+1 yıl1 İslam cemiyeti bir açıklamada bulundu bu eşcinseller için son görüşümüzdür diye eşcinsellik kesinlikle günah değildir dedi yüz yıllardır eşcinsellik tedavi edilememiş allahın verdiği bu hissi kimse engelliyememiştir dedi eşcinsellik sapıklık değildir ya da günah değildir abazalarla karıştırılmamalıdır dedi lut kavmi eşcinsel değildi onlar evliydi ama zevk için kadınlarını bırakıp erkeklere tecavüz ettiler bunlar normal eşcinsellerle bir değildir dedi hangi kulun vazifesidir allahın yarattığını dövmek sövmek öldürmek dalga geçmek dedi. Kalpten gelen bu hissin Allahtan gelmediğini ispat edebilecek varsa buyursun etsin dedi ayrıca Kuranın şifreleme tekniğiyle incelediğinizde İnsan Suresinde Merh yani 3. Bir cinsiyetin oluşundan bahseder Nihat Hatip Oğluda bu açıklamaya katılmıştır kendiside eşcinsellik günah demez zina günahtir der ki zina siz heteroseksüellerede günahdır ayrıca Endonezyada Dinler ve Barış konferansında Eşcinsel doğmak ve olmak islam için caizdir fetvası verildi
2 https://www.psikolog.org.tr/index.php?Detail=667
Escinsellik doğuştan bu da psikologlarin sitesi
3 Mevlananın Şemsi Tebriziye yazdığı MektuplarıMevlananın Şemsi Tebrizi'ye yazdığı üç aşk Mektubu Şems'e Yakarış, mevlananın şemse aşkı
Mevlana escinseldi
buda sems yazdığı mektuplar linki
www.infethiye.net/.../...rizli-semse-mektuplar.htm
Gitme siir vardir bilirsin o siir de bu mektupun içinde ve şems tebrizi yazilip söylendi
4 sen 6 7 yaşlarında bir kızdan hoşlanmaya başladığın yaşlarda o erkeklerden hoşlanmaya başladı bu doğuştan gelen bir cinsel yönelimdir ve evet SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN okumadan kör kütük birşeylere inanmadan önce araştır20 Yorumla
+1 yıldediğine göre öyle. bir psikologa veya hormon testine götür, hormon tedavisi uygulasınlar yaşı daha genç
01 Yorumla
Soran+1 yılKizlarla arasi iyi sevgiliside oluyor ama bilmiyorum o dediklerimi nasil yaptircam inkar eder yalan söyler o ben değildim diye, ailem ogrenmesin zaten babam öldürür
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerhaba bence okulundaki rehber öğretmen ile iletişime geçin ne yapmanız gerektiği ile ilgili size yol gösterecektir ya da öğretmeni tarafından duyulmasını istemezseniz özellikle ergenlik çağındakilerle ilgilenen uzaman bir psikologla görüşün yanında farklı cinsel tercihleri olan insanlardan bahsetmeyin laflarınız ile iğnelemeyin ya da ona mesaj vermeye çalışmayın ve şunu unutmayın cinsel tercihi ne olursa olsun o sizin canınız kanınız kardeşiniz eğitimli birisiniz belli ki bu şekilde tercihleri olması sizin gözünüzde kardeşiniz olduğu gerçeğini asla değiştiremez değiştirmemeli ayrıca böyle yönelimli olan insanların kendini pazarladığı algısını beyninize kazımayın onları o yollara iten biziz toplum iş vermezsen öğretmenlik yaptırmazsan memurluk yaptırmazsan toplumun herhangi bir yerinde onlara hayatlarını geçindirecek imkanı vermezsen vermezsek en son çare kolay olanı seçiyorlar diye düşünüyorum. bana senin çozuğun bu durumda olsa demeyin benim evladımı sevmemin onun cinsel organı ile ya da tercihi ile doğru orantısı olamaz anlayış sevgi ve şevkate ihtiyacı var... ve sizin gibi bir abisi olduğu için çok şanslı
23 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle yazınız için ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, Bu iş için bir kız arkadaşımı ayarladım, o şu an kardeşimle iletişim halinde, kız arkadaşım sevgilim değil sadece arkadaşım, bir şeyler planladık bakalım olacakmı eğer olmazsa şöyle birşey yapmayı düşünüyorum, başka erkeklerle konuştuğu facebook hesabı kendi hesabı değil, başka bir isimle açmış o hesaptan girip konuşuyor, açtığı hesabın ismini öğrenip bende farklı bir hesap açarak onunla sohbet edecem, benden fotoğraf istersede kendi fotoğrafımı atıcam sonra gidip onunla adam gibi konuşacam , bu fikir işe yararmı sizce
Cevap sahibi+1 yıluygulayacağınız yöntemler hakkında bir fikrim yok maalesef nasıl geri dönüşü olur kestiremiyorum bu sebeple bir uzmanla görüşmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
- +1 yıl
Cocuga cok kötü bir şok yaşatırsın hayatı boyunca yerleşir o tramva onda. Bence sakın ola yapmayın bunu psıkolojisini iyicr mahvedersiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılO konuşmaların keşke fotoğrafını çekseydin onunla sakin sakin anlayışlı şekilde konuş olabilirmiş gibi sakın kendinden soğutmak çok uygun karşıla ve yavaş yavaş içine gir iç dünyasını öğren sonrada yine tatlılıkla uygun şekilde psikoterapiye götür sadece ikiniz bilin aileye yansıtma
16 Yorumla
Soran+1 yılKeşke fotosunu cekseydim ya haklısın, inkar edeceğini biliyorum ama "abi milleti kandiriyorum" der biliyorum onu ben, psikiyatriye asla gitmez, ben bunu ona nasıl soylicem bilemiyorum ya, ben ne yaptım da Allah beni bununla sınıyor
Cevap sahibi+1 yılNe yaptığını ararsan bulursun kesin bir şey vardır zaten de o kısmı ayrı😊 Bir arkadaş gibi yaklaş benimde öyle arkadaşlarım vardı falan diyebilirsin belki de daha en başlarındadır öyle hissediyor dur Ama eyleme geçmemiştir öyleyse daha kolay sonuçta cinsel kimliğini tam bulamamış olabilir çok anlayışlı yaklaş o şekilde gelecekteki hayatın çok zor olur bir şekilde kurtulalım ben sana yardımcı olayım de sonrada git büyük hastaneden randevu al psikiyatriste götür
Soran+1 yılpsikiyatriste gitmez gerçekten zaten inkar eder, ya bilmiyorum gerçekten bilmiyorum napcağımı
Cevap sahibi+1 yılBöyle beklemeyle hiçbir şey elde edemezsin
Soran+1 yılya ben il dışında okuyorum her zaman yanında olamıyorum, pazartesi günü tekrar gidicem şehir dışına, burada kim bilir ne yapacak o güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBöyle uzaktan kurut ederek kendine de ona da zarar vermesine devam etmesini kolaylaştırıyorsun acilen konuş düzgün bir şekilde ve nabzına göre olacaklara karar ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılOkuyunca çok üzüldüm gerçekten senin durumunu düşünemiyorum allah yardimcin olsun önce sen kafanda onunla yapacağın konuşmayi hazırla sakinles sonra bir uzmanla görüştür mutlaka henüz daha küçük tam ergenlik dönemi olabilir cinsel kimliğini bulamıyor olabilir ama onunla o adamlar gibi konuşup sonra resmini atma bence bu onu küçük düşürür çok utanır onun yerine konuş onunla sakin birsekilde
10 Yorumla
+1 yılSakin ol lütfen büyük tepkiler verme, bir psikolog çözerdurumu. Böyle şeyler çok zor insan kendi başına gelmeyince anlayamaz asla sakin kalmaya çalışın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBakın ben dün uyuyamadim bunu düşünmekten, cok sinirlendim çokta üzüldüm, bunu ona nasıl soyleyecegim? Aile duyarsa zaten gerisini dusunemiyorum ben tek basima onu korkutmaktan baska ne yapabilirim? Banada karşı çıkar yok oyle sey ben degildim der hayatta kabullenmez, kendisini millete pazarlayan kardese napilir, islak odunla dovesim var ama kıyamıyorum tek yapabildigim dua etmek Şu an cok üzgünüm
- +1 yıl
Seni anlıyorum cidden. Senin için çok zor ama onuda düşüm hem genç hem hormonlar var sürekli dalgalı deniz gibi. Bazı şeyleri farklı düzeltmek gerek korkutursan bildiğini yapar. Şöyle bir şey yapabilirsin mesajları gördüğünü ima et tavrında değişiklik olursa anlarsın ona göre plan yap. Adım adım git sabırlı ol 😔
Soran+1 yılkorkuyorum biliyormusun gerçekten, söylemekten korkuyorum , o an utancından napcağını bilemez zaten, bakın ben babamıda başka kadınlarla erotik konuşurken yakaladım, şimdide kardeşim çıktı hemde daha kötüsü , bu ailede birçok şeyi ben gördüm sadece ve ne yapacağımı bilemiyorum, mesajları gördüğümü ima edecek cesaret gelmiyor çok kötü oluyorum
- +1 yıl
Belki bir süre sessiz kalabilirsin 😶önce sen kendi içinde biraz sakinleşmelisin, sonra ne yapacağına bakarsın. Belki büyük bir şehirde olmak bazı şeyleri daha rahat halledebilme şansı verirdi ama küçük şehirdeyseniz bu birazcık daha zor tabi sıkışmış gibi hissediyorsun şu an anlıyorum seni.
Korkulcak bişey yok. Ama kardeşini kullanmalarına izin verme.2 erkek birbirini sevebilir, ona destek ol, ama onu sırf eşcinsel diye seks objesi olarak gören insanlar olacaktır. işte o insanlardan onu koru
00 Yorumla
+1 yılsanırım kardeşiniz yolunu çizmiş sen görmemiş bilmıyormuş gibi yapıp kardeşinin seçimine saygı duyucaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılbukadar geniş olmayın gözünüzü seveyim ya, sen ilerde evlen çocuğun olsun eşcinsel olsun bakalım ağızdan çıktığı kadar kolaymı anlarsın saygı duymayı.
- +1 yıl
ne yapıcan benzin döküp yakacanmı çözüm ne pekı hayret bişe olmuşla ölmüşün önüne geçilmez biz tasvip etmıyorum tabiki eşcinsel olmasını ama seçimini yapmış işde elinden ne gelir ne yapıcan yanı
Soran+1 yılbilmiyorum, en son çare eğer bu ilerlerse suratına vururum bunları sonra bir güzel abi dayağı yer benden
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılaman diyip üstüne gidipte o adamlara yem etme.
sakin ol çaktırmadan bak bakalım merak mı, tercih mi?15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapicam yardim et gözünü seveyim dunden beri uyku girmiyor gözüme
- +1 yıl
valla yanlış yönlendirmek istemem ama önce ortamına bir bak, arkadaşlarına falan.
sonra bir kızla tanışmasını sağla.
gerisi kısmet. eğer merak ya da yalnızlıktan gay gibi takılıyorsa değişir.
ama sert yapma iyice karamsarlığa kapılıp beni kimse anlamıyo tribiyle dalmasın o ortamlara.
Soran+1 yılKizlarla arasi iyi surekli rap konserlerine gidiyor kizlarla, sevgiliside vardi bir aralar, ama öyle dün gece bir cok kisiyle o konusmalarini görünce okadar sinirlendim ve o kadar üzüldüm ki, Allah kimsenin başına vermesin çok kötü oldum gerçekten
- +1 yıl
kankaları olabilir o kızlar.
hatta onlara yaklaşamadığı için de böyle olabilir ya da sadece bir meraktır.
o kendi yolunu bulacaktır sen bu arada ona çaktırmadan yolu temizlemeye çalış.
birlikte takılın dolaşın falan.
büyüdüğünde kararı istediğin gibi olmasa da yadırgama dışlama
Soran+1 yılYadirgarim, dislarim, doverim elimde kalır, ben buna saygi duyamam kafir degil yahudi degil, Allah tarafindan lanetlenir hesabını veremez, gerekirse elini kolunu bağlar evden çıkartmayiz, babam zaten benden önce kirilmadik kemik birakmaz cocukts
+1 yılDostum uzman biriyle konuşmalısın. Benim söyleyeceğim sert yapma sakın kendini yalnız hissetmesin. Ama mutlaka bir uzmanla görüş görüştür kardeşini.
02 Yorumla
Soran+1 yılSinirden agliyacagim sanki hele o konuştuğu kişileri tek tek bulup öldüresim var, sonra gelip kardesimi dovesim var, bir uzamana götüremem onu kabullenmez hayatta biliyorum
- +1 yıl
O zaman uzmanla sen görüş ve nasıl davranman gerektiği hakkında fikir al
Olabilir. Bu durumda sana saygı duymak düşer abisi.
00 YorumlaKardeşini alıp bir endokrinoloji uzmanına göstermen lazım. Ancak hormon tedavisiyle düzelir.
08 Yorumla- +1 yıl
gibörtil inanmak istemeyeni hiçbir mantık inandırmaz onlar atgözlüğü takmış ailesi doktor ol dedi diye doktor olan kendi hedeflerinin peşinden koşamayan zavallı insanlardır o yüzden uğraşmaya değmez vakit kaybı sadece boşver
- +1 yıl
@derdibilinmez evet öyeler inş kendi evlatları öyle doğar amin
- +1 yıl
Galiba bir yanlış anlaşılma oldu. Ben eşcinsel olmasının ya da hissetmesinin sebebi olarak psikolojik veya hormonal bozukluk nedeniyle olabileceğini söylemiştim. Sağlık Ansiklopedileri Başta olmak üzere ilgili kitaplarda böyle yazıyor. Ayrıca beddua edenleri de Hakk'a havale ediyorum.
- +1 yıl
1 İslam cemiyeti bir açıklamada bulundu bu eşcinseller için son görüşümüzdür diye eşcinsellik kesinlikle günah değildir dedi yüz yıllardır eşcinsellik tedavi edilememiş allahın verdiği bu hissi kimse engelliyememiştir dedi eşcinsellik sapıklık değildir ya da günah değildir abazalarla karıştırılmamalıdır dedi lut kavmi eşcinsel değildi onlar evliydi ama zevk için kadınlarını bırakıp erkeklere tecavüz ettiler bunlar normal eşcinsellerle bir değildir dedi hangi kulun vazifesidir allahın yarattığını dövmek sövmek öldürmek dalga geçmek dedi. Kalpten gelen bu hissin Allahtan gelmediğini ispat edebilecek varsa buyursun etsin dedi ayrıca Kuranın şifreleme tekniğiyle incelediğinizde İnsan Suresinde Merh yani 3. Bir cinsiyetin oluşundan bahseder Nihat Hatip Oğluda bu açıklamaya katılmıştır kendiside eşcinsellik günah demez zina günahtir der ki zina siz heteroseksüellerede günahdır ayrıca Endonezyada Dinler ve Barış konferansında Eşcinsel doğmak ve olmak islam için caizdir fetvası verildi
- +1 yıl
2 https://www.psikolog.org.tr/index.php?Detail=667
Escinsellik doğuştan bu da psikologlarin sitesi
3 Mevlananın Şemsi Tebriziye yazdığı MektuplarıMevlananın Şemsi Tebrizi'ye yazdığı üç aşk Mektubu Şems'e Yakarış, mevlananın şemse aşkı
Mevlana escinseldi
buda sems yazdığı mektuplar linki
www.infethiye.net/.../...rizli-semse-mektuplar.htm
Gitme siir vardir bilirsin o siir de bu mektupun içinde ve şems tebrizi yazilip söylendi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseyle beraber olmuşmu peki yazışmalardan anladığın kadarıyla
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir olmamış Şu an arıyor sadece konuşmalara baktim hep, ya bana Allah tan baska kimse yardim edemez napicam ben ya
Cevap sahibi+1 yılOff cok kötü bir durum ya kardeşinin psıkolojık sorunlarımı vardı oyuzdenmi böyle oldu acaba? Belki milleti kandırıyordu diycem ama fotoda atmış dedin
Soran+1 yılpsikoljik bir sorunu yok ve benden çok kız arkadaşı oldu yani ama kafam allak bullak
Cevap sahibi+1 yılPeki hala konuşmadın mı ya da bildiğini ima etmedinmi. Ayy cok utanç verici 🙈 gercekten zor bir durum
Soran+1 yılsoruyu güncelledim oradan bakabilirsin teşekkür ederim
+1 yıltabiki zor Kabul etmesi ama oyleyse elden ne gelir oldurcek degilsin
10 Yorumla
+1 yılAllah yardım etsin valla
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin kardeşim amin, tek yardımı Allah yapabilir bana inşallah ta istedigim gibi olur vazgeçer
+1 yılbir bayanla ilişkiye girmesini sağla.
fikirleri değişebilir.03 Yorumla- +1 yıl
@Gibörtıl hayır denemedim çünkü tercih karmaşası yaşamadım. Tercihim belliydi.
Onun tercih sebebini kadınla ilişkiye girmeden bilemezsin. Belkide kadın bulamadıgı icin erkeklere yönelmiş olabilir. cevap verirken lütfen yakınlarından daha zeki birinden destek al.
Bir psikiyatriste gidip yardım alın.
11 Yorumla
+1 yılçok kötü:(
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an ne hissettigimi bilemezsin, oturmuş bilgisayarda suana hicbisey bildigimden habersiz
- +1 yıl
... kız arkadaşı olsa düzelir bence
evet gay, konuşmaya çalış onunla
10 Yorumlaevet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler