Çoğu kişi cinsellik esnasında adını duymaktan hoşlanır, en basitinden bunu bile yapabilirsiniz. :) Bunun dışında o an ne hissettiğiniz, fantezilerinizi de anlatmak karşı tarafı heyecanlandıracaktır. Yok konuşamam ben utanırım derseniz inleme de benzer etkiyi yaratabilir. :)
Cinsel yaşamınıza renk katmak için erotik konuşmalar kullanır mısınız?
Her turlu ortama ayak uydurmayi ogrendim aslinda sexteki rolunu iyi secmek lazim tek bir kalipla sevisemezsin... O an partnerim cok ateslidr ve hard seviyordur kufurlu sahiplenici... o an tipli avini yakalamis aslan gibi ensesinden yapisir parcalayabilirim... Baska bir iliskide duygusaldir hafif dokunsulardan hoslanir bir kelebegi elinde tutar gibi narim tum vucuduna hakim yumsak dokunuslarla tahrik edici sozler tercihimdir bazende anlik gelisir ve bence en guzelide budur bir anda duygular patlama uapar ki bu en cok kavgali gecen anlarda olur... kisacasi seks kendini karsindakine adamaktir bol orgazmli sexler diliyorum :)
@yellowflower_23 Seksi belli kaliplara sokmamak lazim ben dogaliktan yanayim zaten karsilikli uyum varsa seks dunyada ki en buyuk zevk bencilce sirf kendi zevkine dusersen karsindakinin insan oldugunu unutursan seks olma yapilan duygusal romantik ve atesli bir iliski vazgecilmezimdir
Bu konuda harika bir erkekle yaşadım. Yatakta hemen saldirmazdi bana. Öper severdi neler söylerdi bana, kıvranirdim artık zevkten. Altımda kuş gibi titriyorsun bitiyorum sana derdi, saclarimi tutup cekerdi kiminsin sen derdi , seninim derdim nefes nefese, en basiti ac bacaklarini erkeğine demesi bile yetiyordu. Bende sözle cok tahrik ettim onu ama severek ayrıldık resmen. Eskiden onun ve benim ailem arasinda kan davasi olmus. Dedelerimizden bile eski zamanda. Oyüzden aileler olmaz millet bizi ayiplar deyip ayrilmamizi sağladilar.. Böyle güzel bir adamla bunu yaşadığıma hic pisman değilim.
Mesela Vücudu güzeldi spor yapıyordu. Kollarina dokunup sar kemiklerimi kır derdim. Sarılırdım onun elini alir vajinama götürürdüm bak islandim derdim. Yatakta aslanim , daha derine vur , yar... kurban , acit canımı falan derdim delirirdi.
Kesinlikle ilişki anında o anın gidişine göre konuşuluyor tabi, şimdi o an da çarşı pazar fiyatlarını konuşacak halimiz yok sanırım? Gözler kapanmıştır derin bir etkileşim de ne konuşursak konuşalım özellikle gündüz Zil çalıp KARGOOOO diyen biri veya telefonu acı acı çaldıran yakının araması zaten çok erotikliğin içine sıçıyor... nerede kalmıştık? erotik sözler mi. Canım o da bir şey mi, oraya gelene kadar.. hele bir gelelim o adıma da neler oluyor neler :)
Tabikide ilişki sırasında partnerimin kulağına hem tahrik edici hemde ruhunu okşuyacak kelimeler kullanırım çünkü bu durumda hem partnerim hemde kendim müthiş haz alır ve bundan sonraki yaşantılarında hep beni hayal eder başka bir partnerle bile olsa ben onun için daha başka olurum
Bu sıralar neyse erkeğim serte takmış Çok aşırı sert yapıyor kafam kopacak gibi oluyor bir de küfürlü yapıyor Yaz sıcağından mıdır nedir her gün her gün
kulağına emredici şeyler fısıldamak güzel oluyor 'daha hızlı, durma' gibi bunun dışında onu sevdiğimi söylemek ve ondan duymak da hoş oluyor ilişki sırasında arada bide ismini sayıklıyorum zaten kendinden geçiyor
Özellikle renk olsun diye yapmıyorum fakat, özel anlarda tarzım ve kişiliğim tamamen budur. Kışkırtıcı erotik cümleler kurduğum ve bu anlarda edepsizleştiğim doğrudur. Fakat sosyal ya da iş hayatımda kimse (bazı insanı gözünden tanıyan kadınlar dışında) bu tür bir adam olduğumu tahmin edemez. Özel anlarda Edepsizlik güzeldir.
Bende seks esnasında utanma yok her ağzıma geleni söylerim ayrıca hiç tepki almadım bilakis istendi küfür Ama aşağılama kesinlikle yok sert küfür partnerlerimin hoşuna gidiyor. Öyle dışarıda hanım hanımcık gördüğünüz kızların ağzından kelimeler çıkıyor ki Tepecik ya da sulukulede büyümüş sanirsiniz
utanmamak gerekir sonuçta gönül bağı kurduğun kişi ile yaşıyorsun o durumu. karşılıklı istekleri o an güzel ifade edersen iki tarafta memnun kalıyor. . 2 kat artıyor aldığın zevk...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben çok zevk alırsam kıskançlaşıyorum bana dokunduğum gibi bir başkasona sakın dokunma falan diye saçmalıyorum ya
seks ve sevişme konusunda türk kızları kadar kötüsünü görmedim :))) burada şimdi yazsam aslında şu şu şu diye... kendilerini inek sanan çok çıkıcakdır :))) kırmıyım gece gece kalpleri
@ankara12 biraz utangac ve sexe kapalisin galiba ya da seni gercekten kendinden geciren bir seks yasamadin bazen oyle anlar olur ki kendi ni kaybeder ne yaptigini ne dedigini bilmezsin ;)
@ankara12 :) ;) sana kucuk bir tavsiye asla kendini frenleme birak akisina beynin ruhun her yerinle adepte ol ve daha sonra gel bu konuyu tekrar konuslaim :)) bu nasil biseydi diye icinden mirildanacaksin
@azami006 etmem için sebep ne? Kusura bakmayın. Ben kadınım aynı zamanda da bir INSANim bunu unutmadan yorum yazın. Karsidakini düşünmeden nasıl yazabiliyosunuz...
Burası bağımlilik yapiyor bizlerinde ayni can sikintisi, can sikintisi sebepsiz değildir mutlaka etken faktörler vardır, iş olur, maddiyat olur, dinlediğin şarkılar olur, havalardan olur, eşinle alakalı olur, yani altinda bir sebep yatiyordur
çok iyisin daha hızlı gibi şeyler söyleyip inliyorum başka neler soyleyebilirim bilmiyorum bilen varsa yazabilir bana karşı da argo konuşulmasi cok hosuma gider
ben konuştuğum zaman dikkatim dağılıyor ve ereksiyon halim bitiyor aniden çünkü seksle ilgili konuşmuyorum konudan konuya geçmekte hoş değil sevişirken :)
Evli bir kadınla sevgilisi, birgün sevişiyorlarmış. Kadın, çok azgın olduğundan sevgilisine dönüp "Benimle kocamın yanında sevibilir misin?" diye sormuŞ. Adam da o anda cevap verememiş ve "Sana, yarın cevabını vereceğim" demiş. Ertesi gün olmuş, adam sevgilisini aramış ve "Şimdi kocanı al, sahile in, denize gir ve yengeç kaçtı diye bağır. Ben senin yanına geleceğim" demiş. Kadın söyleneni yapmış ve kocası denize girip karısını sahile çıkarmış. O sırada da sevgilisi "Ben doktorum, sorun nedir beyefendi, yardımcı olayım" demiş. Adam, "Yengeç kaçtı, Doktor Bey, ne yapabiliriz" deyince doktor "Çok kolay, ilişkiye gireceksiniz" der. Adam, "Riski var mı?" diye sorar. O da, "Tabi ki var, ucundan biraz gider." der. Adam, düşünür ve "Doktor Bey, o zaman sen yap" der... Onlar yapmaya başlarlar. Bir, iki, üç derken, adam, "Ya kardeşim! Çıkmıyor mu? Madem çıkmayacak, bari boşal da boğularak ölsün" der...
En İyi Cevaplar