Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapıyorsun gübah işliyorsun buraya acıklayacagını pacana güveniyorsun git anana babana desene o kadar yürek varsa yermi gotun? söylemeye ailene? sen benim kızım olsan seni öldürürüm testereyle kıtır kıtır keserim seni
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzorumanı giitti yazıkkk fahişe
Soran+1 yılburda ah kam kesip gizli kullanıcı oldğuna göre seninde bir tarafına güvendiğin söyelnemez ayrıca kimseyi kınama 2 gün sonra başına gelir insan gibi birşey sorduk biliyorsan söylersin bilmiyorsan yazmazsın kasmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılfahişelerle işim yok benim benden uzak allaha yakın olan kahpe kızlar ;) hade anana babanada sor bakalım bir tokat yede akıllan ;)
Soran+1 yılkendini gülünç duruma soktuğun için senin adına utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılSende erkeklerin altına yattigin için fahisesin böyle fahiseler olmaması lazım ;) sisik meraklısı kahpeler
Cevap sahibi+1 yılSen kendine utan ailenin yüzüne nasıl bakıyorsun ;)
etkisi olmaz bu ilaç 1 aydan 1 aya etkili diye biliyorum ayrıca ertesi gün hapı kullandıktan sonra adet olman gerekir adetliyken mi seviştin iğrenç
03 Yorumla
Soran+1 yılBen adet olmadım kullanan arkadşlarımda olmamştı ama duzenli olmuşlardı
Gizli Üye(30-35)+1 yılErtesi gün hapı 2 günde bir kullanılacak bir ilaç değil. Ayrıca evet bugünde kullanman gerekiyor ama bütün dengeni bozar. Onun yerine prezervatif kullanın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kullanma, ayda en fazla 2 defa kullanılır ama çok sık tarihler arasında kullanılmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
+1 yılEvet gerekiyor kullanman. Prezervatif en iyisi bence.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiden önce aldıysan etki etmez malesef ilişkiden sonra almalısın ve çok sık alınabilen bir ilaç değil o bilgin olsun. İçine boşalmadıysa alma
00 Yorumla
+1 yılTabiki gerekir ama cok fazla icmis olursun vucuduna zarar verir. ayda bir kere icmen en dogrusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn eczacı ile konuşmuştum 30 gün içinde 2 tane alırsan kısırlık sorunu yaşayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılElla ertesi gün hapı %100e kadar koruma sağlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılYani tekrar alıyımmı yoksa şimdi de etkilimidir
- +1 yıl
ertesi gün hapları 72 saate kadar etkilidir.
Soran+1 yılBilemedim şimdi tamda 72 saate denk geliyor
- +1 yıl
eğer almanızın üzerinden 72 saat geçtiyse tekrar alınız.
Soran+1 yılçok teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılhergun kullanılmaz o hap öyle
10 YorumlaKullan tabi garanti olsun
00 Yorumla
+1 yılİyice vücudun bozulsun
00 Yorumla
+1 yılEvet gerekir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri