Eşimle 5 gündür onun ailesinde kalıyoruz ve bugün ben mutfakta çay yaparken eşim birden arkamdan sarıldı öpmeye falan başladı özledim diye sonra biraz daha ileri gitti elini etegimin içine doğru sokmaya başladı ben de biraz kendimden gecmistim o sırada 20 yaşındaki erkek kardeşi mutfağa geldi abi annem seni çağırıyor dedi ama çok sessiz geldi geldiğini duymadık bile sizce bizi öyle görmüş mudur çok kafama takıldı?
Cevabın nedir?
+1 yılgörmüştur yani görmemiş olsa bile halinizden anlamıştır ama bu ayıp degilki yanı cinsel bir olay yirmi yasında kimi görse istek olacaktır yanı çok doğal isteği olup mast yapmıştır bunu hayal edebilir bir sure bile çünkü birilerini görmek yakalamak ya da yakalanmak birilerine her insanda istemese de kendine yediremesede bilinç altında utançla bile birlikte o dürtüyü harekete geçirir yanı sende merak panik ve heyacan yapıp sormussun yinede iyi ya da kotu düşünmüşsün yanı bu cok doğal sana kotu gözle bakacak değil ama sizin o halinizden etkilenmesi doğal birşey bunu yadırgama utanma kendine kizma bu normal ve heyecan verici bir olay okadar
115 Yorumla- +1 yıl
bu gibi durumları yaşayabilirsiniz diyede buna benzer heyecanlar yaşamamak içinde kendinizi kasmayin bunu herkes doğal karşılar yani kari koca yapıyor diye size ne yapıyorsunuz diyemez de kimse
Soran+1 yılUtandim ya
- +1 yıl
yok aksine utanılacak bir şey değil sizin açınızdan yaptiginizin o an bilinmesi ve o özgürlüğü hissedip korkuyu yenmek heyecan verici baya da kendini rahat birakman lazim tabi böyle dusunmen için çünkü kimse utanmaz bunu yaşayınca karşı tarafta yadirgamaz
Soran+1 yılNe bileyim :(
- +1 yıl
yani o an kalp atışlarin heuwcanlanir o ani yaşayınca zaten öylede olmuştur utansanda çok doğal zaten dogali o ben birgün bundan yedi sekiz sene önce askerden geldim prno kanalını acmisim annem evde arka koltukta oturuyormuş ben yattı sandım cikarmisim yapmisim annem beni bozmamak için arka daki koltukta hic sesini çıkarmamis sonra oğlum sen baya fena olmuşsun gencsin çok normal ama dikkat et sadece her zaman boyle olmasın demisti kala kaldım oylece
Soran+1 yılYok artık annen ne rahat😱
- +1 yıl
hahahah ya ilk kez benimde basıma gelmişti o an ondan önce ki yıllarda ben korkar utanır cekinirdim ya oda beni bozmamak için arka taraftan kalkamamis belliki bende içerde yatıyor sandım megerse salondaymis yani o halimi uc beş dk gormek zorunda kalmış ama yani heyecanlandim çokta utandım ama üzülme kafana takma oğlum yani babanla bizde sen evdeyken yatak odasinda yiz sende belli bir yastasin biliyorsun zaten biz cekinmiyorsak doğal birşey sende isteğin zaman yapacaksın ama dikkatli ol odanda falan yapmaya özen göster dedi okadar
Soran+1 yılAnnen aşmiş kendini 😂
- +1 yıl
napsin kadın bende çok utandım ozaman deli gibi fena oldum yani benim sucumdu ama ondan sonra yani bukadar da abartılacak seyler olmadığını düşündüm yani evet yakalanmak tabiki utanilir ama bu doğal birşey otele gidincede çok sesli bir çift yanda olabilir ne yapacaksın onlar ne yapsın yani görmek ya da ses yani bunlar doğal durumlar
Soran+1 yılEşimin kardeşi umarım gormemiştir yine de
- +1 yıl
hahahah görmüştür görmese de kesin anladı zaten halinizden bakışınizdan yani bence ona da heyecan yasattiniz utanacak değil gurur duyulacak durum büyütme gerçekten büyütme heyecan her zaman bu isin yapi taşı mesela evde bile çok sesin çıksa farkında olmadan heyecan duymuyormusun ama utangaçlık ta olur siz o heyecanı duymamış olsanız ya da duymak isyemeseniz bilinç altında aslında bilmeden bilerek farkında olup ama olmadan orada mutfakta birilerinin gelebileceği riskiyle yapmaya başlamistiniz zaten öyle degilmi
Soran+1 yılYa eism başlattı elini eteğin içine falan sokunca ben de dyanamadim kardeşi gelince hemen ayrıldık zaten ben kizarmsitjm
- +1 yıl
sende dayanamamissin herkes orda hahahah çok normal yaaa hala utaniyosun bence iyiki de yapmissin şu an ki bunu düşünüyorsun aslında bu utanç olsa da düşünmektir ve heyecandir
- +1 yıl
evde kendin bile yalnızken rahat giyin iç çamaşırı ile dolaş arada arada ince çorap la dolaş yani siz esinde sende belliki heyecana zaten ihtiyacınız var istemeden de olsa bunu seviyorsunuz yani istemeden de olsa karşılıksız kalmamissin o an süper sin
- +1 yıl
kizarman doğal birşey yanı utanmakta doğal ama durumda doğal yani
+1 yılArkadaşım merhaba,
Elbette görmüştür ama farkettiğiniz gibi görmemiş gibi davranıp sizi utandırmak istememiş...
Alında kalacak mıdır, evet... Seni arzulayacak mıdır, evet... Ama sana karşı istemediğin bir tavır veya davranış içine girer mi? Hiç sanmıyorum...
En fazla o anı düşünüp mastürbasyon yapar...14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünmesi bile çok ayip
- +1 yıl
Ayıp mı değil mi onu bilemem ama onu düşünmesi gayet doğal, çünkü ister kabul edin, ister etmeyin, 20 yaşında genç bir erkek için tahrik edici bir görüntü...
Soran+1 yılAma abisinin esi😬😬
- +1 yıl
Yasak her zaman daha kışkırtıcıdır ;)
+1 yıl2 olasılık var zaten ta gördü ya görmedi. Gördüyse de büyütülecek bir şey yok siz evli çiftsiniz. Ben daha çocuk yaşlardayken komşuyu, kiracıyı, akrabayı görmüştüm özel anlarında, o zamanlar sıradışı gelse de şimdi doğal olduğunu anlıyor insan. O da 20 yaşında varsa bunu idrak edecek olgunluğa sahiptir.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörse de görmese de yapacak birşey var mı hayatım. d
22 Yorumla
Soran+1 yılOfff :(
- +1 yıl
Dua etki çıplak falan görmemiş o yaşta azgın olurlar. d. d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörme ihtimali olan küçük bir çocuk olsa neyse 20 yaşındaki insan bilir az çok neyin ne oldugunu sıkıntı olmaz takma kafaya o kadar unutulur hatta hiç hatırlanmamış bile.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörmüş olabilir, geldiğine pişman olmuş olabilir, görmemiş gibi yapar, olur böyle şeyler. İzlemiş de olabilir🙈
10 Yorumla
+1 yılGormus olabilir sende gece yap yani sonucta baska zaman yok mu bence erkek kardesi seni rahat birakmaz bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşlar aile ortamlarında böyle şeyler yapmayın :(
10 Yorumla
+1 yılAnlattığına göre görmüş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kayın fantazisi kuran sapık ruhlu üye yazmış çizmiş boşa yorum yapmayın Çok kötüsün kızım kaynın sana kaysında rahatla...
11 Yorumla
Soran+1 yılSapık misin be ciddiyim
görse ne olur görmese ne olacak sence
10 YorumlaGörse de sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılPsikolojisini bozmuşsunuz çocuğun 😂
10 Yorumla
+1 yılgormus belki izlemistir
11 Yorumla- +1 yıl
tavirlarina dikkat et biraz
+1 yılizlemiştir ithoroz sonra seslenmiştir :D
10 YorumlaGörmüştür de acik bir yerin var miydi da