Masturbasyon yaparken gözler neden kapanır?
(Kız veya erkek, sulanmayın, rahatsız etmeyin.)
(Kız veya erkek, sulanmayın, rahatsız etmeyin.)
İnsan öyle bir zevk alıyor ki kendinden geçiyor o an ne yaptığını kontrol edemediği için gözleri kapanıyor, vücudu titriyor, çarşafı dağıtıyor ve titreyerek inleyerek orgazmın doruklarına çıkıyor
duyulan heyecan sebebiyle artan adrenalin seviyesine bağlı olarak gözbebeğinin büyümesi sonucu ışığın gözleri rahatsız etmesi sonucu olarak refleks olarak yapılan bir harekettir
Ben gözlerim açık takılıyorum.
Genelleme hastalığına tutulma. 👌👌
Thanks 🌹
Bende ayaklarımı havaya kaldırıyorum istemsizce olur öyle şeyler
O kasılma
Hayır orgazm esnasında ayaklarımı kaldırıp iç geçiriyorum herkeste olan şey değil
Kaldırma derken şu bacak omza pozisyonu gibi mi
Zevke o şekil de geliyor sanırım gizli arkadaş. ve bahsettiği şeyde zevke gelirken bacaklarını kaldırıp ayaklarını tavana dikimesi sanırım
Değişik. İlk defa duydum hayatımda
Sende mast yaparken bacaklarını kasıyorsundur mutlaka tuhaf olan ne?
Cevap
42Cevap
Ben dişlerimi fırçalarken de gözlerimi kapatırım :)
Çok yorgunsun gecenin bir vaktidir ama canın kürek ister bu vücüttaki yorgunluğa bağlıdır birde zevkten olayı gözleri kapatarak yaşama durumu vardır bkz ben
Ben hic kapattigimi bilmiyorum dostum ki genelde aciktir
Ben kapatmıyorum nedense penisimi görünce dahada hızlı yapasım geliyor
bir şeyi daha çok hissetmek için gözler kapatılır öpüşürken seks sırasında bazen mast yaparken sarılırken yani fiziksel şeyler olduğunda bir hissini kısıp diğerine yoğunlaşırsın
yoğun zevk yaşadığın için oluyor o benim merak ettiğim kızlar erkekten cinsellik için adım beklerken gözlerini kapatmaya başlıyor bir ikisinde değil hepsinde gördüm bunu cesaretlendirmek için falanmı yapıyorlar acaba merak ettim
Bu akadaşın tek amacı kendisine sulanan abazalar üzerinden egosunu tatmin etmek alta yazdığı notun sebebi de sanki herkes buna sulanıyormuşta artık bıkkınlık gelmiş gibi bir izlenim yaratmak eğer ki sulanmanızı istemeseydi gizliye geçer öyle sorardı zaten he birde böyleleri her şeyi diğer insanların ondan hoşlandığına yorar sorsan hayatında hangi konuda başarılısın ne başarın varda kendini böyle görüyorsun desen hiçbir şey diyemez neyse boş insan seni kendini değerli zannetmeye devam et belki 5 belkide 10 sene sonra falan anca anlarsın ne kadar salakmışım ben dersin kendi kendine neyse zaten sana düşman olduğumu düşünmeni sağlayan cehaletin yüzünden söylediklerimi kişisel bir düşmanlık falan sanacaksın.
Hayal ettiğin şeye odaklanabilmek için
Gözlerim açık olur orgazm esnasında kısa süreli saniyelik kapatabiliyorum bazende orgazm esnasında anlık gözlerim açık ama göremiyorum
Hayal kurmak için
Ama bu öpüşürken göz kapatma ile aynı şey değildir.
Öpüşürken partneri o haliyle kimse görmek istemez ondan kapanir
hislerle alakalı sanırım.. şu an yapıyorum ama ekrana odaklıyım.
zevki tamamen hissetmek ve hayal edebilmek yaşamayı hissedebilmek için
Comely sen ne yalancı kızsın yahu mast yapmıyorum diyip masum ayana yatan sen değil isin?
hayal kurmak daha güzel oluyor çünkü kimler kimler geliyor insanın gözüne
hayal kurmak ve orgazma odaklanmak için olsa gerek..
Hayal kurması daha kolay öyle
Nasıl hayaller kurarsın peki
@corapci4242 sana ne be
olmasını istediği hayalleri kurduğu için gözler kapanır.
Hayal gücünle alakalı olsa gerek...
Göz perdesinde film oynatmak için olabilir 😛
daha iyi hissetmek. konsantre olmak icin
Ben genelde hayal kurmak için kapatırım.
Rahatlama esnasında gözler genelde kapanır.
Zevki hissetmek için
Hiç Denemedim doğrusu
Daha uzaga fiskirtmak icin konsantre
sence peki ya sence hıım evet sence?
hazdan dolayı öpüşürkende oluyor o :)
Zevk ve hayal kurmak için
sen neden kapatiyorsun
aptal
hayal ediyor :D
düşünmek için
havaya girmek için herhalde
çok zevk çok:)