Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Kari Koca arasinda ayip mi olur ya. Sekste ahlaksizlik mi olur bir yasima daha girdim. İstedigin kadar kapan tesettürün en gizlisini giyin istersen. Kocanı yatakta doyuramadiktan sonra ne kiymeti var. Seks sadece vücudu doyurmak degildir. Ayni zaman da göz de doymalidir. Göz evde doymazsa baska yerlerde baskalariyla doyar. Cogu kadin kocam beni aldatiyor diyor. Halbu ki hic kendilerinde aramiyolar suçu. Evet aldatmak asla olmamali ama yine de kadinlar resmen tesvik ediyor kocalarini. Sen evde kocanin bedenini ve gözünü doyuramadiktan sonra ayni yatakta yatmanin ne anlami var. Evlilik sadece seks demek degildir evet. Fakat sekte evliligin ballarından kaymaklarından biridir. Öyle zaman gelir ki bitecek bir evliligi seks ayakta tutar. Kadin dedigin sokakta edepli yatakta tam bir fahi... olmalidir der eskiler. Yatakta utanmak yoktur, igrenmek yoktur, ıyy ben bunu yapama, ıyy ben igrenirim, ıyy pis igrenc ben yapmam olmaz gibi laflar yoktur. Özellikle kari koca arasinda asla olamaz böyle laflar.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kusura bakma ama karı kocanın yatakta ayıbı olmaz eğer olursa senin yaptığın gibi kocanda gider ayıpsız ilişki yaşar.. Madem kapalıydın ve bu gibi şeylere açık değilsin ne diye evlendin? Evliliğin tüm mayası her iyi giden şeylere karşın cinselliktir eğer cinsellik olmaz ise o evlilik yürümez.. Sen şimdi eşine evde yemek yok kusura bakma peynir ekmek ile idare et diyorsun o da kusuruna bakmayacaksın pirzola yemeğe gidecektir dışarıya.
00 Yorumla
+1 yılEşler arasında ayıp çirkin olmaz
Bunlar doğal şeyler. Sizden pissing vs istememiş ki.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkusura bakma ama adam haklı kapalı olabilirsin ama seni yatak odanda kimse görmüyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 senedir nasıl ilişkiye giriyorsunuz kapalımı nasıl zevk alıyorsun hatta kocan nasıl alıyor ve neden ahlaksızca olsun. o zaman evlenmeseydin
Soran+1 yılÇok kısa sürüyo. Hatta vajinama bakmasından da utanıyorum. Oraya bez örtüyorum
Cevap sahibi+1 yılbir aile danışmanına gitmeyi düşündün mü? psikolog gibi. normal değil cidden boşanmaya kadar gider hatta aldatır bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılBence dininizin bokunu çıkarmayın. Tamam vıdı vıdı sebeplerle kapanıyorsun. Flirt etmiyorsun, sevgili yapmıyorsun, öpüşmüyorsun falan. İyi de kocandan da saklıyorsan toprağa mı götüreceksin yaşaman gerekenleri?
Cinsellik ayıp değildir. İhtiyaçtır. Bütün arap şartlarına da uygun hale gelip evlenmişsin. Daha ne, açıl saçıl kocana.00 YorumlaSizden cinsel haramlar istemedikçe kocanizin cinsel istekleriee cevap vermeniz dinimizin geregidir. Kocanız sizin helaliniz oldugu için onun istedigi gibi soyunup giyinin ve istedigine istedigi kadar bakmasina ve oynamasına izin verin.
Aynı sekilde sizde onun üzerinde istediginizi yaparak nefsinizi kırın. Bunlar karı koca arasında ayıp degildir.00 YorumlaYa o koçan senin bunları seninle yasamak istemesi çok normal asıl anormal olan senin burada bunları milyonlara acman duyurman ! Kapalisin kocanın yaptıkları sana ayıp ahlaksız geliyor sen yatak odanda kocanla yaptıklarını milyonlarla paylaşıyorsun aciba kocan bunları bilse ne yapar ben onu merak ediyorum!
00 YorumlaÇok büyük bir yanlış içindiçindesin. Üzüldüm eşine. Benim eşim de senin gibi. Senin kadar abartmıyor ama senin yaptıklarına çok benziyor. Ya arkadaşım bak o senin kocan yani helal in. Ona açıl. Bu şekilde heö onu daha çok mutlu edersin hem de emin ol sen de daha çok zevk alırsın. Bu arada 4 aydır ilişki olmuyor demişsin ya bunun nedeni nedir?
00 YorumlaPardon da... Karı koca arasında mahrem yoktur ki... Böyle şeyler istemesi gayet normal. Sonra oyyy kocomm bonoo oldottoo...
43 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
@yeterartıknickname Haksız mıyım? 😄😄
- +1 yıl
Haklısın ama aldatmak kötü ya ne olursa olsun 👎🏻
+1 yılkocayla aranda ayıp mı olur, ben olsam bende çat diye kırılıp arkamı döner uyururum. tabi gece kalkıp bir mastur şart yoksa uyunmaz xd
00 YorumlaYok daha neler. Kocana her şey serbest. Öyle ayıp mayıp olmaz. Başka kadınlara giderse o zaman görürüm ben ayıbı 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsenden abartısız olacak şekilde fantazi bekliyor yoksa monotonlaşıcak kalıcak evliliğiniz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu işin sonunda boşanmanız kaçınılmaz. Ne demeye evlendinki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHelalin o senin ayıp olan nedir? Kendine nasıl yakıstırıyosun ön sevismesiz bir ilişkiyide cıkarmıyosun sonrada aldatılınca babanın evinde aglama
10 Yorumla
+1 yılTamam tutucu muhafazakar bir ailede yetiştin, öyle gördün, öyle hissediyorsun ama kocan senin helalin ona helal yolla kendini sun, sunmazsan eğer günah oluyor.
00 YorumlaKocandan utandığın halde, bunları buraya yazmaya utanmaman ayrı bir konu.
00 Yorumla
+1 yılKocana yapmıcaksan kime yapacaksın?
#otursıfır hakettin01 Yorumla- +1 yıl
Birde örtülüyüm yazmışsın bu konu hakkında bir araştır bakalım
+1 yılEvlenmiş onun helali olmuşsun sen nasıl bir beyinsin ya... mutluluğu resmen haketmiyorsun.. ve iğrenç bir cinsel karakterin var defol yaa
00 YorumlaKapalı biri olsan dahi o senin helalin ve eşler arasında ayıp olmaz kalbini kırma onunda ne hevesi varsa yap makul sınırlar dahilinde
00 Yorumla
+1 yılhatalarını açık açık söylemiş söylemese daha mı iyiydi
14 Yorumla- +1 yıl
bunu yapmamalısın olmazzz
- +1 yıl
nasıl sabrettiniz?
Soran+1 yılBen o istemedikçe ilişki teklif etmem kendimi kötü kadın gibi hissediyorum
- +1 yıl
ama biliyorsun bunlar hep hata ve siz evlisiniz.
Yatak odasında Yasak olmaz asla olmamalı
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazarın bir sonraki başlığı: kocam beni aldatıyo :D
bir düşün neden acaba :D00 Yorumla
+1 yılhoşuma gitmiyor diyebilirsin fakat ahlaksızca geliyor demen saçma hiç ilişki yasama o zaman eşinle
11 Yorumla- +1 yıl
pes ettirmişsin adamı :)
+1 yılBence yatak odasında ayıp olmaz dinimizde böyle diye biliyorum eşini mutlu etmek zorundasın
Ama istemiyorsan açık açık konuş kimse seni kisitlayamaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloha bez örtmek falan ne ya yakında aldatır da seni sonra ağlama burda yobaz olma bu kadar ya kocan
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılacaksın ykın zamanda. Sende hiç cinsel istek de yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkocan o senin sonuçta başkası değil bence eşini dinlemelisin bu tür konularda hadisler felanda var hatta oku onları
00 Yorumlakapalı kadınların seks yapması yasakmı? kocası ile bide
00 Yorumlasiz dükkanı kapatalı çok olmuş, senin gibi kadın düşman başına
00 YorumlaBu senin nikahlı kocan eğer onun isteklerini geri çevirirseniz günah izlersin. Artı tez zamanda boynuzlanirsin
00 Yorumlavaybe buraya iyi döktürmüşün ama yalnış olan sensin
00 Yorumla
+1 yılya o senin kocan ne ahlaksızlığı ne ayıbı ya saçma sapan konusuyosunuz ya
00 Yorumla
+1 yılSacmalama kari koc arasinda ayip ahlaksiz mi olur yaaaa ne kadsr cahilce
00 Yorumla
+1 yılÇok normal canım her gün aynı yemek yenırmı değişiklik iyidir bazen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen kocan için yapacaksın sonuçta ikinizin mutluluğu için niye ahkalsızça olsunki.
00 Yorumla Kocan sonucta yani helalin neyi ahlaksizlik geliyo sana ki
01 Yorumla
+1 yılablacıgım 2 senlık kocan o senın ne ayıp gelıo alısmadınmı daha adama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO senin kocan o sizin özeliniz yapma etme yazık günah
00 Yorumla
+1 yılKocana ne ayıbı kafan mı güzel :D
00 Yorumla
+1 yılDinen yaptığın şey yanlış
00 Yorumla
+1 yılAdam eziyet ediyorsun asıl senin yaptığın ayıp
00 Yorumla
+1 yılHe sonrada kocam benle ilgilenmiyor oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlisiniz ama yani abartmamış mısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo senin kocan neden ayıp olsun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu durumlar altında kocan sana iyi dayanmış bence kıymetini bil o bir erkek ve ihtiyaçları var +kocan günah falan değil yani onun isteklerini yerine getirmelisin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Karı koca arasında ayıp olurmu
00 Yorumla
+1 yıldepositosu varsa geri ver..
00 Yorumlaulan aptal. o senin kocan bunun ayıbı mı var canım
10 Yorumla
+1 yılSeni boşar da kurtulur inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen zaten niye evlendin ki
00 Yorumla
+1 yılEşler arasında ayıp olmaz, adam haklıq
00 YorumlaIliskiye heyecn katmak iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO senin kocan bu gidişle bu evlilik biter
00 Yorumlasaçmalama akrı koca arasında ayıp olmaz
00 Yorumla
+1 yılyatak odasında dediklerini yapsan iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu is bosanmaya gider.
10 YorumlaNe alaka o senn kocan
00 YorumlaSen kafayı yemişsin.
00 Yorumla
+1 yılYatakta ne aybı yahu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dediklerini yap
00 Yorumla
+1 yılHayaller Forever
00 YorumlaYobaz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlısın sonuçta
00 Yorumla
Detaylı bilgi