Benim elim gitmiyor ordan sürekli rahatliyorum çok zevk alıyorum sizdede öyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen pek zevk almıyorum kendimi bildim bileli yaparım2-3 yaşarında yapardım sürtünerek hatta 3-10 yaş arası gerçek bir şeylerde yaşadım. Kızlar ise nedense çok geç keşfediyor hatta arkadaşı söylemese, ya da internetet görmese daha keşfedeceği yok. Sitede de kızlar bolca soruyor masturbasyon sorusu yeni keşfettikleri için çok zevk alıyorlar gerçi arada almayanda çıkıyor ama az.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen küçükken oksarken keşfettim anasınıfına gidiyordum
- +1 yıl
Sen gibisi zor çıkar evlenince cinsel yaşantınız güzel olur kocan şanslı. Bende 3-10 yaş arası ablamla seviştim benden 1.5 yaş büyük.
- +1 yıl
O anasınıfına gidiyorken.
Soran+1 yılYuh ne yaptınız
- +1 yıl
Özelde anlatırım burada ayrıntıya dalmak doğru olmaz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğişik şeyler istiyorsun bunun tek sebebi senin boşalamamandan oluyor. çünkü yanlış mast yapıyorsun. oksuyon oksuyon sadece sulanıyosun ve sen bosaldıgını zannedıyosun ve kasılıyorsun kasıldıktan 1 2 saat sonra canın yine çok istiyor dimi? çünkü G noktalarını ve püff noktalarını tam bilmiyorsun... o yüzden tam doyumu ve rahatlamayı saglayamıyorsun ve bu yüzden çok istekli oluyorsunnnn... ve istedikçe istiyorsun... ama 1 defa dahı gercekten boşalabilirsen bu kadar istekli olmaktan kurtulabilirsin... bunlar ince bilgiler detaylı anlatabilriim.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten arada tam bı oluyo bı kaç gün bile istemiyom
Cevap sahibi+1 yılilerde ilşikiden zevk alamzsın ama. cok ciddiyim. gel detaylı anlatım istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok yanlış yapıyorsun sonu kötü olur dikkat et..
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
İlerde zevk alamaz hale gelir oran. ozel yazım istersen daha acik. seviyeli takip et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de öyle. Çok fena bir zevk ve rahatlık veriyor bu yüzden benim de elim sürekli orda ama mastürbasyon yapmıyorum genel de sadece okşuyorum veya oynuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an askerdeyim sabunun ortasını delmişler burda bir denemek lazım güzel taktiğe benziyor
08 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne taktik var
Cevap sahibi+1 yılMuayne eldiveni ne su doldurup bağlamak var mesela 💦 abhahahaj
Soran+1 yılNasi yani neye bağlıyon
Cevap sahibi+1 yılBende duyduğum kadarıyla söylüyorum orta parmağına az su dolduruyorsun şişirip veriyorsun ayarı böyle cof cof lu bişey oluyormuş 😂
Soran+1 yılDeğişik yaaa
Cevap sahibi+1 yılBende daha neler var 😏
Soran+1 yılNeler
Cevap sahibi+1 yılBurdan söyleyemem kusura bakma
masturbasyon yapmak herkesin çok hoşuna gider dolayısıyla benimde hoşuma gider
00 YorumlaYani hafta da 2-3 kere oluyor bnmde. Sen kaç kere ypysun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir bir erkek olarak tek çare mast :D Mecburi zevk alıcaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok sık yapmam. Ayda bir felan anca. Ama yaparsam 100 yılın patlamasını yaşamış gibi oluyorum sanki ve sonra şiddetli kasık ağrısı oluyo hep 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen ya evde olunca hep öyleyim nedense bende farklı ama
02 Yorumla
Soran+1 yılNasi farklı
Cevap sahibi+1 yılnasıl desemki sana ayıp olur buradan ya gizli olmasaydın özelden yazardım
Hoşumuza gitmese yapmazdık :)
10 Yorumlasüreci güzel ama bosaldıktan sonra eh işte
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıle hoşa gidiyor ki yapılıyor di mi :)
00 Yorumla
+1 yılsenin yaşında normal... artık zevk vermiyor
00 Yorumla
+1 yılSürekli sıkıcı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Doğru birşey değil. Yapmıyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden doğru değil
Cevap sahibi+1 yılMüstehcen neşriyatın çevremizi sardığı, açık saçıklığın salgın hastalık gibi cemiyete musallat olduğu bir devirde yaşıyoruz. Bu hastalık az çok herkesi tesiri altına almaktadır. Bilhassa gençliği kemirmekte, içten içe cevherini ve manevî duygularını yaralamaktadır.
Cevap sahibi+1 yılNefsî hisleri tahrik eden unsurların çoğalması kişilerde bazı kötü alışkanlıkların artmasına sebep olmaktadır. Kendisine nikâhı düşebilen nâmahreme bakmak, insanda harama karşı olan hassasiyeti azaltmakta, bilhassa kendisine çeki düzen veremeyen kimseler harama bakmayı normal ve mubah görmeye başlamaktadırlar. İşte bunun sonunda insanın maddî ve manevî bünyesinde bazı aksaklıklar meydana gelmektedir. His ve heveslerine mağlûp düşen bazı kimselerde harama nazarın tahrikiyle vücuttan yapılan israf, umumiyetle ihtilâmla olur. Bazı kimseler ise bu «israfat»’a daha değişik bir şekilde düşerler. «İstimna, mastürbasyon» bu hususta en sık başvurulan tatmin yoludur: Her şeyden önce, anormal bir hareket olan bu iş, iradesi zayıf kimselerde görülen bir alışkanlıktır. Elle tatmin, âlimlerin çoğuna göre caiz değildir; haram sayılmaktadır.
Cevap sahibi+1 yıl«Onlar ki ırzlarını korurlar. Ancak hanımlarına ve sahip oldukları cariyelerine karşı münasebetleri müstesnadır. Çünkü onlar bu helâl olanlarda kınanmazlar. Kim de bu helâlden başkasını ararsa, işte onlar haddi aşanlardır.»
âyetini delil getiren Şafiî, Mâliki âlimleri ve İmam-ı Nesefî, istimnanın haram olduğuna hükmetmişlerdir. istimnayı alışkanlık haline getirmek makul bir insana yakışmayan çirkin bir iş olur. Zaten fazla (sû-i istimalat) kişide zekâ ve hafıza kaybına sebep olmaktadır.
Cevap sahibi+1 yılBöyle anormal durumlara düşmemek için sık sık imanî eserleri mütalâa etmek, aklı ve kalbi devamlı İslâmî hizmetlerde çalıştırmak, ulvî şeyleri düşünmek, lezzetleri kıran ve acılaştıran ölümü çok sık hatırlamak, harama nazardan sakınmak ve müstehcen yayınlara iltifat etmemek lâzımdır. Aşırı mastürbasyon alışkanlığı, kadınlarda cinsel soğukluğa da sebep olur. Cinsel soğukluk: Kadının cinsi münasebetten zevk duymaması, hissen soğuk ve isteksiz olmasıdır. Bu his soğukluğunun çeşitli sebeplerinden biri de, alışkanlık haline getirilen aşırı mastürbasyondur.
Soran+1 yılKuran'da her hangi bir günah ya da haram olduğu yazmıyor ki nefsini terbiye et diye mastürbasyon yapiyoz
Cevap sahibi+1 yılİşin garip tarafı, bu tip bazı kimseler, evlendikten sonra da bu illeti devam ettirirler. Çok mühim bir evlilik vazifesi olan cinsel münasebet faaliyetlerinde, eşleriyle pek ilgilenmezler. Neticede eşler birbirlerinden uzaklaşırlar. "Cinsel isteklerini" kendi kendine dindirmekten zevk alanlar, tenha yerleri sever, hep yalnız kalmak ister, fırsat buldukça bu kötü oyunu oynar.
Cevap sahibi+1 yılSadece kuran'a değil sahih hadislere ve mezhep imamlarına bakmak lazımdır kardeşim...
Cevap sahibi+1 yılİmam Ahmed bin Hanbel ve îbni Hazm'a göre
«Meni, vücudun, dışarı atmaya muhtaç olduğu bir şeydir, onu eliyle atan kan aldıran gibidir ve caizdir.»
Hanbelî âlimleri bu caiz oluş şeklini iki şarta bağlamışlardır: Kişinin zinaya düşme tehlikesi, evlenmeye gücünün ve imkânının bulunmayışı.
Hanefî mezhebinin görüşlerini nakleden İbni Âbidin, bu hususta bazı âlimlerin görüşlerine yer vermektedir. Kişinin şehveti baskın gelir, kalbini meşgul edecek derecede fazla olur, bekâr bulunur veya evli olup da bir özürden dolayı hanımına yaklaşamazsa, şehvetini teskin etmek isteyen kimse için Fakih Ebulleys, «Böylesine bir vebal olmayacağını umarım.» demektedir. Ama sırf şehvetini celbetmek, kendisini zorla tahrik etmek için yaparsa günahkâr olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle benimde sürekli okşuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCabuk bosaliyumusun ben olamiyum da
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu an olsanda bosaktsan kac dkda bisaktirsin :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılMasta gerek yok gerçeğini yaşıyorum 😃
17 Yorumla- +1 yıl
çok şanslısın 😉
Cevap sahibi+1 yıl@hotcontack evet öyleyimdir..
- +1 yıl
senin ve partnerinin yaşı kaç?
Cevap sahibi+1 yıl@hotcontack ben 20 sevdiğimin adamın yaşı 25
- +1 yıl
himm güzel tam zamanı sizin için, peki ciddi bir ilişki mi yani evlilik vs dusunuyormusunuz
Cevap sahibi+1 yıl@hotcontack nişanlım ondan yapıyorum yoksa hayatta yapmam..
- +1 yıl
himm anladım, ozaman mutluluklar diliyorum size 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynenen sabah :) akşam:)
49 Yorumla- +1 yıl
ciddenmi
Cevap sahibi+1 yılevet:( bazen öğlennn
- +1 yıl
cokmu ısteklı ve doyumsuzsun
- +1 yıl
Kafalarımız aynı desene :) Takip edebilir misin?
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Sen de takip et soran konuşalım bunu
- +1 yıl
@sihirli_parmak cıdden boylemısınız
- +1 yıl
gel libidonu aldiralim😀
- +1 yıl
Ben tam uykudan uyandim, sertti benim ki, tamda tesadüf ablam dustan cikmis yanimda ciplak giyiniyordu
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. gitmese hoşa
kimse yapmazdı boşa :D00 Yorumla
+1 yılKatılıyorum. Takip edebilir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle, kaç kez yapıyorsn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşuna gitmese yaparmı insan :D
00 YorumlaGel şeylerimi okşa daha Güzel zevke gelirsin bence
00 Yorumla
+1 yılBende seviyorum
21 Yorumla- +1 yıl
günde kac sefer mesela?
+1 yılDoymuyorsan çok yapacaksın... sıkıntılı
00 Yorumla
1 yılBenim de öyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle öyle evliyim ama onun tadı başka
00 Yorumla başka çare yok zaten hep mast
00 Yorumla
+1 yılMastı fazla yapmam ama zevkli oluyr rahatlatyr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılbizde mi sorun var acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen selfsuck yapıyordum bir aralar.
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine oral.
Soran+1 yılOnu nasıl yapıyorsun ben yapamiyom
Cevap sahibi+1 yılKadınlar için imkansız bir şey.
+1 yılsanal seviyorum ben :)
00 Yorumla
+1 yılidare ediyor işte seks kadar olmasada
00 Yorumla
+1 yılEvet bazen aürekli aklımda
00 Yorumla
+1 yılewet bide uzun sürerse offf
01 Yorumla- +1 yıl
farklı seyler yap
Çok fazla tercih etmm ama arada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşumuza gidiyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet cok yaparim doyamam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSayılır ☺
00 Yorumlagidiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide öylee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmıyorum iğrenç.
01 Yorumla- +1 yıl
Kızlar arası tezatlığın örneği bir istikrar yok ya sizleri anlamak gerçekten çok zor :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne