Erkek arkadaşım fake hesapla kızlara penisinin fotosunu göndermiş ne yapmalıyım?

2 seneye yakindir beraberiz. bana hep sadikti hic yanlis yapmadı. telefonu surekli elimde herseyini biliyorum. birbirimizi çok seviyoduk onu bu sene annemle tanistirdim. ben onun ailesinin bir ferdi gibiyim. seneye okul bitince evlenicektik. bugun onun telefonunu karistirirken maillerine girdim. çöp kutusunda silinmesi için onay bekleyen bir face hesabı gördüm. Ayni hesaptan geçenlerde bana da sapikca mesaj attigini farkettim. Heralde beni işletmek için acti deyip girmeye calistim. tahmini kullandigi şifrelerden birini salladim tuttu. girmemle beynimden vurulmusa döndüm. sahte bir isimle ben dahil olmak uzere ayni şehirden bikac kiza aletinin fotosunu atmis. üstelik iclerinden biri eski sevgilisi. tarihine baktim bikac gun icinde yapmis bunu. Şu an haberi yok daha ogrendigimden. sabah yuzyuze konusup bitirmeyi düşünüyorum iliskiyi. Sizce ne yapmaliyim bitirmekte haksiz miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum arkadaslar. Ayrilmak istedigimi soyledim. hicbisey soyleyemedi karşımda yuzunu egdi oturdu. sadece ben konustum. agladi.. sonra yalvardi... bitirme bizi cezalandir beni ama nolur bitirme baska hicbi hata yapmadim sana dedi. vs vs... gene de ayrıldım. asla kabullenmiyor. şöyle soylim biz 24 saatimizi beraber gecirioduk nerdeyse o yuzden cok agir geldi ona yapamam diyip duruyor. beni de zorluyor umarim bunun altindan kalkabilirim gerçekten canim yaniyo çünkü
Erkek arkadaşım fake hesapla kızlara penisinin fotosunu göndermiş ne yapmalıyım?