İstekli olsun beni doyursun. #Akrep kadınıyım ben sonuçta. İlgisiz bırakmasın beni.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkrep sevgilim vardı ilk baslarda hep o üzerime geliyordu konuyu acıyordu tabiri caizse tam bir aptaldım cinsellik konusunda beni eğitti öğretti tek tek anlatarak cok sabırlıymıs hiç yanyana gelmedik ona deli gibi asık oldum hala aşığım ama öğrettiklerini ve anlattıklarını baska sevmediğim biriyle yasadım hepsi onun yüzünden o başlattı
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Lee_Rock yok cinselliği ilk o sevdirdi onu sevdiğim için bana normal gelmeye başlamıştı ki o zaten herşeyi yapmıştı benden öncede sonrada ben bisey yapmadım atlamayın hemen sadece ilk öpücüğümü sevmediğim birine verdim baska bir durum yok
Cevap sahibi+1 yıl@misalen seni inandırmak zorunda degilim ne bekliyordun aptal mıyım kendimi teslim edecek kadar?
Cevap sahibi+1 yıl@misalen kisiye göre değişir o biseyler sana öpüşmek normal sıradan gelebilir benim için iki gün boyunca kendime gelemedigim bir seydi ne yaptım ben diye?
Cevap sahibi+1 yıl@misalen evet bir anda öptü sevdiğini söyledi ben hayır kalbimde baskası var dedim bırakmadı yanında olmama izin ver dedi ben arkadaşça müsadee ettim birden yanıma oturdu ben yüzüne bile bakamıyordum bir anda yapıştı hemde milletin içinde çok kötü oldum konuşamadım dilim tutuldu çıkıstada elime yapıştı koala gibi ben mal gibi olmustum ben adama ne dedim adam ne yaptı diye akşam kavga ettim bidaha yapmayacağım söz benden uzaklaşma dedi ertesi gün yine aynı her fırsatta yapıstı zor kurtuldum elinden yıllar geçmiş hala peşimde
Soran+1 yılLaa yeter
Cevap sahibi+1 yıl@Lee_Rock tamam sustum özür arkadaslar
En İyi Cevaplar
+1 yılbende akrep:D
11 Yorumla- +1 yıl
Akrepler istekli mi oluyor
+1 yılBen sevgilimi anlayamıyorum beni yatağa bağlıyor ve iliyşkiye girmek zorunda kalıyorum yapalım diye yalvardığı çok oluyor he bu arada yataktan çıkamıyorum demek istedim ciddi ciddi bağlamıyo
00 Yorumla
Olsun tabi. En az benim kadar istesin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşırı istekli bir hatun var kızı sabah öğle akşam s*kiyorum, her s*kişte iki postadan günde 6 kez, artık t*şaklarım sızlıyor, kız yine de istiyor, bu gidişle 24 saat s*kim kızın içinden hiç çıkmayacak :D ama şikayetçi değilim yani seviyorum onun bu hallerini.
015 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin mi
Cevap sahibi+1 yılsevgiliyle ilişki yaşamaya karşıydım ama kıza karşı koyamadım :S
Soran+1 yılEvlen bari
Cevap sahibi+1 yılolabilir zaten kız bekaretini de bana vermişti.
Soran+1 yılDaha neymiş o zaman
Cinselliği seviyor diğer huylarida iyi ise evlen gitsin
Cevap sahibi+1 yılkız accayip bir kız ama afedersin sadece s*kmelik bir kız, öyle anne olacak bir kıza hiç benzemiyor açıkçası, evlilik düşünen bir yapıda da değil.. Senin hayatında var mı bir sevdiğin, evlenmeyi düşündüğün arzu ettiğin bir aday? Sen bu kadar isteğinin üstesinden nasıl geliyorsun, nasıl kendine hakim olabiliyorsun?
Soran+1 yılKimse yok
Çünkü ben hep ilk ve tek olsun dedim
Sevgili bile edinmedim
Zor değil istek. zamanim özellikle özel günümde oluyor
Soran+1 yılOnu da sabırla atlatiyorum
Cevap sahibi+1 yılmast yapıyormusun aşırı istekli olduğunda? Ben o kadar ilişki yaşadığım halde bazen masttan aldığım zevki kızdan alamıyorum, o yüzden hala mast ta yaparım, böyle uzanacan yatağına kapatacan gözlerini hayal kuracan ohh misssss ;)
Cevap sahibi+1 yılaynen dediğin gibi relg döneminde hatun aşırı kuduruk oluyor resmen regl iken bile ilişki istiyor ama ben ellemiyorum o kadar da olmaz ;)
Soran+1 yılYapmamaya çalışıyorum.
Ayda beş kere belki belki hiç değil
Cevap sahibi+1 yıl5 kere yine iyiymiş ayda, ben ayda bir kere anca yaparım. bu sıralar ilişki haftada 2 felan oluyor ancak, ama bir kızın içine girmek içinde olmak müthiş bir zevk ve özellikle içindeyken kızın inlemeleri kıvranmaları o hallerini seyretmek apayrı bir haz ;) tez vakitte seninde yaşamanı dilerim helâlinden ;)
Soran+1 yılAmin inşallah
Cevap sahibi+1 yılilk gece korkusu yaşıyor musun hiç sorması ayıp?
Soran+1 yılEvet
Ya kan gelmezse diye korkuyorum
+1 yılValla ortalıkta alev topu gibi dolaşan kızı alıp karım yapmam yani ben eğlenceyi seven adamım her başbaşa kaldığımızda üzerime atlayan bir kadın istemem. Yapıyorsak bir anlamı olmalı yani. Tv izler gibi her gün
00 Yorumla
+1 yılKoskoca astroloji'yi sadece şu genel burç yorumlarından ibaret sanmıyor musunuz deliriyorum.. Aseksüel akrepler bile var libidonun burçla bir ilgisi yok.
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Anladım ama aseksüel akreplerin olması akrep burcuna mensup insanların çok büyük oranda ihtiraslı kişiler olduğu gerçeğini değiştirmez. Hem ben yaşadım, akrep burcu kadınları çok istekli. Başka burçtan, aseksüel olduğunu söyleyen biriyle de birliktelik yaşadım yani az çok konuya vakıfım.
- +1 yıl
Tamam ben de istek veya isteksizliğin burçla alakası yok dedim zaten. Her akrep istekli olmuyor. Astrolojiyle gayet yakından ilgilenen biriyim ve bu "burç yorumları"ndan ibaret değil diyorum anlıyor musun?
- +1 yıl
Senin dediğin şu; akrep burcu kadınlarının istekliliğinin akrep burcu kadını olmalarıyla alakası yoktur. Ne kadar saçma de mi ama senin söylediğin bu. Ben diyorum; birlikte olduğum tüm akrep burcu kadınları diğerlerinden belirgin şekilde fazla istekliydi, sen de onun burçla alakası yok diyorsun, mantıksızlığa bakar mısın?
bu akreplerin kendini seks tanrıçası olarak görmesi beni benden alıyo la :D
kendinizi ne güzel şımartıyosunuz öyle :D
bilmesekte :D10 YorumlaÇok isfekli sevmem. Mesela 2 günde 3 günde bir isteyen kadın iyidir
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevmezsin
+1 yılbu yaştan sonra bana yaramaz. ayda yılda bir canımız çekiyor artık.
00 Yorumla
+1 yılBen hem istekli hemde kamyoncuyum nedersin tatlim :)
00 Yorumla
+1 yılÇok istekliyim. Evet istekli olmalı. Rahat durmasın hiç. Öpsün dokunsun okşasın ilgili olsun. Ateşli olsun.
10 YorumlaBenım kadar ısteklı olursa yandık vallahı ne yemege ne uyumaya vakıt kalır 😂😂😂
00 YorumlaBu mesele için bir yardım falan al derim ben adam saplantı haline getirdiyse seni. Yaşça büyük mü?
02 Yorumla- +1 yıl
Bitti mesele yardıma ihtiyacım yok sağol uyu akşamlar
istekli olsun doyurayım #Aslan erkeğiyim bende öncelik partnerimin ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki istekli olsun hele fiziği iyiyse haftanın hergünü 3-4 round lık bir sekse hayır diyemem :D Hazır bulmuşken tadını çıkarıcaksın tabiki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılherkes istekli bir partner mutlu bir cinsel ilişki ister
11 Yorumla
+1 yılnerde bende öyle şans . öyle eşim olsa 24 saat koynundan iççnden çıkmazdım. sevişmek için bile işyerine çağırırdım
036 Yorumla
Soran+1 yılİş yerine mı
- +1 yıl
evet. canım çekince öğle arasında bile eve gelirim ya da işyerine çağırırdım seni. gece nöbetlerde seni çağırırdım yanıma
- +1 yıl
sen evlimisin peki.
Soran+1 yılDeğilim
Ne gece nöbeti
Mesleğin ne ki senin- +1 yıl
dr. eşim olsan varya seni gece nöbete bile çağırırdım sevişmek için. çok szgın ol benim gibi isterim. her gün her saat canın nerde çekiyorsa seviş isterim
Soran+1 yılBende isterim ama daha karşıma öylesi gelmedi
- +1 yıl
banada bir türlü denk gelmiyor. doyumsuz birini istiyorum kendin gibi. her gün aklı fikri sekste olan birini istirrım. keşke sevgilim olsan neler yapmazdım ki senin için., he gün her saat canım ister seni
- +1 yıl
sevgilim olsan seni çağırsam sevişmek in her gün böyle nöbet sorasında gelşrmiydin sevişşrmidin böyle çılgınlık yaparmıydın sende
Soran+1 yılSevgiliyle sevismem ben
Kocamla sevisirim- +1 yıl
bende öyle demek istedim zaten. eşim olsan diyorum böyle çılgınlık yapsam hoşuna gider mi
Soran+1 yılYa basilirsan doktor odasında
- +1 yıl
kilitlerim kapıyı arkadan. kendi odamda yaparım zaten. peki evli olsak senle böyle şeyler yaşamak istermiydin sende
- +1 yıl
böyle çılgınlık yapmak istermiydin
Soran+1 yılOlabilirdi eğlenceli olurdu
- +1 yıl
düşünsene elim olsan varya inanki çok istedim böyle şeyi. saatlerce sevişirdim senle. yalardım saatlerce. her yerde eşimle sevişmek isterdim. çok azgın eşim olsa keşke
Soran+1 yılHer saat azgın olmaz ki insan
- +1 yıl
peki böyle benim gib her gün isteyen bir eşin olsa napardın
- +1 yıl
bıkarmıydın yoksa hoşuna gider mi eşinin her gün senle sevişmek istemesi
Soran+1 yılBikmazdim
Sevişirdim- +1 yıl
keşke eşim olsaydın. inanki iliklerine kadar kadın olduğunu dişi olduğunu hissetirrrim sana. her gün deliler gibi çılgınlar gibi sevişrrim. bıktım zaten kocaman evde yalnız yasamaktan. neden senin gibiler bana denk gelmez. hemen evlenirdim inanaki senin gibi birisi olsa hayatımda
- +1 yıl
eşim sınırsız doyumsuz kuralsız birisi olsun isterdim. hiç bıkmasın isterdim
- +1 yıl
eşim olsan inanki bir gün bile ilgisiz bırakmazdım ki seni. sabah kadar hiç durmadan seviştigimizi düşünsene. napardın böyle bir evliliğin olsa
- +1 yıl
neden sustun
Soran+1 yılTüm gün uyurdum
- +1 yıl
ben uyutmazdım ki seni 😊😊
- +1 yıl
uyuyamazdın 😊😊
Soran+1 yılGece boyunca yaparsam gündüz elbetteki uyurumn
- +1 yıl
akşamı sabırsızlıkla beklerdim.
- +1 yıl
peki nasıl eşin olsun istedin. hayalindeki eş nasıl birisi. en çok ne yapsın isterdin. en çok ne yaparsa seni çıldırtır
Soran+1 yılAnladım saygılı olsun
- +1 yıl
saygı olmazsa olmazlar arasında tabiki. zaten insan seviyorsa kıramaz ki eşini
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
insan kıyamaz bile ona. saçının geline zarar gelsin istemez ki. düşünsene çok sevdiğin eşin seni çok mutlu eden eşin. kıysmzzsın ki
Soran+1 yılAma kiyiyorlar
- +1 yıl
maalesef öyle geri zekalılar var
- +1 yıl
orada mısın sustun
benimde yükselenim akrep. burcumda uyumlu bu konuda akreple zaten.
00 YorumlaBeni doyuran kadın daha yok 🤔 yeter artık diyerek bitiyor kimse dayanamıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum ama cinsellikte hep erkek değil kadında aktif olmalı
00 Yorumla kesinlikle isterim, hatta beni bıktırana kadar sevişmek istemesini isterim :)
00 Yorumla
+1 yılakrep kadınıyla çok iyi anlaşırım özellikle geceleri;)
00 YorumlaIstek iyi de o istek bitmezse baska yerlere kayarsa sknti😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende boğa burcuyım üstelik bakirim gerisini sen düşün
00 YorumlaAkrepler gereksiz abartiliyor.
11 Yorumla
+1 yılBen de akrep burcuyum aseksuel eş istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
istekli olmalı yoksa benle başa çıkamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılHmm.
Daha önce oldu mu
Soran+1 yılHmm
Akreple burcuylane alarkasi? Burclar bahnane.
00 Yorumla
+1 yılakrep olsun yeter zaten :)
00 Yorumla
+1 yılsüreklide olmaz arkadaş
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye belki her gün isteyecek
- +1 yıl
bızmkıde can kardesım bı yere kadr hergun hergun sonra zaten azalır ıstegı
Soran+1 yılKarşıdakine bağlı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlsun isterdim ama değil...
00 Yorumlaİstekli Eş Her Zaman Favorim
00 Yorumlaolsun ısterım ateslı olsun
00 Yorumlabir akreple olmak istemisimdir hep
00 Yorumla
+1 yılistekli olması her zaman güzeldir :)
00 YorumlaEsim baska erkekleri arzulasin isterim
12 Yorumla
Soran+1 yılİgrencsin
+1 yılÇok istekli değil, olsa iyi olurdu
00 Yorumla
+1 yılHersey tadinda ve kararinda guzeldir
00 Yorumla
+1 yılHep öyle diyorlar sonu boş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmalesef değil benim zorlamamla
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında
Cevap sahibi+1 yıl33 yaşında
Soran+1 yılO yaşlarda istekli olması lazım aslında
Cevap sahibi+1 yılöyle ama malesef değil
+1 yılBekarsan evlenelim :)
00 Yorumla
+1 yılİsterim öyle de zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIstemem mi hic ya. Hoslanirim istekli kadindan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende akrep erkeğiyim, kapışırız. :)
00 Yorumlasana benım gıbı biri lahazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. İsterim.
00 Yorumla
+1 yılZaten yaşıyorum😊
00 Yorumla
+1 yılIsterim
00 YorumlaYa doyuramazlarsa
00 YorumlaÖyle eş bir bulsam
00 Yorumlaeşim olsankeske
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılİsterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İstekli bir eşiniz olsun ister misiniz? Ya da eşiniz istekli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler