Arkadaşlar yardım edin çok korkuyorum adetim gecikti yanlışlıkla banyodayken evdeki birinin spermi kalmış olabilir ve sonra ben de liflenirken oraya değdirdiysem diye çok korkuyorum lütfen yardımcı olun böyle bir şey mümkün mü
Cevabın nedir?
+1 yılspermler dış ortamda fazla süre yaşayamazlar, kaldı ki temas ettiği sabun ve kimyasallar zaten direkt öldürür spermi bahsettiğin senaryo fazla abartılı, nasıl ki ortak klozetleri kullanıyorsak oradanda risk var ama çok çok düşük bir ihtimal, liftende çok çok düşük bir ihtimal, hatta ve hatta trilyonda bir ihtimal, fazla kafaya takıyorsun ve korkuyorsun, mevsim geçişlerinde östrojen salgılama durumları değişebiliyor, 2-3 günlük ya da 1 haftalık gecikmeler olabilir, panik yapma, çok çok korkuyorsan eczahanelerden bir test alabilirsin 10 tl ücreti var, sağlık ocaklarındada ücretsiz kan sayımı yaptırabilirsin, kan testindende anlaşılır.
00 Yorumla
+1 yılValla o sperm eğer komando eğitimi aldıysa aylarca dış ortamda hayatta kalabilir. Ateş yakar, geyik avlar yine de hayatta kalır. Senin dujjjjaaa girmeni bekler sonra da dölleyiverir seni :D
Bu arada ne pis bir ailen varmış senin!!!06 Yorumla
Soran+1 yılYa salak mısın aileme neden laf ediyorsunuz bu ihtimali ben kurguladım benim düşüncemin pisliği
- +1 yıl
Hayırdır kardeş ensest misin sen? Sen ne bozuk muşsun öyle :D Merak etme spermler açık havada uzun bir süre hayatta kalamaz. Ama piknik ortamındalarsa çekerler çizgili pijamalarını alırlar ellerine biraları atarlar kanatları mangala futbol oynarlar.
https://i.ytimg.com/vi/7G-qZrZ9XqQ/hqdefault.jpg
Soran+1 yılSaçmalama ya bu soruyu yazarken bile utandım. Ayrıca karnım bir kaç aydır büyüdü eskiden düzdü bu da aklımı karıştırdı
- +1 yıl
Cips yemeyi bırak. Göbeğin şişmiştir. Siz nasıl hatunsunuz böyle ben anlamadım. Ben sizi sizden daha iyi biliyorum. Bir kadın veya kız adı her neyse... her daim hamile kalmaya elverişli değildir. Sadece belli yumurtlama döneminde (Adet bitiminden 14 gün sonra) kaliteli over üretimi olur bu da 4-5 gün kadar hayatta kalır. Sonra kalitesizleşir ve döllenemez hale gelir. Zaten 35-40 yaşından sonra da yumurta üretimi biter. Artık iç üstüne bir soğuk su :D :D :D
Gider komşu çocuklarını seversin...
Soran+1 yılQy çok mutlu oldum ya sağolun 😆
- +1 yıl
Rica ederim. Duşa girerken dikkat et. Sabunu düşürme :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=G-q09AjHGwU
+1 yılbu milyarda bir gmrülen bir şey merak etme bu mümkğn değil spermler uygun koşulda 3 gün yaşar bunun dılında 3dk
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hey yumurtaya can veren Rabbim sen ne büyüksün yaa la havlee
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Bu şekilde hamile kalırsan dünya tıp literatürüne girersin trilyon da bir ihtimal falandır bunun olasılığı
00 Yorumla
+1 yılÇok kısa süreler, ayrıca banyo malzemelerine sabun, şampuan temsaı söz konusu olduğu için yaşama ihtimalı sıfır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-spermler sıcakda ölürler 2-kendi lifin yok mu bu nasıl iğrençliktir arkadaş ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılallah beyin ve akıl verirken sen şemsiye mi tutuyordun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kardesin banyoda 31 cekmis sende bunun ustune dusami girdin :d
00 YorumlaGizli beyin bagisinda mi bulundur?
50 YorumlaKesin hamilesin mıçtın sen yavru ceylan :)
10 Yorumla
+1 yılBu şekilde hamile kalamazsın.
00 Yorumla
+1 yılÖyle bişey olursa bir ilk olursun büyük ihtimalle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde erkek kim var
Ayrica duvara mi degdin04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya ailemden birileri en kötü ihtimali düşündüm adetim gecikti diye
Cevap sahibi+1 yılNereyebosalacaklar iste
Soran+1 yılNe bileyim oturağa falan mı bulaştı diye ya da eline bulaşıp sonra dokunduğu her yere mi geçti diye
Cevap sahibi+1 yılSperm 3 saat canli kalir
Gizli Üye(30-35)+1 yılManyak mısın tövbe estağfurullah?
10 Yorumla
+1 yılpeheeeeee... komediye bak yok daha neler
00 Yorumla
+1 yılÖyle bile çoktan ölmüştür o spermcikler.
00 Yorumla
+1 yılhiç bişey olmaz sperm okadar şeymi füzemi bu
01 Yorumla
Soran+1 yıl😆😆
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılkorkma öyle birşey çok zor ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılailenden erkek kim var
00 Yorumlayaşın 15 falan mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde erkek olarak kim yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe pis ailen var ya
03 Yorumla
Soran+1 yılSalak mısın aileme ne laf ediyosun ben en kötü ihtimali düşündüm adetim gecikti diye
Cevap sahibi+1 yılBanyoda spermin ne işi var salak
Soran+1 yılcanım ne bileyim uydurdum
+1 yılCok kisa sure
00 Yorumla48 saat yqsar
00 Yorumla
+1 yılfazla kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluc gun kalabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMumkunn