Fermuar kısmının baya ıslanması boşladığa anlamına mı geliyor? Pantolonun ıslanması zevk suyu mu yoksa boşalmış mı oluyor?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılzevk suyu boyle 2-3 damla kadar olur ve hafıf vızkozdur ıç çamaşırı anca ıslatır dışardan belkı gorunmez o kadar ıslanma boşaldıgını gosterır
114 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre sürse bu zevk suyu o kadar fazla devam eder mi?
Cevap sahibi+1 yılyok ya ara ara gelır ama pantolonu ıstalmasının ımkanı yok o kadar ustelık fermıar kısmını falan
Soran+1 yılDimi teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılne oldu boşalttın heralde oda utandı zevk suyumu dedı haha :D
Soran+1 yılYok hiçbir şey demedi 33 yaşında neden utansın 😀 ben sadece pantolonun ıslanmış dedim o da baktı pantolonuna havalı havalı bir şey olmaz dedi 😂
Cevap sahibi+1 yılsenın erkek arkadaşın durumu şu :D
https://www.youtube.com/watch?v=BFd2ho2KLWM
Soran+1 yılAçılmıyor
Cevap sahibi+1 yılmotor hararet yapmış :D
Soran+1 yılNasıl yani anlat 😀
Cevap sahibi+1 yılcınsel olarak aşırı arzu var eğer bırşey yapmadan oyle boşaldı ıse kendını tutamaz sana karşı başbaşayken aklı gıdıyor cınsellıkten ılışkıye gırme ıstegınden o yuzden dıkkat etmelısın bence kendıne :D
Soran+1 yılGizliden çıkar mısınız özelden anlatayım size
Cevap sahibi+1 yılordansan hemen ekle kapatıcam
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılo zaman çıktım hemen mesaj at ^_^ sağol bu arada en ıyı ıçın
+1 yılZevk suyu pantolonu ıslatacak kadar gelmez, yani çok çok uzun bir süre uyarılıp boşalmaması gerek anca öyle :D
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki fazla tepki vermeden boşalır mısınız? Kucağına oturmuştum kafasını geriye götürdü gözleri de gitti zaten beş on saniye sonra geri düzeldi kafası. Pantolonu ıslanmıştı baya sizce zevk suyu mu bu
- +1 yıl
Muhtemelen boşalmıştır
Erkekler Ne Diyor
21
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmış olma ihtimali kuvvetli. Ne yaptin da bosalttin adamı pantolon üstünden anlamadım doğrusu
12 Yorumla
Soran+1 yılAma uzun süre sürdü. Kucağına oturdum sürtündüm kafasını geriye götürdü gözleri de gitti zaten beş on saniye sonra geri düzeldi kafası. Pantolonu ıslanmıştı baya ama emin değilim zevk suyu mu yoksa boşalmış mı diye
Cevap sahibi+1 yılBoşalmış :)
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılzevk suyu da olabilir çok yoğun ıslaksa boşalmıştır.
18 Yorumla
Soran+1 yılYoğundu
- +1 yıl
erkek miydi baktığın kişi. boşalınca yuvarlak iri ıslaklık oluyor.
Soran+1 yılKucağına oturdum sürtündük gözleri zaten gitti. Kafasını geriye götürdü gözleri de gitti zaten beş on saniye sonra geri düzeldi kafası. Pantolonu ıslanmıştı baya ama emin değilim zevk suyu mu yoksa boşalmış mı diye.
- +1 yıl
boşalmış tatlım o ama çok erken gelmiş söyledigine göre.
Soran+1 yılUzun süre sürtündük boynunu falan öptüm baya uzun sürdü. Kendisi 33 yaşında ergen değil
- +1 yıl
valla ben sürtünerek hiç bosalamadım o kadar da sürtündüm nasıl olmuş boşalmış ilginç
Soran+1 yılBoşalmış mı ondan emin değilim
- +1 yıl
yoğun olduysa bosalmıstır canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılikiside olabilir ama bence zevk suyudur ellemeden boşalmak çok zor çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılDokundum biraz. Kucağına oturdum sürtündüm kafasını geriye götürdü gözleri de gitti zaten beş on saniye sonra geri düzeldi kafası. Pantolonu ıslanmıştı baya ama emin değilim zevk suyu mu yoksa boşalmış mı diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkisi de olabilir. Zevk suyu uzun sure akarsa pantalonu islatir. Bosalma olursa zaten belli ne olacağı
10 Yorumlazevk suyu pantolonda belli olacak kadar ıslatmaz büyük ihtimalle boşalmıştır
10 Yorumla
+1 yılkafalar pırıl pırıl...
sıvı bir madde pantolonu kurutur mu?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim bilir ne yaptın da boşalttın adamı 😘
18 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyu ıslatacak kadar fazla gelir mi ki gelmez diye biliyorum kimisini ıslatabilir diyor
Cevap sahibi+1 yılboxer kumaşsa ve çok zevk suyu gelmişse ıslatabilir evet
Soran+1 yılKucağına oturdum sürtündük gözleri zaten gitti. Kafasını geriye götürdü gözleri de gitti zaten beş on saniye sonra geri düzeldi kafası. Pantolonu ıslanmıştı baya ama emin olamadım zevk suyu mu yoksa boşalmış mı diye
Cevap sahibi+1 yılSenin üstünde ne vardı
Soran+1 yılİç çamaşırları vardı
Cevap sahibi+1 yılPenisini dudaklarının arasına mı almıştın
Soran+1 yılİç çamaşırı vardı onda da pantolon 33 yaşında biri ergenlik çocuk değil
Cevap sahibi+1 yılYaşına göre penisi nasıldı?
Benim 18 cm uzun 5 cm kalın damarlı 😉😉
+1 yılUtangaç birimi
11 Yorumla
Soran+1 yıl33 yaşında biri utangaç olur mu ki neden öyle olsun
bosalmısta olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılHangisi ama kesin cevap arıyorum
Soran+1 yılKucağına oturdum sürtündük gözleri zaten gitti. Kafasını geriye götürdü gözleri de gitti zaten beş on saniye sonra geri düzeldi kafası. Pantolonu ıslanmıştı baya ama emin değilim zevk suyu mu yoksa boşalmış mı diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk suyu okadar ıslatmaz
10 Yorumlazevk suyun akınca boşalmışsın
00 YorumlaBoşalmıştır
10 Yorumla
+1 yılIslatmaz
10 Yorumla
+1 yılboşalmıs
10 Yorumla
+1 yılvar harika
10 Yorumlayok ya ıslatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmıştır
10 YorumlaTekrar dene sor
00 Yorumlaişemiş hatta altına sıçmış sevgilin
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik misin?
+1 yılBoşalmış gevşek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerde var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Zevk suyu pantolonu ıslatır mı? Pantolonu ıslatma olasılığı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat