Üvey kız kardeşim bana ilgi duyuyor. Onu nasıl kendimden soğutabilirim?

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle kendi hakkımda ufak bir bilgi vereyim. Ben 25 yaşındayım. okulumu bitirdim ve bir firmada yetkiliyim. ve 6 yıllık bir ilişkim var. (Allah nasip ederse evlenmeyi düşünüyoruz.)
Annem ile babam ayrılar. Babam ikinci evliliğini yaptı ve evlendiği kişinin 22 yaşında (yeni 23 oldu.) bir kızı var. Kızın adı ilknur ve kendisi KAPALI bir bayan.

Arada gördüğüm zamanlar küçük küçük sohbetler oluyordu. Telefon numaralarımız birbirimizde var ama pek birbirimizi arayıp sormazdık.
Ancak, son 1 aydır kendisi beni aramaya başladı. Geceleri, sabahları, öğlen saatleri.. napıyorsun demeye arıyor zırt bırt.
Neyse, bu bana bir gün sen çok sıcak kanlısın ya dedi. Ben normal konuşmaya devam ettim. Bir gün buluşalım dedi. Ben de bakarız vs. diyip ertelemeye çalıştım. Çünkü zaten işlerim yoğun zamanım yok. Bir haftasonumu da onunla harcamak istemedim.
O gün geçti ve hemen diğer günü, babama söylemiş buluşmak istediğini.
Babam beni aradı buluşun oğlum. Soğuk olmayın birbirinize dedi bildiğin zorladı.
İyi tamam dedim ve cumartesi günü buluştuk. Normal oturduk dondurma yedik sonra yolladım onu. Otobüste bile beni aradı, güzel gündü demeye. Eve gitti aradı, eve girdim ben merak etme demek için. Geceye kadar tık yok. Oh dedim kurtuldum. Hobaaa gece 1 de arıyor. Açsam mı açmasam mı düşünüyorum. Açtım. Açmaz olaydım.
Normal bir konuşma gibi başladı. Saat 02:00 geçmişti. Bana, "Çok tatlısın, insanın sarılıp bırakmayası geliyor" dedi. Bende hafif güldüm ve Eyvallah dedim. (soğur belki diye.)
İşte asıl işin kötü yeri geliyor. Bana "Keşke yanında olsaydım, sarılırdım sana" dedi.
Ben konuşmanın nereye gittiğini az çok kestirdiğim için, uykum geldi ya uyuyayım ben dedim.
Yok uyuma diye zorladı beni. Bişey mi diyeceksin söyle dedim.
"Günlerdir seni arzuluyorum" dedi. Bunu duyar duymaz telefonu yüzüne kapattım ve sessize alıp daha da bakmadım.
Benim ne yapıp soğutmam lzım kendimden?
Üvey kız kardeşim bana ilgi duyuyor. Onu nasıl kendimden soğutabilirim?