Fantezi amaçlı bir soru değil bu. Bildiğiniz merak ediyorum.
Evet, olağanüstü bir seksiliği var. Meme ne kadar cinsellik çağrıştırıyorsa, uygun koşullarda popo da tahrik edici olabiliyor. Kadınlar da erkek poposuna ilgi duyuyor. İlgilenene, kadınlar neden erkek poposu sever?
Fakat popoyu seksi yapan nedir? Görüntüsü mü? Tümsek mi? Bacaklarla bir ilgisi var mı? Ya anal seksle?Her şey bir yana, hani diyorlar ya, sıkı ve dik kalçalar, orta boyutta, zayıf bir vücutta beni mest ediyor. Yalan yok. "popo tutkuyuyaşa" diye google'da aratınca, çıkanlara hayret etmemek elde değil. Bu sevdadır.
Erkek poposuna ilgi duymak çok garibime giden bir konu üstelik erkeklerde ilgi duyulacak daha güzel bölgeler varken :) zaten kadında tahrik eden bölgelerde belli sıkı ve dik bir kalça, yine o kalçaya paralel uzanan dik ve dolgun göğüsler, hafif etli uzun bacaklar, ince bel seksi bir vücudun temelini oluşturan öğeler arasında. Ben daha çok dolgun bir kalçayı çekici buluyorum çok ince vücut hatları eskisi gibi dikkatimi çekmiyor ince bir bele karşın zıt dolgun kalçalar dünyanın da gözdesi ki bütün fitness modelleri böyle bir vücut için bıçak altına yatıyorlar kaburgalarını acımasızca aldırıyorlar. Kalça ve göğüsler ince bir belden daha çok dikkat çekici bulunuyor. Daha fazla tahrik edici bulunma nedenini bir de erkek arkadaşıma sorarım bir ara :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yani poposu geniş yuvarlak olunca vurdukça çok ses çıkarması domaltınca ileri geri hoplaması bazı erkekleri mest ediyor bazıları da popoya dikkat etmez başka yerleri sever kişiden kişiye değişiyor hem anal sekste iki tarafta aşırı zevk aldığı için erkeğin kucağını doldurması şart yani
Benim hayal dünyamda erkek beni arzuluyacak ve ben mutlu olacam ben mutlu olunca oda mutlu olacak popo ve dudaklar yatakta bir kadının en iyi silahlarıdır bence poposuna güvenen seks yapmalı😉
İlkel atalarımızdan gelen, kalıtsal bir durum bu. Nasıl ki kadınlar güçlü, hem kendisine hem çocuğa bakacak bir erke istiyorsa erkek bilinç altı da şunu söyler;
Büyük gögüs, daha fazla süt demektir. Bu da bebeğin daha iyi beslenmesi anlamına gelir. O halde büyük gögüs iyidir.
Büyük kalça da yine doğum sırasında çocuğun çıkabileceği daha fazla açıklık demektir. Böylece çocuğun doğarken ölmesi riski azalır. O halde büyük ve biçimli kalça iyidir.
Ben bile güzel bir kadın gördüysem vücut hatlarını incelerim erkekleri anlayabiliyorum bilmiyorum belki daha estetik geldiği içindir ayrıca erkek popsuna bakan kadınları zerre anlamam..
Eğer bahsettigimiz popo kaslı ve sıkıysa, benim için sebepsiz bir tahrik unsurudur. Ama bir insanın birinden tahrik olacağı varsa zaten olur. İlyas Salman'ın poposu ne kadar güzel olursa olsun, sıradan bir insanın kendisinden tahrik olma ihtimali çok düşüktür.😛 Ama Brad Pitt'in poposu yayvan ve yağlı bile olsaydı, kendisi yine tahrik unsuru olmaya devam ederdi. Yani poponun sahibi en az popo kadar önemli..
İçgüdü deyip işin içinden sıyrılmayı seçiyorum çünkü uzun uzadıya olmasa bile daha önce düşünüp mantıklı bir sebep bulamadım hatta düşününce ordan ne çıkıyor bildiğin iğrenç ama mıncıklarken güzel hele erkekler bayılıyor ya resmen😂
Mesela ben küçükken neden abim ve arkadaşları kadın bacaklarına bakar diye sorguluyordum çünkü ben bakınca bir anlam göremiyordum sonra büyüyünce toplum algısı otomatik olarak erkeksen bakman lazım diye kodladı beynimi ve medya da buna destek verince algılar değişti
Her erkek anal sever her kadın da analdan verir başka açıklaması yok bence karşılıklı zevk tabi şimdi derler ben vermem diye ama yalan vermeyen görmedim
En İyi Cevaplar