Eşim aşırı derecede ayak ve ince çorap fetişi, ev çorap doldu tesettürlü olduğum halde yardımcı olmaya çalışıyorum ama gitgide saplanyı oldu onda artık ayaklarımın ve bacaklarımın resimlerini çekmek istiyor amacı ne ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta eşin değil mi?
Karı koca arasında yaşanan bir şey.
Bu kadar fazla didikleme.
Dediklerini yapıver. Eline yapışmaz ya.
Böyle şeyleri didiklemek iyi gelmez ilişkilere
Ancak giderek istekleri artıyor diye şikayetçiysen bir kadın olarak bunu kontrol altına almanın yolları var.
Ondan basit bir şey iste. Mesela gıcırdayan kapıyı yağlamak gibi, bozuk musluğu onarmak gibi ya da ne bileyim akşam bulaşıkları yıkamasını iste. Veya gelirken bir şey getirmesini iste. İstediğini yaptığı taktirde sen de onun istediğini yapacağını söylersen dediklerini büyük bir hevesle yapacaktır.
Senden istediği şey ne kadar ileri giderse sen de ondan yapmakta zorlanacağı daha zor şeyler iste. Ya da eğer varsa önce kendi fantezini ondan yapmasını iste.
Bu şekilde eşini ıslah ederken, bu durumu aynı zamanda bir avantaja dönüştürebilirsin.21 Yorumla
Soran+1 yılVay müthiş bir açıklama yapmışsın teşekkür ederim gerçekten
En İyi Cevaplar
bundan hoşlanıyor ne güzel ilgilensin dursyn işte fotoğrafını çekicek diye kocana sapıp muamelesi mi yapacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılY ne bileyim farklı geldi işte bide ya biri görse öyle
Soran+1 yılEvlenmeden önce nasıl bilebilirim
+1 yılBence resim çekmesine izin verme çünkü dışarıda da senin giymeni istiyorsa resimleri paylaşıyor olabilir. Yüzüm görünmüyor diye de düşünme çünkü zamanla sen izin verdikçe daha fazla çekmek isteyebilir. En başından onu çok kırmadan çizgiyi çekmen avantajına, sonuçta sen istemiyorsun
19 Yorumla
Soran+1 yılEvwt haklısın inan sanki fotomodelmişim gibi bir saat iki saat uğraştırıyor bazen
- +1 yıl
Ya uğraştırması dert değil insan eşiyle yeri geldiğinde eğlenerek yapar ama burda sıkıntı senin bundan keyif almıyor oluşun. O sebeple sana eziyet haline gelen bir durum bu. Ve fotograf her zaman risktir. Hadi ben yanıldım kocan resimleri paylaşmadı desek yinede farklı yollarla bir başkası görebilir bu resimleri ve üzülürsün
Soran+1 yılAy demeyin bir başkası görürse rezil olurum onları bide kapalıuım analatamayızda :(
- +1 yıl
Tabiki öyle ablacım. Sonuçta kardeşiniz babanız vs biri telefonu alır atıyorum bir bayram günü resim çekinmişsinizdir. Resme bakayım derken telefonda görür ne bileyim yeğeniniz bilgisayarda görür. Başkasının resmi deseniz olmaz senin resmin deseniz olmaz baya sıkıntı yani bu işler
Soran+1 yılSiz böyle diyince çok daha ürktüm ya heleki tanıdkkların görmesi aman aman o hallerde
- +1 yıl
Ürkmeniz için demedim abla. Hani kocanızı kırmamak için durumu anlatırken elinizde söyliycek şeyler olsun diye. Maksat eğlencenizi kaybetmek değil. Evli barklı insanlarsınız yatak odanızda ne isterseniz yaparsınız günah değil suç değil ama ordan dışarı çıkabilicek şeyleri engellemeniz sizin faydanıza. Hemen bir anda kocanızın vazgeçmesi çok zor olur zaten ama böyle tatlı tatlı anlatırsanız olabilicek sıkıntıları en azından azaltır isteklerini. Fotomodel gibi olmanızı istemez belki size de faydası olur
Soran+1 yılAdam sırf resim çekmek için türlü türlü fantezi kıyafetleri alıyor biraz zor olcak gibi
- +1 yıl
İşiniz zor gerçekten. Ne desem bilemedim bu durumda. Yani birden bundan vazgeçmesi zor dediğim gibi. Umarım çözersiniz bu durumu
Soran+1 yılUamrım teşekkür ederim
+1 yılBuna kesinlikle izin verme
Giy ayaklarini öptür emdir
Ama kesinlikle foto cektirtme.
Bir süre sonra o fotoları paylaşmaya başlayacak çünkü. Bunu düşün ve fotoya şiddetle tepki göster.
Jartiyer iplik tanga Jartiyer çorabi etek kombinasyonunu mu istiyor senden?142 Yorumla
Soran+1 yılYa yapıyor izin veriyorum ama sonu gelmiyor öpme koklama olayını geçtik resimlerimi çekiyor jartiyer falan onlar sorun değil
Soran+1 yılNe diyorsunuz peki
- +1 yıl
@BurakÜlküoğlu bir de bunun gibi sütü bozuk tipler var tabi ks de. Hem de bolca...
- +1 yıl
Söyledim kadın.
Öpme emme vb kısmını bilmem
İtirazim da yok
Lâkin fotoğraf işi farklı noktalara kayar
İzin verme başın ağrır...
Soran+1 yılAnladım teşekkür
- +1 yıl
Soran+1 yılHadi canım paylaşır mıki
- +1 yıl
Başıni ağrıtma kadın.
İzin verme fotoya...
Soran+1 yılTmam
- +1 yıl
Kadın vücudu erkek için çekicidir her daim. Çorap vb de çekiciliği artırıcı şeylerdir. Lâkin fetist noktaya gelmek bile bir ruh bozukluğu halidir. Tedavi edilmelidir bence. Bir de bunu fotoğraflama noktasına taşımak... Bu işin daha da nahoş kısmı...
- +1 yıl
Aşağıdaki yorumlari okudum
Dışarda kısa ve dar etek goydiriyor demişsin.
Tahmin ettiğim gibi teşhircilik var onda.
Tesettürlu bir eşi, şuur sahibi kişi teşhir etmez...
Var bir yerde bir İtikâdî bozukluk ya da eksiklik...
Soran+1 yılAynen öyle tedavisi nasıl olcakki kabul eymez
- +1 yıl
Bu sana bağlı kadın
Boykota gidersen mecburen tedavi olmayi da kabûl edecektir...
Soran+1 yılNasıl yapayım boykotu
- +1 yıl
İlişkiye kapat kendini.
Çorap giymeye diret gibi gibi...
Ben, her şeyin evde dört duvar arasında yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim. Çorapli halini sevmesini anlarım ama işin teshircilige kaymasi... Bu hiç doğru değil kanaatimce...
Soran+1 yılYalvarıyor dyanamıyoeum bende
- +1 yıl
Dayanmalisin kadın
Çünkü eşin haddi aşıyor.
İnsan eşini teşhir eder mi be?
Kısa dar etekli tesettürlu kadın...
Evde hoş olabilir ama dışarda ne kadar nahoş ve itici... Üstelik eşini böyle taşıyan bir koca... Soru işaretleri fazlaca...
Soran+1 yılEvet bende kuşkulanıyorum çok haklısın
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm.
Dizginlerini eline al onun lütfen.
Bu senin elinde.
Değilse işin ucu, yuvanin yıkımına kadar gider Allah muhafaza...
Soran+1 yılAman Allah muhafaza
- +1 yıl
Yeni evlisiniz sanırım?
Soran+1 yıl2 yıllık
- +1 yıl
Aslında yeterli bir süre iki sene
İçindeki kadın bedeni açığını tatmin etmek ve p*rno filmlerden gördüğünü kadınında tatbik etmek için... Demekki bundaki daha farklı bir açlık...
Soran+1 yılSen türbanlısın sende bu tarz şeyleri görmek beni daha çok etkiliyor diyor
- +1 yıl
Tamam etkilesin.
Sonuçta eşisin
Lakin bunu foto ve teşhir noktasina taşıması...
Sıkıntı ve tuhaflık burada. Belli ki evlilik öncesinde ya da bu iki yıllık sürede çok fazla p*rno izlemiş olmalı ki, beyni p*rno çöplüğüne dönmüş onun
Soran+1 yılHala izliyor bence demekki ki baksana kafası karıştı adamın iyice
- +1 yıl
Evli olduğu halde p*rno izlemek...
Bu hiç normal değil kadın...
Kadın açlığını ve davranışlarındaku tuhaflıklari besleyen şey, demekki izledikleri... Üzüldüm cidden.
Soran+1 yılSanırım başka açıklaması yok bana göre zaten hep internette
- +1 yıl
Ta şimdi bulduk zihnini besleyen kaynağı. O kaynağı kurut kadın. Müdahale et. Kıyameti kopar. Yap bir şeyler ve izletme onları...
Soran+1 yılYa ordan girmese duşarda cepten girer
- +1 yıl
Bunu engellemek senin elinde kadın.
Çirkeflik yap
Kıyameti kopar
Greve git...
Yap bir şeyler ve engel ol tuhafligina...
Soran+1 yılDemesi kolay tabi
- +1 yıl
Hehe
Naif zarif itaatkar ruhlu bir kadınsin.
Cadılik ve çirkeflik yok bünyende.
Bu da senin işini zorlastiriyor işte.
Soran+1 yılEvet malasef öyleyim ve hemen kandırıyor beni
- +1 yıl
Gülümsettin beni şimdi
Mesleği eğitimi nedir eşinin?
Soran+1 yılÖzel bir şirkette çalıçıyor lise mezunu
- +1 yıl
Mesleği peki?
Sosyal statüsüne bakıp zihniyet yapısını anlamak için duruyo. Cevap vermek istemeyebilirsin...
Soran+1 yılYa işçi işte çalışan biri
- +1 yıl
Anladim. Biraz da çevre tetikliyor tabi böylesi seks odaklı zihniyet yapısını... Sen çalışmıyorsun anladigim kadarıyla...
Soran+1 yılEvet aklı fikri sekste ben de tekstilde çalılıyordum ayrıldım
- +1 yıl
Evli olup da eşi ile her türlü ilişki yaşadığı halde seksi hayatınin göbeğine koymak... Sağlıklı bir ruh değil bence. Suçlamak değil niyetim. Haddim de değil. Lâkin aklım tasvip etmez böylesi bir durumu. Bekar isen hadi tamam diyelim ama evli olup da foto film izleme vb... Sıkıntılı işler. Belki de bir süre sonra iş, cuckold Swinger vb gibi uçlara kayacaktir. Sonuçta izlediği filmlerde bunlar bolca var. İzleye izleye zihni önce normal görecek sonra da tatbik etmeye koyulacak. Toplumu da tv gazete vb medya üzerinden güdüyor işte...
- +1 yıl
Çıktın sanırım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
benimde siyah kilotlu çorap ve ayak fetişim var yazdıklarının çoğunu okudum malum yerine denk gelecek şekilde delikler açarak girip çıkmak istiyorum bende soymadan yapmak yani. özellikle şu sonmuhterem isimli şahsın söylediklerini unut lütfen eşine de biraz güvenmeyi dene benim eşimim rızası olursa eğer bende çoraplı ayaklarının fotoğrafını çekip onun yokluğunda mastürbasyon yaparken kendimi doyurmak isterim fotoğraf'tan başka bir çözümü de yok malum istediğpinde giy sen ona istediğini ver ondan da istediğini al soramk istediğin şeyler varsa sorabilisin başka
111 Yorumla
Soran+1 yılPeki sorun yaşamaz mıyım
Soran+1 yılEvet sürekli giymemi istiyor inanamazsın yatarken bile giy kokun iyice sinsin diyor koklamayı ve onun üzeriödeyken ilşki istiyor, evde dışarda her ortamda üzerimde olsun istiyor
Soran+1 yılEvet sanırım erkekler en çok bu rengi seviyor ama oarlak istiyor parlak ve ince denye
Soran+1 yılAynısınız ☺️
Soran+1 yılMesaj gitmiyor size arkadaşlık atıyorum
+1 yılResim çektirme. Bence bunun tedavisi yok gibi bir şey. Biraz ara veriyorlar ama kökten düzelmiyor. İçlerinden gelen bir şey bu. Benim kız arkadaşımda öyle. O da bana siyah ve lacivert çoraptan başka çorap giydirmez. Nedenini kendi de açıklayamıyor ayaklarımdan çok hoşlandığını seksi ve daha erkeksi buluyorum seni böyle diyor.
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyor ve evini ihmal etmiyorsa hiç bir sorun yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor ama bunun sonu nereye varck
çektirme yav ne olur ne olmaz ayrılırsanız yayar herkese
01 Yorumla
Soran+1 yılYa yüzümü çekmiyor zaten
+1 yılyapıcak bişi yok evde giyiceksin
211 Yorumla
Soran+1 yılEvde giyiyorum ama dışarda her yerde istiyor
- +1 yıl
kapalıysan dısarda nasıl gorucek ki zaten
Soran+1 yılBirqz daha kısa ve dar etek giydiriyor
- +1 yıl
hım sen istemeden mi
Soran+1 yılEvet tabiki ben miye başkalarına göstereyim kendimi
- +1 yıl
haklsıın ama eşinin seni teshir etmesi ilginç
Soran+1 yılBeni her zaman çekici görmek istiyormuş
- +1 yıl
bişi dicem de burası yeri degıl
Soran+1 yılSöyleyin lütfen
- +1 yıl
takip et beni
Resim paylaşmasına asla izin vermemelisiniz. Sevgiler.
00 YorumlaAdamın tedaviye ihtiyacı var foto çektirme bence ilerde sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfoto merakı dışında aynı ben miş eşin ilerde evlendiğimde benim eşimde sen gibi böyle sorun etmez umarım
021 Yorumla
Soran+1 yılSizde de mi böyle istekler var
Cevap sahibi+1 yılevet ayak severim bakımlı olmasıl azım parmakların güzel olması lazım ince çorap severim jartiyer değil ama külotlu parlak ve ten rengi olması tercihimdir yoksa diğerleride olabilir
Soran+1 yılAynı eşimi tarif ettiniz :(
Cevap sahibi+1 yılseks esnasındada çorabı tamamen çıkarmayıp baldır ya da diz hizasında tutuyosa kesin benimdir o seninle evlendimde haberim mi yok :D
Soran+1 yılAynen ya da ağ kısımlarını kesiyor
Cevap sahibi+1 yılzevk sahibi adammış uğraşması biraz zordur ama eğlenceli keyiflidir zarar gelmez merak etme
Soran+1 yılYa paylaşırsa diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılyahu yok ne paylaşıcak gün içinde ereksiyon olduğu zamanlarda açık bakacaktır belki lavaboda tatmin olacak özlem giderecek ya da akşamki yapacaklarının hayalini kuracaktır neden paylaşsın fuckbody si ya da manitası değilsin ki eşisin mantıklı olalım
Soran+1 yılİşyerinde de yapar mı ki mast. Gerçe dışarda da görmek istiyorum bu güzelliği diyor
Cevap sahibi+1 yılyapar neden yapmasın fantazi meselesi adamın ayak sevmesini yadırgamadında dışarda mast yapmasınımı yadırgıyosun :)
Soran+1 yılYa ne bileyim eşi varken niye yapsım
Cevap sahibi+1 yıldışarda başkalarının ayaklarına bakmasındansa senin resimlerdeki ayaklarına bakması sana olan sevgisini sadakatini göstermezmi ve sana bir güven vermezmi
Soran+1 yılYa tabi başkalarınımkine bakmasındansa benimkilere baksın tabi kıskanırım
Cevap sahibi+1 yılo zaman tadını çıkar çok takma kafana
Soran+1 yılTamam :(
Cevap sahibi+1 yılbirgün boşanırsan talibin olurum altyapıyı alıp gelmiş olursun :D
Soran+1 yıl:) bak ya
Cevap sahibi+1 yılkulağuna küpe olsun özelde yazıcaktımda gizli olduğun için buradan yazdım
Soran+1 yıl:) :)
Cevap sahibi+1 yılözelden seni bulmamı istermisin :)
Soran+1 yılYok
+1 yılDaha iyi iste seni mikmez birak ayaklarina bakip bosalsin sana dokunmasin kisacasi ne. bok yerse yesin
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorumki
- +1 yıl
Bir sevgilim vardi kocasida boyleymis diyordu oh bana dokunmuyor isini gorup gidiyor diyordu bazisi ayak sever bazisi meme bazisi vajina garip insanlarin zevki
Soran+1 yılDeğişik değişik zevkler var
- +1 yıl
Aynen bana ters ben normal iliskiyi sevenlerdenim ama sadece gogusler buyuk olmali okadar😊
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Fantezi gerçekten hastalık gibidir, yerli yerinde yapın derim
00 Yorumla
+1 yılBenimki de oyle.
Ev parlatici gitti ya.😀😀111 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sizinde mi öyle tek değilim yani
- +1 yıl
Evt kaderimiz ayni bacim
Soran+1 yılSonu nereye gidecek bakalım
- +1 yıl
Tek dert bu olsun balim yaa
Soran+1 yılYa canım ne bileyim farklı geliyor bana sen dert etmiyormusun
- +1 yıl
Ozele gelme sansin var mi canim
Soran+1 yılYok burdan ifşa olmak istemiyorum :(
- +1 yıl
Birsey soracaktim ama.
Neyse tamam. sen bilirsin.
Soran+1 yılSorsana canım
- +1 yıl
Ozel bir soruydu.
Burda olmax - +1 yıl
Komplekse bak, ayak parlaticisi sen olmayasin. 4000 kisilik Justin Lehmiller in yaptigi arastirmada ;karsi cinsten hoslanan 76 erkek 23 kadin ayaga ilgisinin var oldugunu soyledi ve vikipedide de dunya uzerinde %1 ayak ilgisi olan erkek var diye gecer, erkek de kadin da saglikli olduklari surece 100% olduklarini dusunuyorum cunku erkek cocuk bile disarda sövüyor sokakta oynarken, kadinlardan liseliler haricinde cok agzi bozuk yok, erkege nisbeten daha hayalilar, hem erkek secerken kadinlar gucune ve elmacik kemiklerinin cenesinin genisligine ayrıca gözlerinin olabildigince az yuvarlak olmasina genisligine bakıyor (david gandy, sean opry) ayakta hem istege bagli sertlik olabilir hem samimiyet hem butun bedenini gormek var, " tersten"bedenine bakilsa karsi tarafiin boylece butun bedeni gorulse ayni etkiyi yapmayabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen izin verdikçe o başka maceralar arıyor. Onu değişik saçmalıklara yönelten sensin. Biraz izin vermezsen o sadece sana yoğunlaşacaktır başka maceralara girmeyecektir. Biraz engelle derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eminim eşin internette ayak bacak fotolarına bakıyordur. Dikkatli ol gerekirse bir psikologa gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim bilir kimlerin bacaklarını çekiyordur boşa gitsin sapık zihniyetli :))
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarını da çekiuor mudur ki
Cevap sahibi+1 yılbu biraz sapkınlığa doğru gitmiş dikkat et
Soran+1 yılSanırım öyle
Cevap sahibi+1 yılboşa gitsin fazla ileri gitmeden vakit geç olunca eziyet çekersin ya da davranışlarını düzelt de hoşlanmıyorum de
Soran+1 yılDesemde fayda etmedi benimde tutkum bu diyor
+1 yılYa rahat ol ne olucak sanki seni aldatiyor adam koyver gitsin
029 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor mu
- +1 yıl
Aldatmiyor baksana dizinin dibinde hatta ayaklarinin altinda 😉
Soran+1 yıl:) e o açıdn öyle
- +1 yıl
Sadece ayaklarina hasta ve bir soru daha neden sen burdasin o nerde?
Soran+1 yılEşim işte
- +1 yıl
Nasil yani esin nerde ki
Soran+1 yılGececi
- +1 yıl
Sende burdasin vuhuuu
Soran+1 yılYa soru sordum işte
- +1 yıl
Iyi olmus kararin ne peki
Soran+1 yılKafam karıştı daha da
- +1 yıl
Niye kafan karisti ki
Soran+1 yılBiri boşver takma diyor bir izin verme diyor
- +1 yıl
Sen ne diyorsun sen icin ne diyor?
Soran+1 yılYa bilemiyorum tekrar düşüncem bunu ya paylaşma olmazsa sıkjntı olmaz resim olayı
- +1 yıl
Kiminle paylasacak sanki sacmalama bence 😉
- +1 yıl
Senin peki fanyazin yok mu
Soran+1 yılSağolsun bana fantezi kalmıuor hepsini yapıyor
- +1 yıl
Hepsi derken seninde vardir icinde bir sey
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
Eminmisin hic mi 😉
Soran+1 yılYa ne diyeyim şimdi
- +1 yıl
Icindekini soyle 😊
Soran+1 yılYa herkesin içinde vardır bişeyler
- +1 yıl
Sendekini ben soruyorum ama 🤗
- +1 yıl
Bendeki kole sahip iliskisi
Soran+1 yılKime karşı
- +1 yıl
Esime karsi ama kabul etmez biliyorum 😑
- +1 yıl
Ya sen ne isterdin?
Ceksin :) ama sor ne yapcan resimleri de cevabida yaz bana
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum işyerinde bakıyorum diyor
Soran+1 yılİnşallah ne bileyim bende şaşırdım
+1 yılBence zevk almaya bakmalısın. Senin için de güzel olur.
00 Yorumla
+1 yıladam istiyo hoşlanıyo bırak yapsın neden kasıyosun bu kadar zevk zevktir
07 Yorumla
Soran+1 yılYa öylede resim olayı kuşkulandırıyor
- +1 yıl
bişey olmaz
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
bence eşler rahatsız oldukları durumları sormalı bir sor istersen için rahat etsin
Soran+1 yılSorsamda bişey değişmiyor
- +1 yıl
bence çok dertme
Soran+1 yılOk tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBense o çorapları kendim giymek istiyorum eşimden rica ediyorum hep
08 Yorumla
Soran+1 yılSizinki tamamen değişikmiş
Cevap sahibi+1 yılSence eşim soğur mu benden
Soran+1 yılBana hoş gelmezdi ya
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm be 😔 Valla bak.. içimden geliyor işte😔
Soran+1 yılYa öyle ama sonuçta kadınlar için olan bişii
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşmak istedim niyese sen çok iyi kalpli ve doğal bir insansın bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim o sizin güzel düşünceniz
Cevap sahibi+1 yılSizi takip edebilir miyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayak fetishiyim. Nasıl yardımcı oluyorsun. Fotoğraf çekip twitterda yorumlatabilir başka erkeklere
00 Yorumla
+1 yılnormal. ikiside en yaygın fetiş
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki resim nedir ya
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Onunkisi hastalık sadece
024 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılYok onda her istediğini yapıyorum zaten
Soran+1 yılYa tamam hadi çekiyor ama karısının resmini paylaşma nedir umarım yapmıyordur
Soran+1 yılOf ya anladım ah şu erkekler :(
Soran+1 yılBurdan
Soran+1 yılOlmaz
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılRica
Soran+1 yılOlmaz ya
Soran+1 yılBurdan sor
Soran+1 yılSende lütfen
Soran+1 yılEstağfurullah
çekip paylaşım yapacak gerek bence
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi ama ben eşiyim yapar mıbunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılFoto çekince ne olacakki
13 Yorumla
Soran+1 yılBilsem
- +1 yıl
Bişi olmaz adamda öyle zewk alıyosur
Soran+1 yıl@Müptelanım bilemiyorum
+1 yılmerak ettim ayaklarını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı seylerde isteyecek
00 YorumlaEşinin bilmediğin teiter face instagramı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedemel
+1 yılhasta tedavi sart
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede cmm
+1 yılAllah kurtarsın
01 Yorumla- 1 yıl
Aradan uzun zaman geçti, konuyu tekrar okudum da eşiniz size dışarıda kısa ve dar etek giydiriyormuş. Üstüne de tabii ki ince çoraplarınız da görünüyor topuklularla birlikte.. Bu kadar s3ks1 bir prototip yaratıp başka erkeklerin size bakmasından muhtemelen haz alıyor yani bu iş sadece seni güzel görmek istiyorumla açıklanacak kadar basit değil zira erkekler böyle bir kadına doğal olarak çok fazla bakacaktır. Bunu bile bile size böyle giydirmesi acaba başka erkeklerin size bakması hoşuna mı gidiyor sorusunu aklıma getiriyor. Durum böyleyse demek ki sizi sadece evde giydirerek zevk öznesi haline getirmiyor aynı zamanda dışarıda erkeklerin bakmasından haz alarak ayrı bir cinsel zevk alıyor olabilir. Öte taraftan karısına bakılmasını beğenen biri ise şayet çoraplarınızla size çektiği fotoğrafları başkalarına da atabilir mi diye düşünmeden edemiyorum, umarım yapmaz, günahını almayayım. Kendisine sormuşsunuz zaten de insan tabii şüpheleniyor. Bence burada sizi rahatsız etmesi gereken fişi çektirmesi gereken olay dışarıda size dar ve kısa giydirmesi olmalıydı, yani resmi çekmiş paylaşmış paylaşmamış işi muallakta bir iş ama bu etek meselesi zaten başlı başına ayrılma sebebi. Bir erkeğin karısının sokakta çekici olmasını istemesi bence zaten ilginç ve marjinal bir durum bununla beraber bence affı yok. Erkek karısını kıskanmalı ve gizlemeye özen göstermeli diye düşünürken sizin eşiniz normal güzel giyinmenizi geçtim sizi en yüksek seviyede giydiriyor. Eğer mümkünse sizle tanışmayı isterdim, özelden sohbet etmek isterdim. Açıkçası değişik bir durum herkesin başına gelmiyor, ilginç.
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. uy eşine bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskalarina da aynisini ypiyodr
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıyor mudue
Cevap sahibi+1 yılKesin
Soran+1 yılSapık ya
Bende öyleyim
010 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılNe gib
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılAnladım