yeni evliyim daha üç aylık eşime unutamayacağı bir gece yaşatmak istiyorum tavsiye verir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle yatakta nasıl durum erken boşalma falan var mı ve sende orgazm oluyormusun? Bunarı cevaplarsanız çok güzel bir gece anlayacak size uygularsanız dadından yinmez 😊😉😉😉
040 Yorumla- +1 yıl
Ordamisin hem fikir istiyorsun hem orada yoksun
- +1 yıl
Eğer burdan utanırım dersen mesaj atabilirsin
Soran+1 yılyok erken boşalma gibi sorunumuz yok ama yeni evliyim cinselliğe de daha yeni alıştım sayılır
- +1 yıl
Anladım burada yazıyım mi açık açık yoksa özelden mi yazıyım
- +1 yıl
Şuna emin olabilirsin asla seviyemi bozmuycam çünkü bende evliyim sadece yardımcı olmak amacım bunu bilmeni isterim özelden yazarmisin bana
- +1 yıl
Anladım güvenmiyorsun sen bilirsin
- +1 yıl
Söylediklerimi yaptığında tamda istediğin bir gece geçirmiş olacaktın ama karar senin pişman olacaksın ama bu sefer ben burda olmayabilirim
Soran+1 yılanlatacaksanız burdan da anlayabilirsiniz ayrıca sürekli elimde telefon beklemiyorum ben ara ara girip bakıyorum
- +1 yıl
Uzun bir anlatım olucak burdan zor olur diye sedm
- +1 yıl
tamam burdan yazıyorum o halde
Soran+1 yılpeki bekliyorum
- +1 yıl
Öncelikle akşam için kıyafeti iyi seçmelisin tesettürlü olsan bile kocan için hazırlanacaksın göğüs dekolteli bir kıyafet seçmeli ve altına mini dar bir etek saçlar yapılı ve ağır olmayan bir makyaj ile cikmalisin
Soran+1 yıltesettürlüyüm evet ama dışarda evimde zaten rahat giyiniyorum eşimin yanında ve çok makyaj sevmez zaten sade göz makyajı ve ruj
- +1 yıl
Güzel bir masa hazırlarsın sevdiği yemekler olmalı menüde tabi kıyafetin içı de önemli dantelli ve şeffaf iç çamaşırları denemelisin jartiyer ve babydool da deneyebilirsin ama mini ile uyumlu olmaz jartiyer alttan uyumsuz olur
- +1 yıl
Yemek sonunda yatak odasına gecmeden önce masadan kalkıp çekyatta geç ve yanından geçerken kolundan çek dudaklarına yapış ve orda başlat işlemi zaman sorunun yok uzunda sürse orda devam wsin sonra kucağına alıp yatak odasına götürur seni
- +1 yıl
Hafif makyaj yeterli zaten
- +1 yıl
Yatak odasında tavrın önemli on sevişme olmadan başlamayin asla yeterizin kadar islanmalisin ki daha fazla zevk alabilesin
- +1 yıl
Bu arada seni en fazla tahrik eden noktalari da keşfetmeniz lazım mesela öpüşme dokunma okşamak oral yapmak göğüs uçlarını emmek gibi haz noktaları vardır bunlardan ne kadarıni yaptınız bilmem ama
Soran+1 yılhepsini yaptık
- +1 yıl
Peki sen orgazm olabildin mi?
Soran+1 yılevet, zaten kendinden çok beni düşünüyor yatakta
- +1 yıl
Sen orgazm olmazsan bu tek taraflı bir tatmin olur sade erkek adına ilişki iki tarafında tatmin olduğunda mutluluk verir daha çok
- +1 yıl
Orgazm olacağın sırada içinden işeyeçekmiş gibi bir duygu olur titreme ile birlikte bir sıvı gelir ya da fışkırır
Soran+1 yılevet biliyorum onu
- +1 yıl
Peki biliyosun oldu mu böyle hiç 3 aydır
- +1 yıl
Birde çamaşır çekmecen nasıl g-string tanga tül çamaşır ve tül boxer jartiyer babydoll durumu nasıl?
- +1 yıl
Hep klasik çamaşırlar giyiyorsan 3 aydan sıkilim adam daha yeni evlisiniz sonuçta dışarıda değilde evinde arıyor mutluluğu
- +1 yıl
Dışarıda ki altın kaplama değil sonucta erkek sadık olmalı evinde aramalı herşeyi
- +1 yıl
Sanırım müsait değilsin?
Soran+1 yılevet beraber seçtik hatta bir çoğunu
- +1 yıl
Güzel o zaman peki boşaldın mi hic orgazm oldun mu?
Soran+1 yılevet her seferinde ben orgazm olmadan o bırakmaz
Soran+1 yılanlayışsız değil o konuda
- +1 yıl
Güzel umarım işe yarar tavsiyelerim
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
Dönüş yaparsan sevinirim sonucu
- +1 yıl
Bu hafta sonu mu deniyceksin?
- +1 yıl
Sen yinede yeni çamaşırlar al supriz olsun ona da tüllü ve transparan olursa daha etkili olur
Soran+1 yılevet eve o zaman döncez çünkü
- +1 yıl
tamam haber verirsin bekliyorum
En İyi Cevaplar
+1 yıleşinin nelerden hoşlandıgını bilmek lazım... jartiyerden hoşlanmıyorsa sana süper bir jartiyer al demek anlamsız kalır
12 Yorumla
Soran+1 yıljartiyer sever gecelik falan onlarda sıkıntı yok sadece ben yeni alışıyorum çoğu konuda daha çekingenim haliyle nasıl davranacağımı tam kestiremiyorum
- +1 yıl
en güzeli doğal ol.. yapmacık olma.. herkesi tahrik eden sey farklı olabilir, onu en güzel sen bilebilir ve keşfedebilirsin zamanla...
Gizli Üye(30-35)+1 yılHızlı giden atin bo.. ku diye laf var. Her şeyi tuketmeyin yavas yavas
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılKardeşim tavsiyeye gere yok ne yaparsan yap o zaten senle olan hıcbıseyi unutmayacaktır , ayrıntıları çok fazla takma..
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersin
- +1 yıl
Emin ol ki senınle olanbherseye zaten AŞKLA bakıyordur.. Bu ask sizin çünkü..
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Ne demek kardeşim ☺
sadece oral seksle boşalt ve ağzından çıkartma sonra az dinlensin bidaha oralle erekte et çeşitli pozisyonlarla ilişkiye gir
19 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay oldu
Soran+1 yılson bir haftadır pek bir araya gelemedik açıkçası ama genelde günkük evet zaten bu planı da haftasonu için yapıyorum ancak evimizde olucaz çünkü
Soran+1 yıloral yapmama ilk başlarda izin vermedi kendisi daha yeni alışıyorsun iğrenirsin dedi. daha yeni yeni öğreniyorum yaptım bir iki kez ama sonuna kadar değil
Soran+1 yılpeki denerim
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Sınırsız ol her istedigini yap ayy ben yapamam igrenirim, at ben utanirim, ayy igrenc deme sakin o zaman sana ölür biter geberir erir resmen. Buna inan tecrübeyle sabit
10 Yorumla
+1 yılYa benim gibi düşünenler var mı? Bazı sorular artık bir süre sonra ekrandan kaldırılması gerekmiyor mu. Örn bu soru gibi sabahtan beridir karşımda 😂
10 Yorumla
+1 yılGuzel bir oralla basla sexy kıyafetlerini goy sasirt onu cömert davran erkegine😉
10 Yorumla
+1 yılSeksi iç çamaşırı giy sevişmeyi sen başlat tutkulu öpüş her yerine dokun onun
10 Yorumla
+1 yılFantezi ye odaklan. Güzel bir Fantezi kıyafet i giy. Veya vücut çorapları falan.
00 Yorumla
+1 yılBence eşine karşı güzel bir gecelik alarak hazırlan
00 YorumlaGözlerine yavru köpek gibi baka baka sakso çek ve yut tüm spermleri
076 Yorumla
Soran+1 yılyutamam ki
Soran+1 yılne gibi
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılbu tarz bir soruyu sorabileceğim tek yer burası ama özel mesajı eşim hoş karşılamaz ben olsam ben de kızardım üstü kapalı şikayet olmadığı sürece hesabınıza bir şey olmuyor bildiğim kadarıyla
Soran+1 yılüstü kapalı bir şekilde burdan anlatabilirseniz ne ala anlatmazsanız da canınız sağolsun
Soran+1 yılyok olmaz sağolun yine de
Soran+1 yılyapacak bir şey yok o zaman
Soran+1 yılburdayım
- +1 yıl
Şimdi önce bilmem gerekenler var ona göre rota belirleyelim? İlk deneyimi ne zaman yaşadın? Ve en uç noktaların neler? Neler yapabilirsin ? Mesela Sperm yutamam diyörgün, senden yapamayacağın birsey istemek saçma olur. Komik duruma düşürün. Ondan en hakim olduğun pozisyonları bilmek gerekir bu yüzden soruyorum
Soran+1 yıldaha üç aylık evliyim ve ilk deneyimim ilk gecemizde oldu ondan önce sadece nişanlıyken ilk defa öpüştüm onunla o kadar sınırlara gelirsek eşimle aramda 7 yaş var ben 22 yim o 29 ve o tecrübeli bunu biliyordum zaten ama mesela ilk zamanlar ona oral yapmama izin vermedi kendisi daha yeni alışıyorsun miden bulanır dedi ve o sperm konusu evet yutamam ve anal yapmam bunun haricinde tabularım yok açığım ha bir de grup olayı var ki eşim de ben de asla kabul etmeyiz
Soran+1 yıldaha yeni yeni deniyoruz her şeyi ve son bir haftadır memleketteyiz pek bir araya gelemedik maalesef bu haftasonu kendi evimizde olacağız ve ben çok güzel geçsin istiyorum
Soran+1 yılevet spor yapıyorum düzenli olarak 1.70 boyum 60 kiloyum çok zayıf olmamı istemiyor eşim hatta bir kaç kilo almamı ister hep
Soran+1 yıl90 beden göğüslerim
Soran+1 yılaynı evdeyiz ama ev o kadar kalabalık ki... zaten ev işi yapmaktan halim kalmıyor ki benim
- +1 yıl
Bak onu hafta sonu için şimdiden heyecanlandırmaya çalış. Heyecandan kastım sanal... daha önce yaptın mı hiç? Hafta sonuna kadar onun iştahını kırbaçla ve heyecanlandır. Örneğin o isteyken ona whatsapptan selfie at göğüs dekoltsi ver ama haberin yokmuş gibi altınada "pff kocacım çok sıcak" falan yaz. Sürekli bu şekilde tahrik et onu. O göğüsleri kullanarak başlıcaz işe
Soran+1 yılyok sanal yapmadım benim bütün ilklerim onunla oldu
Soran+1 yılşu an izinli ama babasının dükkanı var orda oluyor ayrıca ben kapalıyım evde baya rahatım onunla tekken ama şu an ailenin yanında olduğumuz için daha derli topluyum haliyle
Soran+1 yıltamam atıyorum hemen
Soran+1 yılattım
Soran+1 yılöyle yaptım dudağımı ısırdım seni. özledim yazdım
Soran+1 yılevet geldi
Soran+1 yılben de seni çok özledim zaten yanında olamıyorum beni delirtmeye mi çalışıyorsun yazmış:)
Soran+1 yıledelim:) onun işi çıktı şimdi yazamaz zaten
Soran+1 yılgider severim çok fazla canım yanmadığı sürece
Soran+1 yıl17 cm di ben ölçtüm🙈 çok aşırı kalın değil ama ince de değil ama takma isimden hoşlanmaz konusu geçmişti bir ara
Soran+1 yıldenerim yine de :) ama bu gece çok da üstüne gitmek istemiyorum farklı odalardayız zor durumda kalmasın :)
Soran+1 yılevet fazlasıyla zaten baya anlayışlı o konuda benim zevk almayacağım hiçbir şey yapmadı bu güne kadar
Soran+1 yıldeğişikmiş tamam sevdim yapıcam bunu:)
Soran+1 yılevet:) benim her şeyimi seviyormuş öyle dedi
Soran+1 yılkonuşmadım hiç ama yırtığım biraz yaparım😄
Soran+1 yılilk ve tek sevgilimin eşim olduğunu düşünürsek😄beni tek korkutan yanı eşim tecrübeli hani öyle her kadınla yatan biri değil ama benden önceki sevgilisiyle yapmışlar bir çok kez ve ben bir hata yaparıö diye çekiniyorum ya beğenmezse korkusu var
Soran+1 yılevlenmeden önce izledim baya nişanlıyken ama yaşamak çok daha farklı ama evet hâlâ izliyorum tekken tatmin olamadığım için değil hem kendimi keşfetmek hem de bir şeyler kapmak için
Soran+1 yıldaha prof olmama çok var😄
Soran+1 yıldindar bir ailede büyüdüm ama annemle her şeyi konuşurduk ve annem evliliğin üç temeli olduğunu söyler hep sevgi anlayış ve cinsellik özellikle cinsellik erkeğini mutlu edemezsen dışarı bakar baktırma der hep
Soran+1 yılve tecrübesiz olmama rağmen çoğu kız gibi ilk gece korkum yoktu
Soran+1 yıltabiki ilk korkuyor insan ama eşim de anlayışlı zaten hiç. incitmedi beni rahatlattı hep o yönden çok şanslıyım
Soran+1 yılzaten eşimi de yemeklerimle tavladım😄
Soran+1 yılya ben hâlâ okuyorum aslında son sınıfa geçtim ama aynı zamanda bir restaurantta çalışıyorum aslında ben eşimi çalıştığı yerde gördüm staj için gittiğimde bir yıl boyunca hep izledim
Soran+1 yılhep aynı yerden yemek söylüyordu :) gittim o restauranta öğrenciyim para lazım dedim bir hafta yalvardım adama en son tamam dedi bir yemek ismi söyledi iki saatin var geç yap dedi
Soran+1 yılyaptım :) sonra oradaki herkes çok beğendi tamam dedi işe alındın aynı zamanda orda staj yaptığımı da söyledim onlar da yemekleri benimle göndermeye başladılar:) eşim daha ilk götürdüğümde farketti bu daha lezzetli aşçıyı mı değiştirdiler dedi :) ben de ben yapıyorum artık yemekleri dedim
Soran+1 yılya aslında şöyle bir durum var ben evlenince KS yi sildim ve bir arkadaşımdan rica ettim çok yakın arkadaşım kendisi şu an onun hesabını kullanıyorum ben onun hesabından yazacağım yanı sana yazarsam
Soran+1 yılo seviye mesajda da korunsun olur mu yoksa arkadaşıma hesabını veremem
+1 yılseksı gıyın mını etek kısa elbıse ve topuklu frikikler ver makyajını abartma yuz mımıklerını ıyı kullan
00 Yorumla
+1 yılulan bunu birde burda sordugunu kocan duysa:))
04 Yorumla
Soran+1 yılduysun nolacak başkasıyla sevişmiyorum ya onu mutlu etmek için fikir istiyorum
- +1 yıl
walla bilmem ben evli olsam hemde yeni evli olsam bunu duysa bana koyardı:)
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
erkek olmadan anlayamassın sen farklı algılarsın kadınsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinin sevdiği fantazi varsa onu gerçeklestir
01 Yorumla
Soran+1 yılevin dekorunu da mı ayarlasam hani ışıklar falan
Anlatılmaz yaşanılır.
00 Yorumla
+1 yılyatakta biraz sıradışı olmaya çalış bence
10 Yorumla
+1 yılErkegin kalbine giden yol oraldan geçer
00 Yorumla
+1 yılOnu pıçakla doğra
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni buldum kaybedemem sjsjsj
Gizli Üye(30-35)+1 yılüstüne büyük tuvaletini yap hayatta unutamaz
00 Yorumla
+1 yılsizn her anininz farkli olur..
00 Yorumla
+1 yılTavsiye ile olmaz bu
01 Yorumla
Soran+1 yılneyle olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜçüncü alir mısın araya
05 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılcinsellik özeldir üçüncü kişinin ne işi var fantezi adı altında iğrençliğe lüzum yok
Cevap sahibi+1 yılPeki fantezi olarak ne yaptınız bugüne kadar
Cevap sahibi+1 yılHer şeyi yapmışsınız demekki sizin heyecan bitmiş
güzel bir 69
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bol bol vajına yalat
00 Yorumla
+1 yılBoşver
00 Yorumla
+1 yılBurdan mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFantezi yapın
00 Yorumla
+1 yılGel anlatiyim
05 Yorumla
Soran+1 yılburdan anlat
- +1 yıl
Kalsin by
- +1 yıl
Amaç farklıydı demek ki bu demiş kabul etmeyince
- +1 yıl
@GelBirdebanasor kim demis
- +1 yıl
Sen kim. olacak
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşime unutamayacağı bir gece yaşatmak istiyorum tavsiyeleriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler