Bakireyim ve eski sevgilimle sadece biraz ileri gitmistik. Su ara sinava hazirlaniyorum ve arkadaslarimla bile gorusmuyorum. Ama tabiri caizse asiri azmis hissediyorum. Surekli masturbasyon yapasim geliyor hatta gecen gun dayanamayip disarda bir tuvalette yaptim😑 eski sevgilimi bile arayasim geliyor ve kendimi zor tutuyorum. Yaklasik 2 3 haftadir boyle.. bu calismami da etkiliyor, nasil azaltabilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormaL her bayan gibi cinsel isteğin bayaa fazla. Zaten fazla olmasa sorun var demektir 😊😊 Biraz da yakınlaşmalar ilr cinselliğe de alışmışsın. Şu an istek tavan yapmış belli. Mast yapıyorsun ama mast sonrası istek azalacağına daha da artıyor. Yaptıkça yapasın geliyor. Günde 5-6-7-8-9 kez yapsan bile istek azalacağına daha da artıyor. Hatta her akşam eve geldiğinde ve sabah uyandığında kilodunun ıslanmış olduğunu görüyorsun değil mi😊😊
Çözüm için yakınlaşmayı hayal ediyorsun. Ama bu kesin çözüm değil dir.
Yapman gereken nedir dersen kendini tam rahatlatacak şekilde mast yapman yani tam orgazm olman lazım. Yoksa 2 dk ıslanma orgamz falan değildir. Hatalı mast tekniklerini bırakıp çok etkili mast teknikleri kullanmanı tavsiye ederim 😊😊132 Yorumla
Soran+1 yılKsinlikle her dedigin dogru ve katiliyorum. Bildigin masturbasyon teknigi var mi kadinlar icin😐
Cevap sahibi+1 yılTabiki var. Ama seni uyarayım normal masttın en az 5 katı😊😊 ama önyargısız olacaksan sana kısaca bahsedebilirim😊😊
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha burdayım 😊😊 anlatmamı istersen dönersin😊😊
Soran+1 yılOn yargili degilim zaten bu konularda😊 anlatirsan beni kurtarirsin😄
Cevap sahibi+1 yılÖnce Mastta yapılan hatayı anlatacağım sonra da yöntemi 😊😊
Uzun bir yazı geliyor 😊 😊
Cevap sahibi+1 yılBu arada seni kurtaracağım😆😆
Soran+1 yıl😃😃 bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılorgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var 😀😀😀
Soran+1 yılYa orgazm oldugumu gayet net anlayabiliyorum😄 kullandigim yontemlerde var hatta dis fircami o amac icin ayirdim ve genelde onu kullaniyorum😅 bazende orgazm olmadan once sureyi uzatabildigim kdr uzatiyorum, bide dus basligi var iste🤔 bunlar disinda var mi bildigin
Cevap sahibi+1 yılHa ha haaa 😊😊😊ı tam son noktaya gelince bırakıyorsun😊😊 ben sana o aldığın hazzın en az 5 katını vaad ediyorum 😊😊 tabii istersen 😆😆
Akıllı her bayan ister bu arada
Ayrıca bu sana kolay orgamz olma alışkanlığı kazandıracak ve ilerde her ilişkin orgazm garantili olacak
Soran+1 yılAnlamadim ki farkli bisi soylemiyosun🤔 dedigini yapuyorum zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılHa ha daha anlatmadım bile 😊😊 dış fırçası kullanarak hemen anlatıyorum 😊 😊 😊
Uzun bir yazı geliyor gene 😆😆 farkı birazdan göreceksin- +1 yıl
Yardımcı olmak isterim bu konuda bende. Böyle olmasının sebebi kan dolaşımı ve hormon artışının regl döneminde daha fazla olmasından kaynaklanıyor. ve cinsellik ihtiyacın en üst noktada olduğu için boşalma ve masturbasyon yaparak tatmin olma isteğinden başka bişey düşünemez hale geliyorsun yani böyle olman normal.
Soran+1 yıl@divarese adet donemimim geldiii gectiii ve hep boyle😐 arada oluyordu ama bu sefer uzun surdu iste
Cevap sahibi+1 yılMasta orgazm olman için kontrol sende olmamali. 😊😊 işin püf noktası bu😆😆
Bunun için titreşimli diş fırçası kullanacağız. 😊😊
Fırçanın uç kısmı yani dil temizleme kısmını klistorisine gelecek. veya en çok titreyen kısmını 😊😊
yani fırça kısmının uçu veya en çok titreyen kısmı klistorise gelsin orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir. Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir. 😊😊
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek. 😊😊 Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Fırçayı sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun.😊😊 yani fırça vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız. 😊😊
Anladın san devam edecegim😊😊😊
Soran+1 yılYastik haric dediklerini yapiyordum ama bir de o sekilde denicm. cok tesekkur ettim😄
Cevap sahibi+1 yıl@divarese yan sen burda muhabet et ben çekileyim veya sen kendini cevap yazarak ordan devam edin. Burdan muhabbetler karışıyor
Cevap sahibi+1 yılGizli üye daha tam bitirmedim ama burda malesef muhabbet karıştı.
Tam sana anlatmam lazım ki faydası olsun- +1 yıl
abi sen anlat ben okuyom bir hoş oluo
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım niye kendin cevap yazmıyorsun 😊😊 demek istediğim bu. Muhabbet birbirine giriyor. Demek istediğim bu. Şimdi cevap kısmından cevabını yaz sabaha kadar muhabbet et. Senin her cevabına bana uyarı gelmesin yaaa
Tamam mı
Şimdi cevap kısmına git ve cevabını yaz. Hadi bakalım
Soran+1 yıl😂😂 bibliyofilbey 😄 niye parca parca veriyosun bilgileri anlamadim ki soru sordum cvp verirsin biter😒
Soran+1 yılNeyse gereksiz tartismaya gerek yok bilgiler icin tesekkur ettim yarin kaparim soruyu, iyi gecelerr😊
Cevap sahibi+1 yılLütven şu soruyu hemen kapat. Size rica ediyorum
Soran+1 yılEn iyi cvp secince kapanigor diye biliyorum o da Şu an olmuyor. Nasil kapatilacagini soylersen kapatabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@soran şikayet etmen lazım artık değil mi
Seviye ortada
Soran+1 yılEic secemiyorum simdi😐 bn mesaj yazmiyorum artik snde yazma bildirim gelmesin yarin da kaparim, iyi geceler tekrsr
Soran+1 yılAdam kibarca ayri yazar misin bana bildirim geliyor dedi sana, toplu konusmayalim ayri konusun diyor yani kotu bir sey soylemedi yanlis anladin sanirim divarese. Gerilmeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılTamam @soran
İyi geceler. İşte sevmediğin olay işte bu. Tipik ergen işte. Yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yıl@soran senden bir ricam olacak. Şu üyeyi tamamen engellersen sende kurtulursun bende. Lütven hemen yapın.
Cevap sahibi+1 yılEn sevmediğim olay oldu yaaa
Bu kişiyi engelleki sana Salça olmasın.
Dediklerimide dikkate al
İyi akşamlar
+1 yılBul birini yap, nasil bir yardim nasil bir cevap bekliyorsun? Azmamamk icin az p*rno seyret, cinsel takrik artiran görsellerden uzak dur, sinavina kafani yok, bos zamanlarinda seks yerine hobilerle ugras..
Cinsellik herzaman beyinde baslar, sen aklina seksi getirecek yerlerde ya uzakl duracaksin ya da seks yapacaksin..04 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle dusunmuyorumm! Gercekten hayatimda ders disinda bir sey yok aylardir ne video izliyorum ne hayal kuruyorum. Vucutta degisen bir sey var ve dusunmesemde bir hareketlenme oluyor ve hep oyle geziyorum😐 biriyle olma niyetimde yok azalsin sadece🙁
- +1 yıl
Cinsel istegi ne artirici, nede azaltici bir ilac, bir yöntem yok, hormonlar, genler, karakter yapin cinselligi belirliyor. Aklini seksten baska seylerle mesgul etmen lazim, ya da mast ya da biriyle mecbur yapacaksin, önne gelen biriylede yaparsan, manevi zararini belki o anda degil ama orgazm olduktan sonra görürsün
Soran+1 yılKimseyle yapmayi dusunmuyorum zaten ve sekste dusunmuyorum hic. Sadece hormonel yani ders calisirken alt tarafimda hep bir hareketlilik var cok komsantre olsam bile. Dikkatimi dagitiyor, masturbasyon yapsam bile bika saat sonra yine basliyor. Ilac falan degilde sebebini bulsam belki onu kaldiririm😑
- +1 yıl
orana takintin var ozaman, bazen insanda vücunun belirli bölgelerini takinti olur, göbek, kilo, boy, sac, burun, penis boyu, vajina görüntüsü, sendede vajina ve istek takintisi.. Aklina gelince orana bosver senlemi ugrasacagim deee, birkac sefer dene gecer.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar ileri gittiysen artık istek tavan yapmış. d
00 Yorumla
Zamanın gelmiş çılgın
21 Yorumla
Soran+1 yıl😄 daha aday yok beklemek zorundayim😑
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
38Cevap
+1 yılBakireymiş ama sevgilisi ile biraz ileri gitmiş kızım senmi bakire temiz kızsın
. ne insanlar varya010 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılBakireyim derken kizlik hasarli degil demek istedim uzun uzun yazmak istemedigim icin. Ruhen bakire olmadigimin farkindayim.
- +1 yıl
Kırdıysam özür dilerim soruyu soran kişi
.. Allaha emanetsiniz
Soran+1 yılOnemli degil:)
+1 yılDers çalışırken müzik dinle. Hem dikkatini cinsellikten uzaklaştırır hem de az gürüntülü ortamda ders çalışmanın verimliliği arttırdığı kanıtlanmış bir gerçektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsınav stresi ve genel aşırı stres hormonları tetikliyor galiba bende final dönemlerinde saçma sapan azıyordum baktım gitmiyor ders programım günlük işim bitince duşta çekip duş alıp yatıyordum ancak bu şekilde dizginleyebildim kendimi
00 Yorumla
+1 yılrahatlarsan azalır ancak.. öteki türlü hep el hep el.
00 YorumlaAndrojen kullan..
Testosteron için ayrı, Östrojen için ayrı hap veya iğne şeklinde satılır00 Yorumla
+1 yılne azaltcan ya istediğin kadar yap mutluluktan kime zarar gelmiş
023 Yorumla
Soran+1 yılSinav varya ondan😑 yoksa sorun degil
- +1 yıl
20 dakika sürüyordur hem orgazm anında beyin boşluğa duser hıc bırsey dusunmez sadece zevk vardır yanı beyın dınlenır sınavuınada faydası var asıl asılabıldıgın kadar aslan:)
Soran+1 yılBen 3 4 dakkada bitiriyorum hemen aceleye getirip😐 o orgazm ani bittigi an da uyku bastiriyor butun konsantrasyon kayboluyor
- +1 yıl
sen yap yinede bır seyı doyana kadar kana kana yaparsanona ıhtıyacın kalmaz bagımsız olursun dımı bölece ıcınde ukte kalmaz
Soran+1 yılSanki yaptikca istegim artiyor gibi geliyor ama bilemiyorum artik😑
- +1 yıl
tamam kuku senin isteğin gibi konuş onla. Kukunun bir ismi var mı? Bir isim koymayı düşünüyor musun?
Soran+1 yıl😄 hic dusunmedim cok goremedigin icin arkadaslik kuramiyosun sizdeki gibi
- +1 yıl
neyi çok göremiyorum:)?
Soran+1 yılBen goremiyorum yani kendiminkini😅 gozden uzak olan gonuldende oluyor isim falan koymuyorum😐
- +1 yıl
atomlarıda göremıyon, dusuncelerıde goremıyon gorunmeyen okadar cok seyın bır smı var kı. Evde aynada mı yok yoksa
Soran+1 yılE her gun aynaya acip bakmiyorum en son 2 3 ay once gormusumdur kendisini🤔 sizin mal ortada ne guzel
- +1 yıl
evet birde özgur, hurrıyetıne duskun saga, sola ılerı gerı yukarı asagı salanıyor bazen dık duruyor semsert asker nızamı bazen gevsek , lakayıt
Soran+1 yılBak her seyini biliyorsun😄 seninkinin adi ne
- +1 yıl
'henry'' adını sakın 3 kez söyleme söyleyenler bilir.
- +1 yıl
seninki de kokobelli olsun
Soran+1 yılKokobelli nereden geliyor
- +1 yıl
şimdi aklıma geldı çokai-şipi de olabilir
Soran+1 yılBen karistircm kokoşipi hos oldu, saol abisi artik onun da adi var
- +1 yıl
artık o bir birey oldu. Onla iletişimin daha sıcak ve samimi olacak.
Soran+1 yılCok saol😄
- +1 yıl
şipişipiko nasıl? buda benım hoşuma gitti
Soran+1 yılÇok uzun ve bence bir anlami olmasi lazim😒 uyduruk isimler koymam kizima
- +1 yıl
doğru ozaman ejderinkızı diyelim bir krizması olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeni sevgili ediniceksin, evliliğe yatkın, karakterli birisi. 4-5 sene sonra evlenebileceğiniz kesin olan biri... sonra le pompie :p
07 Yorumla
Soran+1 yılOnu istiyorum ama simdi sinav vakti😄 azalmasi lazim bu halimin😑
Cevap sahibi+1 yılne zamana sınavların
Soran+1 yılKasimda😐 daha cok var ya
Cevap sahibi+1 yılooo o zamana kadar idare edersin işte, doyarsın biraz ;) burcun ne senin :D
Soran+1 yılIkizler, o zamana kdr nasil idare edicm😅
Cevap sahibi+1 yılııı :D sorunu beğensem yazar mısın :D
Cevap sahibi+1 yılhııı? normal bir konuşalım bence? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi sabaha kadar çat çat çat vurmak vardı ahh bu abazalık böyle sorular sormayın a zaten yalnızız. :(
00 Yorumla
+1 yılSınava kadar sık dişini.
ya da acil bir f*ck body bul 2 günlük falan
Sonra paso ders e devam00 YorumlaDötüne acı verecek birşey sok geçer aklına bile gelmez
00 Yorumla
+1 yılAklına geldikçe mast yap ki aklın takılmasın yap ve rahatla. dizginleme kendini
00 Yorumla
+1 yıliyice bir bosalman lazım. yoksa aklın hep kayacak. olmuyor sa da duramazsin sen.
00 Yorumlaöyle olduğun zamanlarda yaz konuşalım öyle yaparsın
00 Yorumlabu kadar yorumun ustune ne soylenir ki sence..☺ farkli ince bir detay disinda
07 Yorumla
Soran+1 yıl? Ince
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYeterli derecede ve tatmin edici şekilde mast yap bide yediklerine içtiklerine dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen gecistirmelik masturbasyon yaptigim icin gecmiyorsanirim. Daha tatmin edici olmasi gerek tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hormonlarla benim de basim belada. Ister tavan hep. bir çözüm bulursan bana da söyle
14 Yorumla
Soran+1 yılUzun uzun masturbasyon yaptim kisa kesmeden, ise yaradi sanirim birikmisligi attim bikac gun gider. Sende surec odakli yap masturbasyonunu
Cevap sahibi+1 yılSurec odakli derken?
Soran+1 yılBosalmak icin degil yani, ben hep oldu bittiye getiriyodum mesela🤔
Cevap sahibi+1 yılBen oldu bittiye getirmem ama sonucta yine bosaliyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmekten başka çare yok. mümkünse video falan izleme hatta buraya da takılma. soruları görünce tahrik olursun. cinsel içerikli bir şey okuma bakma
05 Yorumla
Soran+1 yılBuraya soru soracagim zmn giriyorum zaten sadece😑 ve sinavdan oturu hicbir sey izlemiyorum ders disinda hayatim yok ama yine de gitgide artiyor ve bnde rahatsizim😐
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum. ders çalışırken çok istek oluyo ben de yaşadım. okul hayatımı mahvetti resmen. çok zor gerçekten. ne desem bilemedim ki
Soran+1 yılDers calismakla ilgili olabilir bak boyle dusunmemistim🤔 sonucta baska mesgalem yok.. bakalim
Cevap sahibi+1 yılders azdırmıyo da. o an boşsun ve sıkılıyosun dersten. aklına geliyo bazı şeyler. o yüzden
Soran+1 yılMantikli😔
+1 yılHavalar boyle olunca hep olur bu durum
117 Yorumla
Soran+1 yılMumkun😊 bu arada cok yakisiklisin masallah, disleri hep oyle tut😄
- +1 yıl
Tesekkur ederim sagol sende cok guzelsin 😂
Soran+1 yılbenim foto fake ama saol yine de😅
- +1 yıl
Zaten foto yokki gonul guzelligin iste 😄
Soran+1 yıl😄 😄 o senin gonul guzelligin😁
Soran+1 yılGizli oldugumu unuttum da bir an😅
- +1 yıl
Valla olmaz senin guzelligin kabul etmem bak lutfen 😄
Soran+1 yıl😄 bu sorunun altinda bu kdr kibar yorumlasmalar degisik oldu😄 bugunde iltifati kaptim rahatca uyuyabilirim 😏
- +1 yıl
Eglenmeye geldik buraya hep abazanlik yapmakta olmuyo yaa ormantik olasim geldi bugun😄
Soran+1 yıl😄 ben abaza oldum ama bu ortamda😄 romantik olunuz abaza var yeteri kdr
- +1 yıl
Dedigim gibi havalar bazen tetikliyo rahat ol sen bosver keyfini cikar 😄
Soran+1 yılOyle yapicm mecbur baska yolunu bulamadim😑
- +1 yıl
Niye oyle yazsin kardes?
Soran+1 yılIlginc😐
- +1 yıl
Neyse hadi iyi eglenceler sana karismasin burasi daha fazla
Soran+1 yılIyi geceler
+1 yılNe yapmak istiyorsan onu yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhh xnsjsj dışarda tuvalette buyuk cesaret
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😐
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki ben sevgilimle sevisirken yakalanmistim bikere vcde o yüzden tirsiyorum
Soran+1 yılBen sessiz sessiz iki dkkada hallettim risk yok😐 seninki cesaret ama evet
Cevap sahibi+1 yılSes cikarmadan hallettiysen iyi bari 😁
Soran+1 yılSessiz tabi😄
acilen sevişmen gerek :D
00 Yorumlarahmini aldır en iyi yöntem o
13 Yorumla
Soran+1 yılRahimle ne alakasi var
Soran+1 yılRahim bebekle ilgili bir sey
+1 yılMast cogaltma
14 Yorumla
Soran+1 yılYaptikca istek artiyor mu😐
- +1 yıl
Ya sen tam doyuma ulasamadigin icin aslinda mast yaparken tam tatmin olsan birdaha arasi acilir gizliden gel normalde grslm
Soran+1 yılAslinda dedigin cok mantikli geldi. Sadece o ani bastirmak icin masturbasyon yapiyorum, daha ozenli ve tatmin edici yapabilirsem azalabilir🤔 tesekkur ederim
- +1 yıl
Gelsene bekliyorum
gel bana halledeyim sorununu
00 Yorumlasoğuk su ile duş mal ateşin düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeker ve tatlılardan uzak dur.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen tatli yememde kahve iciyorum surekli bak🤔 onunla ilgili olabilir mi
Cevap sahibi+1 yıltam tersi kahve azaltır artırmaz.. helede şekersiz içilirse.. çikolata vs. şeyler arttırır ama ben kendimce herzaman uyguladığım şeyler vardır yapıyorum birde düşün erkek olarak ne kadar zor olsada çok etkili oluyor ve rahatım çok şükür
Soran+1 yılNe yapiyosun
Cevap sahibi+1 yılherşeyden önce azim ve israr kendimle yarışmaya giriyorum bu bir. ikinci Namaz kılıyorum ve bu yüzden 5 vakit namaz kıldığım için bazen üşeniyorum yaparsam banyoya girmek zorunda kalıyorum ve her insanda ne kadar olsada biraz üşengeçlik vardır biliyorsun.. bu azmimi dahada fazla artırıyor.. artı ve en önemlisi ki olunca bu başka o söylediğim şeyleri yapmakta dahada fazla zorluk çekeceksin o da cinsellikle ilgili düşünmeyeceksin ve seni tahrik edecek şeylerden uzak duracaksın.. unutma büyük yangınlar bir kıvılcımdan başlar.. ozaman istedikçe isteyeceksin ve bu cinsellik öyle bişey ki sonu yok.. devam ettikç edecek. emin ol tecrübeyle söylüyorum bunu etkisini görerek.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbol bol mast yaparak azaltabılırsın
00 Yorumla
+1 yılPatlamaya hazır yanardağ gibisin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılsal gitsin.
00 Yorumla
+1 yılacilen yalatmalısn 😊
00 Yorumla
+1 yılözele gel acilen benim gibisin
00 Yorumla
+1 yılbana bırak kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerenin tuvaletinde yaptın kız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltut kendini
00 Yorumlasanal yap