Sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve senede sadece bir kez görüşebiliyoruz ikimizde dini değerlere önem veren insanlarız. Şu an kendisi astsubay okulunda ve yazın izninde buluşmayı düşünüyoruz ama benimle hasret gidermek istediğini, beni çok istediğini o yüzden hemen evlenmek istediğini dile getirir. Plan yaparken benimle başbaşa kalmak istediğini söyledi ve otele gitmemizi önerdi yarım saatliğine bir saatliğine ve aslında evlilikten önce ilişkinin günah olduğunun bilincinde ama beni yokluyormuş gibi bazen konu gelince eğer ileriye gidersek ne yaparsın gibi sorular soruyor. Şunuda söyleyim, beş senedir çıkıyoruz ciddi düşünüyoruz ve birbirimizin ilkiyiz. Öpüşmekten öteye gitmedik ve hiç zorlada birşey yapmadı. Beni çok aşırı kıskanan bir insan ve benim için zorluklara katlanan biri. Sizce oteldeyken gözü döner ve bana zarar verebilir mi, bir bayan olduğum için bunu tahmin edemiyorum. Istemediğin birşeyi yapmam desede askerden gelen biri çok değişik davranabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yıl1. ateşle barut bir arada durmaz birde otel odasinda bulusuyorsan birdaha düşün
2. otel odasina girdiğinizde mutlaka birseyler yasamak isteyeceksiniz en basiti vucutlar cıplak olacak sen nekadar bakireliğini korumak istesende nefsin bir yerde buna izin vermeye bilir
3. eğer oral yolla sevisirsen sana oral yapildığinda çok zevk alacağindan hadi artik dayanamıyorum gir içime diyebilirsin bunlarin hepsi evleneceğin güvencesi olmasından olur..
4. ve son olarak en kötü senden bakireliğini bozmamak için anal isteyebilir..06 Yorumla
Soran+1 yılIleriye taşımam kesinlikle nefsime hakim olabiliyorum ama bencede gitmemeliyiz, yorumunuz için teşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim ben bir erkek olarak yaşanacaklari söyledim ve şunu unutma nefis bir seytandır ona fazla güvenme..
Soran+1 yılEvet benimkinden ziyade onun şeytanından korkuyorum ama işte erkek erkeğin halinden daha iyi anlar ve haklısınız.
- +1 yıl
sonuç?
Soran+1 yılKesinlikle gitmiyoruz başka tereddütlerimde vardı açıkcası iki bekar kişinin otele girmesi vs zaten istemiyordumda yinede bir emin olmak istedim. Birde ben bu konu hakkında konuştum onunla yanlış olduğunu biliyor ve banada hak veriyor ama işte askerde olduğu için mi bir aklı allak bullak gibi zaten evleneceğiz gibi garip şeyler söylüyor söylediği şeyin yanlış olduğunuda biliyor aynı zamanda :D
- +1 yıl
allah allah birden biremi fikir değisti😀
+1 yıllan kac senedir cikiyosnz diyosn kiskaniyo diyosn. soylediklerin dogruysa eger demek. ki adam seni seviyo ve Şu an onun haline aciyorm. ben sahsem sevdigim bir kizin gelip bu sitede boyle mal mal sorular sormasini istemem gorursem ogrenirsem direk sorgusuz ayrilirim. senin burda baskalariyla muhattap olman bile yanlis ona bakilirsa eger ciddi dusunuyorsaniz. !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRiske ne gerek var ki diyelim 1000 de bir ihtimal oda oldu sonuçlarına katlanabilecek gücü kendinde görüyorsun git o ihtimal 10'da biri olur ve olur zaten madem sevgilisiniz sinemada kafede insanların içinde buluşun yine aynı şeyleri yapabilirsiniz yine öpüşün koklaşın seks partnerleri genelde otelde buluşur diye düşünüyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılZevke kapılıp ileri gitme ihtimaliniz yok diyemem ve bence o buluşma ileri gidilecek bir buluşma olacak zaten. Yok evlenecektir bilmem ne bunlar hikaye pişman olurum ben diyorsan buluşma.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılsence yemyeşil salatalık tarlası gibi gezinen bir tabur adamın arasında dolaşan kişi bir kadınla otelde başbaşa kaldığında ileri gitmeyecek mi sanıyorsun hahaha buna kargalar bile güler, gitme derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılsen daha iyi tanıyorsun yani koskoca 5 yıl olmuşşş veee nasıl sürdürdünüz farklı şehirlerde olmanıza rağmen tuhaff
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAklın yok mu bu yaşta zarar verip vermeyeceğini bilmelisin. tanıman gerekirdi, ama hala tanımıyorsan, otelde seni güzel halledecek, ilerde evlenmez ise sen onun eğlencesi olmuş olacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılTanıyorum ve zarar vermeyeceğinden eminim aslında çünkü o boyuta getirmem izin vermem ama bir erkek olduğu için insan yinede bir kuşkulanıyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet Bir erkek olduğundan kuşkulan, ben erkeğim bende durmam ne kadar güvenir isen güven.
Yarım saat otele niye gideceksiniz, dışarıda bir cafe de görüşebilrsiniz.
Otel olunca bence kuşkulan bir şey de söyleyemezsin,
Soran+1 yılCafeyede gideceğiz ama haklısınız hiç gitmememiz gerekir otele, yorumunuz için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil azda olsa yardımcı olduğum için, Dikkatli ol.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin sevgilin yerinde olsaydım birincisi seni terk eder ikincisi günümü gün ederdim yaptım hayır ve bu yüzden çok pişmanım ama iyi ki bizim ki 2 sene sürdü de kurtuldum
00 Yorumla
+1 yılAptallik yapma otel nedir yarin birgün memurlukta otellerde kaydin cikmayacakmi zannediyorsun ayrica geriz. kali astsubay adayi sevgiline söyle nkahsiz birliktelik suç. Ikisik kesme nedeni t. s. k. da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtele sadece 1-2 saatliğine mi gideceksiniz ben mi yanlış anladım?
13 Yorumla- +1 yıl
ya ne bakiyosn bunlara
Cevap sahibi+1 yılBen kıza soru sordum sana değil
- +1 yıl
tamam ya ne atarlaniyorsun
+1 yılo ortamda ileriye gitmemek için durabilirseniz iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldin seks yap diyor ayrıca :) onu da diyim :) dini değerler demişsin ya ondan dedim!
00 Yorumla
+1 yılateşle barut misali sevişirken senin tavrın ne olcak önemli olan o
02 Yorumla
Soran+1 yılIleriye gitmesine izin vermem ve oda istesede üstelemez sadece sarılır.
- +1 yıl
bence git güzelce sevişin çoçoğu boşalt rahatlasın bari
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamı doyur artık 5 yıl uzun zaman herkes katlanmaz
00 Yorumla
+1 yılBence o riske girme. Bu bir test olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılOtele hiç gitmeyelim diyorsunuz yani?
- +1 yıl
Bence
otelde en azında oral olur. o da nikahsız eylem...
10 Yorumla
+1 yılbız ne dusunelım kızm yardımamı gelcegız sankı
00 Yorumla
+1 yılOnu daha fazla bekletme
00 Yorumla
+1 yılGit te çaksın sana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi