Bu türk erkeklerindeki bakire kıza dokunmam ben mevzusu nedir? Bakir degilsiniz iyi güzel olabilir ardından gelen savunma yaptıgım kız bakire degildi ama bakire kıza kıyamam dokunmam lan kız zaten altına yatmış bakirelik mi kalır zarı saglam olsa ne olur herbir haltı yedikten sonra merak ettigim şey bakirelere dokunamama nedeniniz?
Cevabın nedir?
+1 yılkesinlikle vicdan onunla beraber olursam evlenmek zorunda hissedirim kendimi ve evlenemezsem bir ömür taşınmaz o yük bu bir
ikincisi senden çok daha farklı düşünen bir kız arkadaşım oldu sadece anal ve sevişme şeklinde birlikte olduk kesinlikle diğerine yeltenmedim zaten anlaşmada öyleydi o onu evleneceğine sakladı zarı sağlam olsa ne der diyorsunya beden gidipte dili yokki benle seviştiler falan desin söylemeyince ne bilecek fakat zar öyle değil resmen bağırır ben daha önce yırtılımıştım boşuna çabalama diye bende mesela evleneceğime emin dahi olsam imzayı atmadan bakire bir kızla yapamam maximumu dediğim gibi anal ve oral olur mantıklısıda bu en azından evlenemezsem de gözüm açık kalmaz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek ilerde sorun yaşamak istemez. Bu yüzden bakire tercih etmez. Bir müddet sonra artık bayan kendini biran önce evlenmek zorunda gibi görüyor. Bunun yaşanmaması için
016 Yorumla
Soran+1 yılMevzu erkeklerin birşeylerden kaçışından ibaret ve sıkıya gelememe
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Erkek evlenme fikrinden pek Hoşlanmaz ama bayan ilk başta ben evlenmek istemiyorum dese bile gerek hormonların yönlendirmesi gerekse çevresindeki bayanlar nedeniyle bir an önce evlenmek isterler. Mevzuu Tamamen bu😊😊
Sanırım sen hiç ilişki yaşandın ama çevre baskısı bayanların üzerinde bayaaa etkili
Soran+1 yılBen bişi yaşamadım sadece çevremde gördügüm için merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılMevzu sadece bu. Ama sana tavsiyem fazla olan cinsel isteğini kontrol etmen. Bir kez bunun tadını alırsan bir daha bırakamazsın 😊😊
Cinsel isteğin bayaaa fazla ve artık isteği kontrol altına almakta zorlanıyorsun değil mi😊😊
Soran+1 yıl😂😂 hayır son bahsettiginiz gibi bişi söz konusu degil mast bile yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAaa fazla yapmak gibi hiç mast yapmamakda ciddi bir sorundur malesef. Bu sana ilerde ciddi orgazm sorunu olarak geri dönecek malesef.
Hiç mi yapmıyorsun peki
Soran+1 yılHayır yapmıyorum bunda tuhaf ne var istek geldiginde başka şeylere odaklan kafanı dagıt tamam zaten.
Cevap sahibi+1 yılHer bayanın mutlaka evlenmeden önce mast ile önce orgazm olma alışkanlığı sonra da kısa sürede Orgamz olma alışkanlığı kazanması lazım. Aksi takdirde bu ilerde
İlk gece korkusu
Rahat olamama
Ve bırak orgazm olmayı zevk almama olarak geri döner malesef 😊😊
Bunun olmasını istemezsin değil mi
Soran+1 yılFikirlerinize katılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılTabii karar sizin. Sadece seni uyarmak istedim 😊😊
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica edeirm ama dediklerimi dikkat al gizlicik 😆😆
Soran+1 yılAlırım sagolun gizlibey😉
Cevap sahibi+1 yılAma sana bunu tavsiye etmiyorum bayan gizlicik 😊😊 Eğer olmuyorsa bence ayrıl. Hata hata ile kapatılmaz gizlicik. Tamam mı bakayım
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılPardon yaaa yanlış yazmışım gizlicik😊😊 lütven kusura bakma.
Haftada 2 veya 3 kez tam orgazm olacak şekilde mast ile orgazm alışkanlığını kazanmanı tavsiye edeirm 😊😊
İsteği kontrol ederisn bu şekilde
+1 yılBakire kıza dokunsa başına iş gelir ustune kalır diye korkuyolar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
40Cevap
+1 yılDallamalık ve kekoluk işte.
Aslında g. öt korkusu hatun üzerime kalır diye ama öyle diyemiyor tabii barzolar :D60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercüme edeyim, kizi aslinda sevmiyor, sadece zevkini gidermek icin kullaniyor, kizligini bozssa, zaten bozuk kiz üstüne kalacak, ya da hamile kalacak, uyanik olanlar öyle idare ediyor..
Mal kizda cok, kizlik zari duruyor ama her boku yaptirmis... Öyle kizlarin, kizlik zari gitmis kizlardan hic farki yok, hattta daha kötü cünkü namussuzluguna birde sahtekarlik katiyor.00 Yorumlabaşıma kalır evlenmek zorunda olurum iye yoksa dediğin gibi zaten o. r. sp. u olmuş bir kere zar olsa ne olur olmasa ne olur?
00 Yorumla
+1 yılbakire dokunmama mevzusunu ilk defa duyorm ozm bakire olmayanlara kim dokunmus yabancilar mi xd
02 Yorumla
Soran+1 yılTartışmaya açık bir konugibi.
- +1 yıl
ya bence fazla yok comarlida grk yok bana dokun diyorsa doknrm istemiyorsa yapmam. bakire dokunmam diyen comarlar once birine gitsin sonrmai onlara dokunck xd benmi cok zekiyim onlarmi salak anlamadim xd
+1 yılTürk erkekleri anaları ne öğrettiyse onu yapar. Öyle söylemiştir anaları kimsenin ahını alma bakire kızı bozma demiştir onlar da aynısını uyguluyordur
00 Yorumla
+1 yılKiz yalvardi herseyi kabul ediyorum yalvariririm dgir icime dedi
Yaptigim oral 9nu bu hale getirdi ama bozmadim 2 ay sonra evlendi
Girsem cemmatten kiz evlenemezdi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEli kirlidir onların :D İnce bir et parçasının benim için hiç bir anlamı yok. Bu zamana kadar bakire kız geldi de biz mi kabul etmedik? Varsa buyursun başımın üstünde yeri var onların.
00 YorumlaSeni doyuramayanlara selam olsun.. Altına yatanı mutlu etmek gerek.
14 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin altına yatmadım doyuramama mevzusu degil yani
Soran+1 yılEvet öyle bir izlenim yarattıgını sen diyince farkettim ama öyle bişi yok ilişki isteginimde olmadı sadece çevremdeki erkeklerden duydum ve merak ettim
+1 yılAçılışı yapmamak sadece :)
Nefsi ile vicdanı arasında sıkışanların başvurduğu bir yol bende dahil buna. Ne kadar saçma görürsen gör00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo erkekler diyoki diğerleri zaten vermiş bide bana versin bende yatayım sonra bakireyle evlenirim diyo
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde öylelerine sövesim geliyor. İgrenç bir zihniyet
- +1 yıl
bu zihniyete sebep olan kızlarda cok ama
Soran+1 yılMutlaka öyledir de b*kunu çıkarmamak lazım
- +1 yıl
tabikide sanki bakireye dokununca dünyanın sonu
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Lan zaten altıma yatmış"sa ayrı, arada derede olup onu bozmaya teşvik etme ayrı. Kadın hazırsa olur. Ala yine tercihen tecrübeli. Çünkü ilk sekste kan ağrı sızı, alıştırma evresi... uzun iş
00 Yorumla
+1 yılSonradan pişman oluyor ahliyor vicdan azabı çekiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Kız pişman oluyor
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Dediğin gibi herşeyi yapıyor pişman olmuyor zar gitti ağla sızla
Soran+1 yılİnsan iradesine sahip olabilmeli Allah hidayet versin ne diyim
- +1 yıl
Aynen amin
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gelecek düşündüğüm birisiyle yaparım türk kültüründe zar yüceltilmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden mi?
Soran+1 yılHer gelecek düşündügünüzle evlenmiyorsunuz teyit etmek istedim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYardırırım valla bakire bir kız bulsamm tadı başkadır herhalde
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz oldukları için dokunmuyorum
00 Yorumla
+1 yılSizde kafayı çalıştırın her önünüze gelenin altına yatmayın.
00 Yorumla
+1 yılBenim için farketmiyor bakire ise bozmadan bırakmam 🤣
013 Yorumla
Soran+1 yılKız isterse tabi?
- +1 yıl
İstemesede olur benim eve kadar grlmiş soyunmuş sonra gtten yap diyor yok ya oraya kadar gelmişiö bozmadan bırakmam
Soran+1 yılBir nevi tecavüz yani
- +1 yıl
Tecevüz olsa zorla olur kız isteksiz olursa ama kız eve geliyor kendi soyunuyor
Soran+1 yılVe vajinal yolla birleşme istemiyor
- +1 yıl
Oraya kadar gelmişim o zaman mı aklına geldi o
Soran+1 yılZamanın ne önemi var kendi tercihi
- +1 yıl
Ondan aonra tercih etmiyorum işte ben bana eve gelirken söylese tamam derim eve almam ben ama oraya geldikten sonra seçim yaptırmam ben
Soran+1 yılSanmıyorum zaten eve gelenin bakire olacagınıda aksi halde kötü bir durum
- +1 yıl
Sen ne diyorsun bu konu hakkında eve gittikten sonra bakiresini düşünmesi normal mi?
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Sen erkeğin evine gidersen eğer dermisin kendinden düşün
Soran+1 yılBen bir erkegin evine gitmem diyelim gittim. Düşünmem o saatten sonra önemi olmaz
+1 yılBen bakir olduğum için öyle bişey yapmam şahsen hayatını mahvedemem ondan önce günahına giremem
00 Yorumla
+1 yılBen dokunuyor um ve özellikle. Daha çok yaliyorum bakire kizi tüm suyunu içiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla ben dokunurum arkadas helekı sevıyorsam bir yaştan sonra kalmıyor bu bakıre olayı
00 Yorumla
+1 yılÜstüne kalır diye korkuyordur
10 Yorumla
+1 yılherkesin sebebi farklıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDokunurlar, dokunurlar merak etme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunuyorlar verirsen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim onu n korkusu kiz basima kalir diye😄
00 YorumlaBakireyle evlenirim. Diğeriyle eğlenirim.
00 YorumlaSevdiğime dokunamam
10 Yorumla
+1 yılbasa bela almak istemezler
10 YorumlaHani bakirelerde kizlik zzari varsir hani hani
00 Yorumla
+1 yılyoo ben bulsam affetmem..
00 Yorumla
+1 yılKız istiyorsa öyle bir kuralım olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBakir olduğum için dokunmam evlenmeden
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef günümüzde takdirlik denecek bir davranış normali bu olması gerekirken özelleşmeye başlaması üzücü
- +1 yıl
Eşimle evlenince helal helal yapmak istiyorum
Soran+1 yılBende dogrusu o zaten
Üstümüze kalması korkusu
00 Yorumlaben dokunurum yalan yok
00 Yorumlaacimam parcalarim bu saatten sonra
00 Yorumlaben her türlüsüne dokunurum
00 Yorumlaben dokunurum şu durumda
00 Yorumla
+1 yılbasıma kalmasın derdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalık