Uzun uzun yokladım kendimi bu konuda. Arkadaşlar gay olup olmadığımı merak ettim. Genel itibari ile erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğimi hayal bile edemiyorum beni cinsel açıdan heyecanlandırmıyor.+18 bir video izlediğimde içinde kadın olmalı ama adam olmazsa da zevk vermiyor. Bir de nedense şöyle hissediyorum, bir erkekle beraber bir şey izleyerek mastürbasyon yapmak çok hoşuma gidiyor. Bunu hiç deneyimlemedim. Ama lisede yaparlardı ben hiç katılmazdım. Büyük bir penis görürsem sertleşiyorum, tıpkı estetik bir vajina görmüş gibi. Benim neyim var?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
gayet normalsin ve hormonlar seni farklı şeyler düşünmeye itiyor ama kesinlikle bunun gay likle alakası yok
04 Yorumla
Soran+1 yılSize de oluyor mu bu durum?
Soran+1 yılYazayım mı özelden?
+1 yılalet görünce benimkide sertleşiyor ilginç ama eşcinsellik nasıl hissettiğinle ilgili
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki gay misin?
Soran+1 yılBu benimkine benziyor sanırım. Değilim ama etkileniyorum kalkıyor
Erkekler Ne Diyor
4
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiseksüellikle ya da gaylikle alakası yok. Bu daha ziyade içinde derinlerde bir şekilde cuckold fantezisi taşıdığın anlamına gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpenise karşı ilgin var mı başka erkeklerin. yani görünce dokunasın sevesin geliyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Dokunmak ya da sevmek istemiyorum. Hiç böyle bir isteğim olmadı.
+1 yılBiseksüel sin sen hacı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu ben de çözebilmiş değilim.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani gay değilsin. Ama penis görünce de sertleşiyor öyle mi?
Soran+1 yılBenim böyle
Cevap sahibi+1 yılEvet. Asla gay değilim. Böyle bir durum tiksindirici ama penis farklı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne