bir insan bile isteye niye çeker onları ve niye internete koyar.
Cevabın nedir?
bir kisminin haberi yok bir kismida biliyor internete yuklenecegini swinger ya da 2 erkek 1 kadin olayina hic girmiyorum kadina zevk vermek icin illa baska erkege gerek yok 1 erkek 2 kadin ilede gayet guzel kadinlar orgazm oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekler tabi. kendileri çekip koymuyorlar.
kimse kaydetmez diye açtıkları yayınlar kaydediliyo ya da sevgilileri onların çıplak foto/videolarını yayıyor. isteyerek yapan çok azdır
#smoothiemaker012 Yorumla
Soran+1 yıloha ya geçen bir video izledim adam karısına bumu daha iyi ben mi diye soruyodu
Cevap sahibi+1 yılonlar işte fanteziden dolayı çekip koyuyolar. swinger yapıp çekmişler videoyu demek ki
Soran+1 yıliyide insan karısını başkasına verir mi
Cevap sahibi+1 yıle veriyor işte gördüğün gibi ve ondan da çok zevk alıyor. halk arasında "g-avatlık" yapıyo.
ben tek kızların olduğu videoları tercih ediyorum genelde.
Soran+1 yılgrup mu seviyosun yani
Cevap sahibi+1 yılfantezi olarak grup güzel geliyor ama gerçekte yapmam. ayrıca tek başına kızların kendilerini okşadığı videoları seviyorum demek istemiştim bir önceki yorumda.
Soran+1 yılgrup güzel geliyosa fırsat bulamadığın için yapmamışsındır.
Cevap sahibi+1 yılyok hayır imkanı yok yani sevdiğim kız ya da eşim ile grup falan asla ve asla yapmam
Soran+1 yılhiç belli olmaz
Cevap sahibi+1 yılumarım olmaz diyeyim o zaman. sen seviyo musun grup?
Soran+1 yılfantezi olarak evet ama yapmam
Cevap sahibi+1 yılbak işte sende benim gibi düşünüyosun :P iki erkek mi yoksa tek erkek mi düşünüyosun fantezinde?
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla beni taciz edip hakkimda igrenc seyler bile yazan var elimde sadece numarasiyla yetiniyorum napiyim inanmam ben resimlide videolu da ifsa resimleri olsa belki tehtitle yapiyor kız
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl05419398952 Bu sapıkta beni taciz ediyor mesela �şsiz güçsüz pislik
- +1 yıl
Şurada paylaşabilirsin o numarayı
https://www.instagram.com/tacizcifsaplatformu/
Soran+1 yıl@myd1oez aferim
Cevap sahibi+1 yıl@myd1oez teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları zaten isteyerek çekiyor ayrılık falan olayı olursa erkek tutup atıyor ışte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaraktersiz insanlar topluluğu
birlikte olduğun birşeyler yaşadğın insanı ifşa etmek
ne için
"bak nasıl... yaptım " demek için
aferin sana sayın canım20 Yorumla
+1 yıl%90ı gerçek ama.. bunlar istemsiz olan paylaşımlar.. örneğin kız ya da erkek sevdiğine ya da samimi olduğu arkadaşına gönderiyor.. eh birinden biri ona kızarsa bu videoların yayılması işten bile değil. o yüzden tehlikeli.
00 Yorumla
+1 yılgenelde çeken erkekler (!) koyuyor..
kızlar sadece fantezi sanıyor bunu..03 Yorumla
Soran+1 yılya bir insan nasıl bir beyin karısını başkasıyla paylaşır
- +1 yıl
erkekler (!) dememin sebebi bu..
herkes adam değil..
Soran+1 yıligrenç ilerde evlendiğim adamda böyle çıkarsa? nasıl anlıyacam evlenmeden
ohoo neler var neler iki erkek tek bayan tek erkek iki bayan karısını paylaşanlar karısına ve başka kadına kendini becertenler...
014 Yorumla
Soran+1 yılkarısını nasıl paylaşır bir insan ya
Soran+1 yılşahsen benim kocam bana böyle bişey teklif etse anında boşarım
Soran+1 yılikiside suçlu... Allah göstermeye evlenmeden anlaşılırmı adamın öylle olduğu
Soran+1 yılevlendikten sonra bana böyle bişey dinlendirse ben o adamdan sogurum ki.
Soran+1 yılboanmakta zor ya evlenmeden anlamam lazım
Soran+1 yıldirek sormam bu sefer ben istiyorum sanar.
Soran+1 yılsebeb
+1 yılKaraktersiZlik orda yapilan orda kalir ole karaktersiz serefsizlerde var kiz guvenmis yapmis ailesi var ama o... lugi bedava oldgunicin yaparlar itler
00 Yorumla
+1 yılYa tamire veriyor
ya da sevgilisi öç alıyor bir şekilde dağılıyor00 YorumlaManyakmı yok tabi gerçek heleki Hakan ciğerimi söktün videosu 😄😄
00 Yorumla
+1 yılKendilerini sergiliyolar tatmin olmak. için heralde zevk aliyolar
00 Yorumla
+1 yılGerçek eşini paylaşmayı seven dolu ondn ole yapıyorlar
00 Yorumlaedepsizlikten-utanmazlıktandır.
10 Yorumla
+1 yılGerçek çoğu ne yazıkki.
00 Yorumla
+1 yılHic denk gelmedim ne gibi ifşa bilemiyorm
02 Yorumla
Soran+1 yıls-x videoları işte
- +1 yıl
Himm merak ettim simdi neyse gizli olduğun için çok da bisi söylenmiyor konuyla ilgili
+1 yılMuhtemelen anı olması için çekiyorlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınlara sor okadar cok var ki öyle kadın
014 Yorumla
Soran+1 yılpeki karısını paylaşan erkekler...
Cevap sahibi+1 yılbenim çevremde onlarda var bana videolarını seyrettirdiler 4 çift beylikdüzünde bloş ışıkta eşlerini peşi sıra değiştirirken
Soran+1 yılsende izledin ve arkadaşsınız.
Cevap sahibi+1 yılgösteriyor bende izledim tabi eşi cok sakin tam bir ev kadınıdır ama 2 erkek arasında pek öyle gözükmedi çok wamptı
Soran+1 yılseninde bir farkın yok
Cevap sahibi+1 yılben grup yapmıyorum ki izliyorum
Cevap sahibi+1 yılonun karısıda bole seylere karsıyım dedı durdu sonra bırgun kendı ıstemıs ve olmus kadınlar hep boleler dıger kadınlar sunu bunu yapıyor deyıp sonra kendılerı yaparlar mesela para ıcın erkeklerle dolasan kız bunu gormez dıgerını gorur su su para ıcın dolasıyor der ben cok gordum
Soran+1 yılhadi kadını geçtim ulan bir adam kendi karısını başkasının altına nasıl yatırır...
Soran+1 yılben fanteziye karşı değilim grubada evet zina günah bu bir gerçek karşı oldugum şey bir erkek nasıl karısını başkasının altına sokar
Cevap sahibi+1 yılkendide bunun karsılıgında 3 yabancı kadınla yatıyor belkı ondandır. Ne yalan soleyeyım vıdeodakı kadınların hepsı manken gıbıydı ve bakımlıydı
Soran+1 yılpislikler.. ben erkek olsam başkasına karımı versem bii daha asla dokunamam o kadına
Cevap sahibi+1 yılyahu neden böyle takıyosun 2 sı anlasmıs bu onlara normal gelmıs sanane bıze ne :)) takma ya
baksana evde sıkılıyosun galiba hava cok guzel ıstanbulda ordada oleyse cık dolas
Soran+1 yılne demek bizene ya igrneçl, ik
Cevap sahibi+1 yılölede takma yaa
sevişsinler
walla videoda kadın öyle bır zıplıyodıkı penıste o zıplarken otekı kıskandı oda baska erkekte zıplamaya basladı
sonra 3. de zıplamaya basladı zıp zıp zıpladılar:) heyecan fırtınası kasırgadan beterdi
+1 yılEvet gerçekler var arayış içinde olup
02 Yorumla
Soran+1 yılarayış içinde derken
- +1 yıl
Farklı erkek arıyorlar
+1 yılcok ya cogu gizli bir coguda zevk icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar gerçek daha neler var neler bir bilsen
03 Yorumla
Soran+1 yılneler var
Cevap sahibi+1 yılGrup var mesela ondan sonra g.. veren erkek var karısıyla beraber
Soran+1 yılöyk
+1 yılÇoğu gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılifşa sonuçta gerçektir çok mu izlion
00 Yorumla
+1 yılGerçek
00 Yorumla
+1 yılçoğu gerçek
00 Yorumlaçoğu gerçek
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumla