Cinsel bölgeler harici elbette. :) Örneğin erkeğin avuç içini uyarmanın beyninde seks sinyalleri verdiğini... Kadınların boyundan etkilendiğini... Biliyor ve kullanıyor musunuz?
Karşı cinsin zevk aldığı noktaları biliyor ve bu noktalarla özel olarak ilgileniyor musunuz?
Bunlar her insanda değişir aslında..! erkekler avuç içinden çok Bence sırtlan daha çok etkilenir. Kadınların kimse ensesinden, Kimisi etkilenir, imisi kulak memesinden, kimi diz kapağının arkasından, kimide kafnından, yani bunlar kişiye göre değişen şeyler ve seven sevdiğini tanıyorsa onun mutlu olmasını istiyorsa oralara daha itinalı yaklaşır.
boyun ve omuzlar. saç diplerine dokunulmasını da seviyorlar. ve koku. ayrıca bırakacaksın kendi kendini senin yolunla uyaracak. bu çok etkili. mesela boynumu öperken/emerken kendinden geçen kadınlar biliyorum. dolaylı yoldan.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
boyun, ense, kulak memesi ve köprücük kemiklerinin öpülerek hafif ısırıklarla emilmesi
üst bacak içlerinin hafif sıkılması ve bel çukurundan kuyruksokumuna doğru inen masajımsı hareketler
göğüs ve karın kaslarının küçük öpücükler eşliğinde okşanması
Benimki kesinlikle boyun ve sadece bir bölgesi öpüp hafif ısırıldığı an tanrım kendimden geçiyorum anlatamam bütün tüylerim diken diken oluyor.. Onunda aynı şekilde boyun dudak zaten ben dokunduğum an şey olan biri..🙈😅😍
Aynen öyke bilinenin aksibe ortak zevk noktalarımıxın yanında kiliye özel de daha etkili ve jeşfedildiğinde esir alan teslim alan köleleştirwn sevgikiyi baş tacı eden o sırları bir bir çözmek öğrenmek lazım..
Beni sexe o alıstırdı hiç utangac değildi daha ilk bulusmada kucagına oturtu beni ama uzakta oldugumuzdanda oncesinde yakındık yanı 4 ay falan baya içli dıslı konustk herseyi ilk bulusmadada öyle oldu
birde neden diye mi soruyorsun 2 gün sonra popona tekmeyi vurduğunda anlarsın neden olduğunu. çocuğa sanki şeker vermiş gibi nasıl da basit basit konuşuyor.
Bütün erkekler yazmıs ya kızım diyemi geliyosunuz sizene herkesin hayatı farklı evleneceğim kişinin takcagını nerden biliyonuz belki ateittim. Olmasamda size ne ben bir kişiyle yaparım siz herkese kaf atar herkese abazalık yaparsınız
Cinsel çağrışımlar yaratmak gibi bir çaba içerisinde hiç olmadım. Ama her kadının kendine has aşk kokan yerleri vardır. Oralarla ilgilenip aşkı hatırlatıp hatırlamayı çok severim. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet zamanında yaptığın araştırmaların şimdi ekmeğini yiyorum 😂
Noktalar, yerler, baskı şiddeti, nasıl temas edilmesi gerek, ifadeler bakışlar vs vs bilirim. herkesin aynı noktaları yoktur farklı farklı noktalar temaslar falan vardır.
Bazı kizlar ayakta iken kucaklayip öpüştüğün zaman kendinden geçiyor gözlerini kapatıp yakadan tutup kendine cekiyor, sırf bu yüzden 1gömlegin yakası gitti 😀
En İyi Cevaplar