Merhaba kızlar , kız arkadaşım telefonda grup seks hakkında konuşuyor ve gerçekte istemeyip fantezi olarak anlatıyor yaşamak istediği şeyleri. Bunu gerçekten yaşamak mı istiyor beni mi test ediyor anlamıyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinde olmasa dışarı vurmaz kaşınıyor demekki uygun ortam olsa hiç düşünmez yani
419 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyince yok diyor , anlamadım gitti neyin kafasını yaşıyorsa
Cevap sahibi+1 yılBiz de öyle başlamıştık ve birkaç defa yaptık umduğumuz gibi olmayınca bıraktık
Soran+1 yılUmduğunuzdan kasıt nedir , sen mi başlatmıştın?
Cevap sahibi+1 yılEvet aynı senin kız gibiydim filmlerdeki gibi değilmiş yani işte diğer çocuğu gönderdikten sonra sevgilimle kaldığım zaman yaptığım çok daha güzel geldi
Soran+1 yılAnladım yapmamış olsaydın içinde hep devam mı edecekti bu durum?
Cevap sahibi+1 yılTabiki hemde artarak Sen de bilmelisin o duyguyu
Soran+1 yılÖzele gelme şansın var mı. ?
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılBunu bir kez mi yaşadın yoksa devamı geldi mi?
Cevap sahibi+1 yılBir kez iki erkekli bir kez iki kız iki erkek birde iki kızlı tek erkekli yapacaktık tek kız bulamadık iki sene önceydi odur budur da yapmıyoruz aramıyoruz da
Soran+1 yılİçindeki o isteği yok etti mi peki bu şekilde yaşamak
Cevap sahibi+1 yılBen sevgilimle tam dürüstüm her şeyi açıkça konuşuyorum o kadar çok dürüstüm ki bir başkasına ilgim olsa bile gelip sevgilimle paylaşıp söyleyebiliyorum Üstesinden beraber geliyoruz seninkinde az bir gizlilik aldatma sahtelik varsa her şeyi yapabilir 1000 de 1 bile güvenme senin de içinde varsa fırsat oluştur yap gitsin nasılsa bugün yarın ya sen ona ya bu sana yol verecek
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun katılıyorum sana bu konuda
Soran+1 yılBir önerin var mı peki?
Cevap sahibi+1 yılNasıl olsa bitecek o o yolun yolcusu alacağını al ayrıl
Soran+1 yılOnu o kıvama getirmek için ben mi yem atayım ona karşı
Cevap sahibi+1 yılSen bu cehaletle dön git kendini koru boşver🤣
Soran+1 yılHaha :))) güldürdün beni 😜merak etme sen , ortamı ayarlarım 😉
Soran+1 yılBirilerini birlikte bulmaya başladık bakalım 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBize niye soruyorsun? Biz nerden okuyalım senin sevgilinin aklını?
Ona sor.17 Yorumla
Soran+1 yılOna soruyorum gerçekte değil diyor ama telefonda hayalini herşeyini kuruyor anlatıyor
- +1 yıl
Öyle diyorsa öyledir.
Soran+1 yılİnanmanın dışında yapacak birşey yokta. Başkasıyla olan konuşmasını gördüm sanalda iyice bir garip oldum
- +1 yıl
Kayserilerin bir lafı vardır: "Ömer diyeceği dudağını büzüşünden belliydi" derler.
Asıl sen dilinin altındaki baklayı çıkar da aklından geçenleri dürüstçe sevgiline söylemeyi dene.
Bu kadar kıvranmana gerek yok.
Soran+1 yılBenim dilimin altında birşey olduğu yok , kendisinin telefonda fantezi diyip başkasıyla konuşması sanal seks yapması. Nerede güven nerede dürüst olması gibi soruları beraberinde getiriyor. Eksiden seviştiği erkekle birlikte devam edip yalan söylemesi.
- +1 yıl
Bak dilinin altında ne kadar çok bakla varmış
Dökülmeye başladın bile...
Soran+1 yılBeni deli etmeye yetiyor bunları bilmem suratına vurmam , yalanlarına devam etmesi. Sizin için dilimin altında olan bakla. Dilimin altında bakla diyince benim kendimle sakladığım şeyler geliyor nedense aklıma.
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaya gitsin ona oyun oynamaz böyle bir daha o zaman
36 Yorumla
Soran+1 yılSorunca diyor istekli olduğum zaman normal geliyor , garip geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılİstekli abi zaten naza çekiyor sen nabzını ölçerek bir yaklaş ona baktın tepki yok tırman:)
Soran+1 yılValla hiç sorma telefonda kaplan yanımda kedi gibi 😂
Cevap sahibi+1 yılYaaa telefonla olan öyle şeyler reel
Soran+1 yılİlk kez böyle birşey başıma geldi ve bilerek dinledim sakin sakin dinledikçe dahada açıldı
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun tekrar açılmaya başladı ciddi ciddi
ben de istiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir şey istiyorsun tam olarak?
bende istiyorumm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım