Gençler kimse kınamasin ve yorum istiyorum seviyeli bir şekilde bir spor salonuna gidiyorum evli bir adam var ve biz onunla ara sıra cinsellik yaşıyoruz çok mutsuz evliliginden bana fazla birsey söylemiyor ben onu reddettikce o üsteliyor bugün birlikte olduğumuzda seni karım yapıcam nikahıma alıcam falan dedi ve cok tutkulu bunun bana zaafı mi var?
Cevabın nedir?
+1 yılİnşallah senin evleneceğin kişide aynısını yapar. Nasıl insansın ya pardon sana insan demek iltifat olur. Bunu burada sorma direk anana babana sor onlar versin yanıtı. Ulan karısını aldatan senide aldatır bunu öğrenin 1 yapan 2 de yapar 3 te kşarı böyle birisini bulmuş tabi der yok mutsuzmuşta hikayeye gel.
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaptıgınız cok yanlıs. Spor salonunu, hattını vs değiştirip ondan uzaklasmalısın. Hatanın neresınden donersen kar ilerde basına bela olabılır. Saplantılı bir erkeğe benziyor.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi parantez acayım nikah filan ucuz numara. Karım yapıcam mutsuzum geçsin bu ayakları. 21 hüzyılda kızlar hala bu numaraları yiyor musunuz yaa cok komik:)))
Soran+1 yılBen zaten ondan beklenti içinde değilim ve hiçbir zaman ona yazan veya onunla konuşan taraf değilim hatta onu reddettiğim Bile oldu
Cevap sahibi+1 yılAma sonuc olarak defalarca ilişkiye girmişsiniz. Bu nasıl karsı koymak bence karsısında güçsüzsün
Cevap sahibi+1 yılİlerde duygusal anlamda çok acı cekiceksin gibi gözüküyor
+1 yılHayır senin gözünü boyuyor. Belli ki kaslı vücuduna aldanmışsın o da bunu fırsat bilip sana yol yapıyor kandırmak için mutsuzum deyip seninle mutluymuş gibi yapıyor anlamıyor musun hala?
Evlilik falan hikaye kimse gönül evlendirdiği kadın için karısından vazgeçmez10 Yorumla
Yapar yapar bekle sen.
Seni sadece yatakta karısı yapar o.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
31Cevap
Tövbe edip allaha yalvaracağına sorduğun soruya bak allah islah etsin o kadının ahı varken ona yaşattığını yaşamadan ölmezsin yaşa gör bakalım nasıl bşr duyguymuş aldatılmak.
50 YorumlaKan hücreleri kasıklara pompalandığında alkol gibi saçmalatır insanı. Beyine fazla kan gitmez çünkü kalp pompayı aşağı yöneltmiştir. Bu nedenle önemseme derim...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni harım yapacağım demesi ; Gittiği yere kadar senden hevesimi alana kadar bu laflarla kan salak ol bende zevkimi çıkarayım nasıl oksa wc kağıdı gibi atacağım bitmesi gereken yerde demek çıkıyor burdan 😜
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılileride evlendiğin de sana da aynısını yapar aşık olduğun adam umarım o zaman anlarsın yaptığın orospuluğu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep aynı palavra he yapar seni karısı. senden hevesini alsinda kesin yapar. beyinsiz
30 Yorumla
+1 yılYa ayrılın da yapın ne yapacaksanız. Sana gelince seni elde tutmak için söylemiş. Yoksa çoktan boşanır seni alır dı.
00 Yorumla
+1 yılsana değer veriyor tutku var aşık sana köpek gibi seviyor seni karısını boşayıp seni alacak evinin kadını çocuklarının anası olacaksın :D
00 Yorumlaanan baban yok mu senin ya nasıl bir malliktir evli adamın altına yatmak
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende inanıyorsun dimi? saftrik seni... kendini bol bol kullandırmalar...
10 Yorumla- 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılartık size söyliceğim tek şey orspuluguna devam et kıcına tekmeyi yiyene kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle evlenecekmis işte. Bunun nesini soruyosun anlamadim
00 Yorumla
+1 yılSen de ne genişmişsin vallaha helal olsun
20 Yorumla
+1 yılNe iğrenç insanlarsınız!
00 Yorumla
+1 yılİyi sevisiyorsan etkilemiştir
00 Yorumla
+1 yılYalan cinsel amaçlı zaaf sadece
00 Yorumla
+1 yılwoowww harran iliskiye gircek snelw
00 YorumlaHayır sevişirken olur böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılo an gaza gelmiş söylemiş gibime geldi bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzak dur sonra çok üzülürsün
00 Yorumlaevet sana zaafı var ve seni istiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılseviştiğinize göre zaten tutku vardır.
00 Yorumla
+1 yıluzaklas bence karısına hayrı yok sana hiç olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevmek istiyor işte daha ne anlamıyon
00 Yorumla
+1 yılsallamış sende inanmışsın
00 YorumlaYalan söylüyor.
00 YorumlaOrası neresi?
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
seni sevicem diyir
00 Yorumla