Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de ilk gece endişeliydim, zorlanmadım dersem yalan olur, neyin nasıl olacağını internetten araştırıp biraz bakmıştım ama karşımda canlı bir kızı ilk defa görünce elim ayağım tir tir titremişti, ne yapacağımı şaşırmıştım resmen, düşün hatunun sütyen kancasıyla 10 dakka uğraştım açamadım :D kız kendi açtı sonra acıdı halime :D dokunmaya bile utandım bırak öpmeyi okşamayı.. şimdi komik geliyor hatırlayınca
14 Yorumla
Soran+1 yılEe nasıl oldu peki :) kaç gün sonra utanman geçti. Görücuydu heralde
Cevap sahibi+1 yılgörücü değildi de ilk defa öyle başbaşa kalıyorsun çok yakın, kız senden bekliyor ilk adımı, kızın kıyafetlerini çıkartıyorsun elin kolun titriyor yüzün kızarıyor o sıra bakamıyorsun yüzüne, tabi kız da benden farksız o daha çok utanıyor, aşırı heyecan var, ona öyle bir sertleşmiştiki penisim nerdeyse çatlıycakmış gibi hissediyordum pantolonu delip fırlayacak diye korktum, bir de o vaziyette kızın önünde nasıl soyunacam şimdi diyorum kendi kendime kız görür görmez tırsacak iyice :D :D
Soran+1 yılKaç gün sonra alıştın :)
Cevap sahibi+1 yıl1 ay kadar bir süre acemilik çekinme utanma hep oldu ama birbirimize alıştık normalleşti durum, samimiyetimiz muhabbetimiz çoğaldı, artık 2 saniyede sütyen açmayıda öğrendim :D :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zorlanacağını sanmam sadece eli ayagı dolanır biraz ama o kadar da sıkıntı olmaz sadece deneyimli bir bayanlaysa zaten o istemesede kadın idare edebilir ama diğer türlü bakire birisine göre normal bir deneyim yaşarlar
16 Yorumla
Soran+1 yılKadında hiç yapmamissa
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir birine yeterler yani ikiside zamanla alışır ilk geceleri de kötü sayılmaz ikiside keyif alır ama erkek kendi istekleri doğrultusunda ilerleyip sevişmeyi çok kısa tutup bir an önce içine girmek isteyebilir bu durumda bayanı rahatsız edebilir
Soran+1 yılSen hiç yaşadın mi
Cevap sahibi+1 yılEvet yaşadım
Soran+1 yılBekar misin
Cevap sahibi+1 yılEvet bekarım
Erkekler Ne Diyor
tedirgin olur elbet.. ancak bir iki dedi mi gerisi kolay.. söyle de sırtına çok vursunlar ))
14 Yorumla
Soran+1 yılBen nişanlı evlenen değilim sadece merak
Soran+1 yıl:) bence Erkek sonuçta muhakkak at arkadaşlar arasında konuşma geciyidur
Yapacak bişey yok o güne kadar sabretmişim bayılmazsam iyidir heralde
10 Yorumla
+1 yılben ilkte deliğe sokmakta zorlanmistim o yüzden acemilik ve iki tarifin organ boyutu çok önemli
10 YorumlaGeçmişinde çok kızlarla haşır neşir olanlar tedirgin olmaz, diğerlerinde tedirginlik olur
10 Yorumla
+1 yılHayır, pek sanmam. Yani zorlanabilir ama 5-10 dakikaya rahatlar bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Fazla olmaz. Bide alet sağlamsa çok rahatta olabilir.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar bilgiside olsa video da izlese de heyecan ve tedirginlik olacak. İlk kez araba kullanmak gibi. Öyle düşün. Yola alıştık ça açılır o.
10 Yorumlazorlanır tabi tavsiyem ilk gece kendini sartlamamasi
10 Yorumla
+1 yılhiç bir şey bilmese bile iç güdüleri onu yönlendirir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen rahat davranirim bebegim heycan olur ama ilk deneyimim sonucta
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru ilk sonuçta
Cevap sahibi+1 yılAma esimi rahat olmasini beklerim pat diye atlamam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılacemi olduğu için zorlanabilir ya da nasıl davranmasını bilmeyebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bende bir kaç konudan muzdaribim. bakiriim ve kızlarla ilgili bilmediğimm çok şey vr. rahatsızolmıycaksaanız sorabilir miyim?
00 Yorumla
+1 yılYapacağımı kim söyledi ki? Ne bu acele? Yanında soyunmam bile ben hemen, zaman geçmesi gerek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben hiç yaşamadım aa napacağımı çok iyi biliyorum
10 Yorumla azda olsa olur ama başladımı onu hemen atar..
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yıltedirgin olur beceremez erken boşalır.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
bilmediği deneyimlemediği için
+1 yılSanmam
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Iliskiye girmese bile p. rno izlemistir heralde az cok bilir bence.
Soran+1 yılDimi benceede erkek sonuçta arkadaş arasında konusuliyodur
- +1 yıl
Aynen oyle sıkıntı yok hallolur
p*rno filmlerinden flan tecrübesi vardır bence
10 Yorumla
1 yılDağıtır seni ben mesela.
00 Yorumla
+1 yılsence? adam bir b*k bilmiyo
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen heyecandan erken boşalır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO bilir yerini
16 Yorumla
Soran+1 yılBence de izliyodur ya da arkadaşlarla konuşuyodur bence
Cevap sahibi+1 yılaynen o kadarda saf olmaz , ama insanın zaten o şeyi görünce kendiliğinden olur, Hayvanlar ilk ilişkiyi nasıl yapıyorlar, içgüdüsel olarak.
Soran+1 yılErkek arkadaşım tipi iyi ve çekingen biri değil
Hiç yaşamadım diyo kimseyle sence yalan söylüyor olabilir mi. Çünkü rahat biri inanasm gelmedi
Cevap sahibi+1 yılFiziksel olarak girmemiş olabilir, ama mutlaka mast veya başka şekilde olmuştur.
Soran+1 yılBence de insan sonuçta
Cevap sahibi+1 yılsordun mu
Bence olmaz neden olsun ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Zorlanır.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet oluyor sonuçta onun içinde ilk
10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen
10 Yorumla
+1 yılErkek değilde kız zorlanır
00 YorumlaBayilabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Zorlanabilir
10 YorumlaEee haliyle
10 Yorumla- Daha fazla (6)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri