değilim uyumuyorsa
Ay bu cok üzücü
Umarim olmaz
insanlık hali sonuçta
Ne kadar romantik derim kıçına tıpa takardim
haha bu iyiydi😁😁
Rahat olsun, sorun yok.
Kasmayın kendinizi bukadar. Akışona bırakın :)
Normal bir şey zaman zarıl zarıl çekmesin :D
bula bula bu soruyumu buldun :)
osuruga gulenin osuruk kadar akli yoktur.
Karşılıl veririm yani 😀
Bozulurum hata yaptim evlenmekle derim
adamin tepkisini verirdim
Ben de karşılık veririm güler eğleniriz☺️
sorun değil ama mahsusdan yaparsa manyak derim
En İyi Cevaplar