senin durumunda zaten büyük meme itici durur ki. kesinlikle güzel ölçülerin. sabırlıysan ve istekliysen bazı yağlarla günlük masajla az bir şey hacim arttıran varmış. deneyebilirsin. ama bence yukarıdaki örnekteki gibiyse boyutları. gerçekten güzel.
Dogal olan hersey güzeldir. Kizlar gögüsleriniz kücük diye sakin büyüttürmeye kalkmayin. Dogal olan gögüs ister kücük olsun ister büyük olsun, silikon falan yaptirmayin. Her bakimli kiz güzeldir. Önemli olan karekterdir.
Ben çok büyük göğsü olanlardan daha seksi bulduğum göğüs şeklidir.. Bilmiyorum ama eski kız arkadaşım küçük göğüslüydü ve ben daha çok seviyorum.. Kimisine göre değişebilir tabi kiama bence avucuma sığmalı diye düşünüyorum
o zaman yaptırmazsınız. ayrıca kadının seksapeli ruhundadır göğüs ölçüsünde değil. iyi sevişen kadın tercih nedenidir benim için memesi büyük olup tahta gibi yatacağına iyi sevişsin küçük göğüslü olsun :)
Ben pek sexsi vs diye ayırmıyorum seviyormu sevmiyormu diye gözle bakarım. kucuk olması sorun olmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ufak göğüslüler daha bir istekli oluyorlar. bu yüzden ilk tercihim gerçekten ufak göğüsler :) 24 yıllık bakirlik hayatımdan sonra beni anca böyle birisi doyurur
Bence sen popona ve göğüslerine de kimlik çıkart onların varlığını kabul etmelisin ve kayıt altına almalısın waoooowwwww gözlerim böyle bişey görmedi daha önceee 😍😍😍
O kadar çok örnek verebilirim ki sana bu konuda. Mesela CHP bir zamanlar Türkçe'ye karışmış sözcükleri çıkarmak istedi ama kendi parti ismi bile türkçe değil.
Günümüz Türkçesinde neredeyse tüm kelimeler yabancı kökenli ama TDK bunları Türk dili kurallarına uygun hale getirerek Türkçeleştiriyor. Sexy-Seksi gibi. Sana Öz Türkçe konuş demiyorum, Türkçe konuş diyorum. İkisi farklı şeyler.