Bu ameliyat ne kadar mal oluyo ve bir sorun teşkil ediyo mu? Bilenler yazsın lütfen. Ciddi bir sorudur.
Cevabın nedir?
+1 yılBu hatun milleti manyak yemin ederim sanki öyle seven erkek yok. Bu neyin kafası bir bilsem benim partnerimde dudaksız bir vajina görsem zaten şevkim kaçar bir de böyle bir şey duysam tekmeyi yer valla
026 Yorumla
Soran+1 yılYaa hayır kötü duruyo bence. Hem rengi koyu hem de dudaklar baya dışarda. Ben bile beğenmiyoken bir erkek nasıl beğensin?
- +1 yıl
sana kötü görünen şeye bir çok erkek bayılıyor artık anlayın bunu ne yapayım ben dilsiz dudaksız şeyi ne çekiciliği var.
Soran+1 yılAma burdan konuştuğum biçok kişi tam tersini söyledi. Pembesi ya da açık renkte olunca daha çekici oluyomuş ve dudaksız çizgi gibi olması daha iyiymiş. Oysa ki benimki tam tersi. Ve bu beni evlilikten bile soğutan bir durum.
- +1 yıl
yahu manyak manyak konuşma evlendikten sonra allamı cihan olsan adriana lima olsan yine değeri olmayacak kocanın gözünde bir süre sonra.
Soran+1 yılNasıl yani? Değeri olmayacak derken?
- +1 yıl
zamanla her erkeğin karısına ilgisi azalır bu bir gerçektir büyük hayallere kapılma evlilik ve sonrasındaki cinsellik konusunda.
- +1 yıl
@Lonely89 5 sene sonra konuşalım sizinle hanımefendi bu konuyu tekrar.
- +1 yıl
@Lonely89 merak etme kimse ölmez.
- +1 yıl
@Lonely89 ama 5 sen daha evli kalarak ölmüşten beter olur ona eminim :D
Soran+1 yılYaaa orası öyle tabi ki. Ama ilk yıllarımı böyle bir kusur için keyifsiz geçirmek istemem. Ayrıca ömür boyu tek bir adamla evli kalıcağımın da garantisi yok.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Lonely89 ben yanılmam maya hanım tarih beni her zaman doğrulamıştır günü geldiğinde :)
- +1 yıl
@Lonely89 evlendiyseniz kocanızla ömrünüzü tamamlayacaksınız boşananı topuğundan vururum valla. çocuk oyuncağı değil bu iş.
- +1 yıl
@Lonely89 :D
Soran+1 yılYahu benim için evlilik birliği, yuva sahibi olmak esas tabi ki. Seks için evlenmez kimse. Ama kendinde sevmediğin bir kusur yüzünden de cinsel hayatı keyifsiz geçsin istemez. Karşı tarafı da düşünmek zorundayım. Ve her ne sebeple olursa olsun yuvar kurmak için 30-35li yaşlar hem kadın hem de erkek için çok geç.35'e kadar bekleyip de vajinamı yaptırmaya kalkmam. Yaşım genç ve kusursuzluğumu önce kendi psikolojim için sonra da partnerim için korumak zorundayım.
- +1 yıl
@Lonely89 aman ne yaparsanız yapın sizinle uğraşılmaz benden bu kadar
- +1 yıl
@Lonely89 o da doğru ☺
Hayır ihtiyacım yok ama az bir uzunluksa ve çok çirkin durmuyorsa takmazdım bazıları 2 metre ve marul gibi öyleyse olabilir ama özgüvenini cidden etkilemiyprsa bıçak altına yattığına değmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok araştırdım bir ara güzel bir site before-after bakıp doktor secebilirsin bazen fiyatta yazıyor
www.realself.com/drsearch09 Yorumla
Soran+1 yılAa öyle mi? Çok sağ ol.🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılRica ederim seninkidemi sarkık :/
Soran+1 yılEvet maalesef 😞
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz lütfen psikolojim kötü baya belki iyi gelir.
Soran+1 yılOlur tabi
Soran+1 yılSoruyu beğenirsen mesaj atabilirim
Cevap sahibi+1 yılTamam beğeniyorum
Soran+1 yılmesaj atamıyorum, takip isteği gönderdiim
Soran+1 yılAnladım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek gizli üyeye sorar mısın tüy dökücüler his kaybı yapıyo muymuş çok merak ettim gizli oldgu için yazamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmadım :) ama olanı tNıyorum. His kaybına neden oluyor
010 Yorumla
Soran+1 yılBu konuyu çok araştırdım. Bu söz konusu değilmiş.
Cevap sahibi+1 yılYapanlarla konuş pazarlayanlarla değil
Soran+1 yılYaptıranlar memnun.
Cevap sahibi+1 yılBenim tanıdığım iki kişi var his kaybı yaşadıklarını söylüyorlar. Çok mu uzun dudakları?
Soran+1 yıl1-2 cm kadar. Ayrık ya da yamuk değil ama uzun durması beni çok rahatsız ediyo. Ve rengi de koyu.
Cevap sahibi+1 yılKilon boyun ne? Ayaktayken uzun duruyor mu?
Soran+1 yıl1.63/50.. Evet sarkık duruyo
Cevap sahibi+1 yılİnan bana bunu yaptırmana hiç gerek yok. Eğer nuruş şişkin durmuyorsa uzun görünmesi çok seksi geliyor
Soran+1 yılŞişkin derken?
Cevap sahibi+1 yılbir özelden yaz bana örnek foto göstereyim
hic bir sorun olmuyor
07 Yorumla
Soran+1 yılMaliyeti hakkında bilginiz var mı acaba?
Soran+1 yılAnladım. Çok teşekkürler.
Soran+1 yılValla ben çok rahatsızım. Özgüvenim kayboldu. Evlilikten bile soğudum bu kaygı yüzünden. O yüzden ilk fırsatta yaptırmak istiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende bu sonbahar yaptırıcam
09 Yorumla
Soran+1 yılSiz de ne tür bir sorun var?
Cevap sahibi+1 yıldudakalrım cok sarkkık aşırı büyük 55 kg 176 boyum var ama çok aşırı
Soran+1 yılEvli misiniz? Genetik mi yoksa doğumdan sonra falan mı oldu?
Cevap sahibi+1 yılgenetik 20 yasım
Soran+1 yılHe daha küçüksün baya. Rengi de koyu mu?
Cevap sahibi+1 yılevet:(
Soran+1 yılTen rengin senin de esmer mi?
Cevap sahibi+1 yılkumralım hyr kara degılm okdar sadece orası oyle
Soran+1 yılAnladım.
Yokkk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem