Bir tecrübem olmadı. Sadece şunu söylemek istiyorum. Parçalardan birleştirdiklerime göre, zevk veren bir şey. Sigara da zevk verir. (Bağımlılık yapan maddeleri hesaba katmıyorum.) Ve insanlar zevk almayı sever. Yaptıkları yanlış dahi olsa sürekli yapmak isterler çünkü bir kere tatmışlardır.
soru şu. zevki doruklara kadar yaşayabildiği ve tekrarlanmasını istediği için mi, yoksa bir türlü mutlak zevke ulaşamadığı ama her seferinde ulaşabilecekmiş gibi hissettiği için mi sevişir insan.
insan anatomisi buna ayarlanmış.. kadınlardaki ostrojen ve erkeklerdeki testesteron hormonlarının özelliğinden.. genel çerçeve olarak bunu diyebiliriz.
Erkeğin doğasında ne kadar seks yapsakta doyuma ulaşmıyoruz biyolojik olarak içgüdüsel olarak genlerimize işlenmiş olan güdüden dolayı ve biyolojik olarak bedenimiz düzgün bir şekilde çalıştığı sürece , seksi sevdiğimiz kadın olunca da doğal olarak doymak bilmeyen bir açlık baş gösteriyor.
İkisine de katılmıyorum. Partnerin seni tam anlamı ile (Her yönü ile) doyurursa, hemen yeni bir istek sürecine girmemelisin bence... İyi bir alacarte mutfağı ile ayak üstü atıştırma arasında ki fark gibi.
valla bu süreçlerle ilgili dostum kimi zaman geliyor 2-3 gün insanın aklına bile gelmiyor sürekli seks yapamazsın kimi gün geliyor sabahtan akşama akşamdan sabaha yapıyorsun biseyler... ama suda var erken boşalan kişiler kadın erkek tekrar ister bişey anlamaz ama zor tatmin olan bayan erkek 45 dk ve üstü durmadan tekte yetiyor çoğu zaman bütün gün kicinin üstünde oturur iş güç oradan takilirsan h erken boşalır hemde bir çok kez yaparsim
Gen yasta hormonların yeterli sayıya ulaşmadığı takdir de yine yine isteyecek artık yeteri kadar organzim olduysan önünde 50 tane çıplak kadın olsada kalkmaz canım istemez yaşlanmaya başladıkça da bu isteğin 3 lere hatta 2 lere düşecek zamanla anlarsın ;)
vücut ihtiyacı olduğu için insan yapmaktan zevk alıyor bir araştırmaya gore ne kadar çok sek. s yaparsanız o kadar çok isteğiniz artarmis yani uyuşturucu gibi
İnsanın ihtiyaçları anlıktır, İhtiyacını karşıladıktan bir süre sonra tekrar yeni ihtiyaçların doğar, açlığını giderirsin sonra tekrar acıkırsın, cinsel ilişki yaşarsın sonra tekrar tekrar istersin, hayat boyu bu sürer gider. Beden sağlıklı ise ihtiyaçları da sürekli olur.
Temel ihtiyaçların hiç biri tek kullanımlık değildir. Uyku, yemek, barınma, giyinme gibi ihtiyaçların tek deneyişte tatmin ediyor mu? Temel ihtiyaçların sorgusu olmaz, ebediyen devam eder..
İstediğin hazzın üstüne çıktığın için ya da istediğin hazzı yaşadığın için tekrardan istersin. Bu her şeyde böyledir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sebep şu. partnerinle tam anlamıyla bir ten uyumu sağladığında ve işin içinde aşkta varsa bu şey tutkuya dönüşüyor, libidoda mağlum sürekli tavan yapıyo, karşımdakide çekiciyse sürekli istiyorum açıkcası. özellikle anal favorim.
ya dozu aşılmadığında problem yok, sağlık açısından problem sağlıyor haklısında tabikide fakat, bilmiyorum ama oranın zevki ayrı, orgazma ulaşmak için oranında uyarılması gerektiğini düşünüyorum eksik bişey kalmamalı.
En İyi Cevaplar