Neden kendimi sergileme isteği duyuyorum?

Bakın en azından dürüstüm. Gizlenmemin sebebi bana küfür edilmesini istemiyorum. Kendi vücudumu her seferinde sergilemek istiyorum. Çoğunluk olarak kıyafetlerimi beğendiğim için değil, tahrik etmek için giyiyorum. Ama bir erkek bana çok ilgi gösterdiğinde direk sıkılıyorum soğuyorum. Onları kurbanlarım olarak görüyorum, ilgimi çeken erkekler benimle ilgilenmeyen sevgilisine sadık kalan erkekler nedense. Onları ayırmak istiyorum. Bana ilgi gösterilmesinden sıkılıyor gibi davranıp aslında pek bir hoşnut oluyorum. Onları "bana değer veren" değil, kitlem olarak nitelendiriyorum. Ve bazen bu düşüncelerimden dolayı kendimden soğuyorum. 2 farklı insan gibiyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim 1 gecelik kız olduğumu söyleyen erkekler, eminim sizde önünüze gelen kıza asılan tiplersiniz dir. Hatta sizinle ilişkiye girmek istesem reddedecek 1 tane bile kişinin olduğuna inanmıyorum bu yorumlarda. (jhakaret içerikli yorumlar) Sadece bu tarz isteğimiz, içgüdümün olduğunu belirttim. Eğer size zarar verip sevgilinizden ayırmadıysam boş boş konuşmayın.
Neden kendimi sergileme isteği duyuyorum?